Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

QUOTE(philipuks @ 2007 05 04, 14:36)
Gal kas zinote, kada iseina gyd.Filimanaviciene atostogauti  g.gif

Nea rolleyes.gif Eisiu dabar kai mane į dekretą išleis ji, tai reikės pasiklausti wub.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokie gydytojai dirba Panevėžio gimdymo namuose gegužės mėnesį? Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte šia info 4u.gif
Atsakyti
Panevėžyje nedaug gerų gydytojų, kad vis tie patys kartojasi forume.
Atsakyti
Gal kuri žinot, ko reikia vyrui, kai jis dalyvauja gimdyme ax.gif ? Ta prasme, aprangą sąvo kažkokią vežtis reikia, ar duoda g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2007 05 09, 23:38)
Gal kuri žinot, ko reikia vyrui, kai jis dalyvauja gimdyme  ax.gif ? Ta prasme, aprangą sąvo kažkokią vežtis reikia, ar duoda  g.gif ?

Vyrui spec. rūbus duoda, už juos reikia mokėti atrodo 10lt. Daugiau lyg ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2007 05 09, 23:56)
Vyrui spec. rūbus duoda, už juos reikia mokėti atrodo 10lt. Daugiau lyg ir nieko.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Asta79, tu paskambink i GN priemima ir tau pasalys kokie gydytojai dirba. Kiek pamenu, tai Narbutiene, Merkys, Paskeviciene, Abromaviciene ir Ovsianiene mirksiukas.gif bet gal kas keitesi nuo kovo...
Atsakyti
Dėkui už patarimą smile.gif
Atsakyti
kai suzinosi apsviesk ir mus man irgi aktualu o gal zinot ar klizmute daro ir kaip su sukuosena tos vieteles ?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2007 05 10, 09:24)
kai suzinosi apsviesk ir mus man irgi aktualu o gal zinot ar klizmute daro ir kaip su sukuosena tos vieteles ?
g.gif

kovo men. nieko nedaro, net nesiule, o as ir neprasiau ax.gif
Atsakyti
kambinau į Panevėžio GN priėmimo skyrių, tai pirmas atsakymas į mano klausimą "kokie gydytojai dirba gimdyklose gegužės mėn?" buvo toks: "daug gydytojų dirba" biggrin.gif . O kai paprašiau pavardinti pavardėmis, tai pasakė šias pavardes - Abromavčienė, Antanavičienė, Žaromskienė (ar Žuromskienė), Narbutienė, Merkys ir (jei gerai išgirdau) Paškevičienė. Kažkaip sutriko ta darbuotoja, išgirdusi tokį mano klausimą ir visas pavardes taip reit pabėrė, kad vos spėjau rašyti ir dar klausyti smile.gif
Atsakyti
aciukas good.gif
Atsakyti