Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

Na o as apturejau pries pusantru metu nemalonu iviki su Petrauskiene,man buvo atlikta laparaskopija ir as jau ant ritojaus buvau isspirta is ligonines tikraja to zodzio prasme ,nors pro slangute man pilnai dar vyko valimasis taciau ji pasake kad nera vietu(KAIP TIK VYKO REMONTAS) ir galiu gyditis namie .Is ligonines paleido su ispustu pilvu ir kraujuojanciom zaizdom doh.gif
Atsakyti
na mane irgi išrašė. pragulėjau po operacijos 10 dienų, o temperatūra 38,5, ir nekrinta, galva sukas. ir niekam neįdomu kas man yra. pasakė kad daugiau gulėt negalima, ir išrašė smile.gif
Atsakyti
Tiesa,teko kertelį papulti pas Butkienę kai laukiausi pirmo vaikelio,tai taipji mane tada šlykščiai apžiūrėjo pasisodinus ant kėdės,tai aš net pagalvojau,kad veterinarai maloniau su gyvuliais elgiasi,nei ji su žmonėm .Ačiu dievui,kad daugiau pas ją neteko
Atsakyti
Prieš penkis metus teko susidurti su Valikonyte,ji tada buvo sk.vedėja,o gal ir dabar tebėra g.gif .Žodžiu,po gimdymo teko ilgai gulėti ligoninėje su aukšta temperatūra,kuri vis nekrito.Tai ji man atėjusi pareiškė taip: -Reikia prisidėti prie savo gydymo. Tai va,kai buvo į kišenę jai "prisidėta",tada jos paliepimu buvo pakeisti vaistai,ir tik tada mano sveikata ėmė taisytis. Dabar ji lyg ir Rotary klubui priklauso. Juokinga,vaidina labdaringąją poniutę,taškydamasi negarbingu būdu uždirbtais pinigais.
Atsakyti
Ir šitai vyksta ligoninėje, kuri didžiuojasi titulu: "palanki naujagimiams?" blink.gif Matyt stengėsi, kol gavo, o dabar sumažėjo tą idėją palaikančių. Gaila verysad.gif
Atsakyti
Na paskaičius apie tokius "gerus" mūsų gydytojus, tai net šiurpas ima.... blink.gif
Atsakyti
Dėl palatų - tai aš gulėjau vienvietėj mokamoj (para 40 Lt). Dar yra galimybė gulėti šeimyninėj, jeigu ir vyras lanuoja aktimis likti kartu, tai jos aina parai - 50 Lt. Skirtumas tarp šių dvejų variantų tas, kad pirmojoj yra kartu tualetas r bidė, o antrojoj dar ir dušas ei vyrui lova. Aš labai norėjau tos šeimyninės, nors vyras ir nebūtų likęs nakčiai, viskas dėl dušo. Bet nebuvo laisvų. Be to sekmadienį pagimdžiau, o naktį į pirmadienį atjungė kaštą vandenį. Smagumėlis.........nerealus, kai nėra galimybės apsiprausti, o po gimdymo ne paslaptis koks kraujavimas vyksta. Tai gerai, kad toli pažengę esame ir yra sukurtos tokios intymios higienos servetėlės thumbup.gif

Atsakyti
na dėl vandens, tai tau nenusisekė. siaubakas
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2007 05 21, 13:29)
na dėl vandens, tai tau nenusisekė. siaubakas

Tai jau taip, dėl vandens tai absurdiška situacija doh.gif . Ypač kai pagalvoji, kad tokioj įstaigoj kaip ligoninė taikomi tie patys standartai kaip ir gyvenamiesiems namams.
Atsakyti
QUOTE(ASTA79 @ 2007 05 21, 16:05)
Tai jau taip, dėl vandens tai absurdiška situacija  doh.gif . Ypač kai pagalvoji, kad tokioj įstaigoj kaip ligoninė taikomi tie patys standartai kaip ir gyvenamiesiems namams.

Kaip prasiėjote? mirksiukas.gif
Atsakyti
tai rašė gi, kad su servetėlėm apsiejo biggrin.gif
o tai sakykit merginos, ar tą palatą už 50 litų reik iškart užsisakyt? jei pagimdysiu, ir nebus laisvų sad.gif teks į bendra gult smile.gif nors galvoju jei vėl darys cezarį, tai nemažai atsieis 6 dienas gulėt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2007 05 21, 19:31)
tai rašė gi, kad su servetėlėm apsiejo biggrin.gif
o tai sakykit merginos, ar tą palatą už 50 litų reik iškart užsisakyt? jei pagimdysiu, ir nebus laisvų sad.gif teks į bendra gult smile.gif nors galvoju jei vėl darys cezarį, tai nemažai atsieis 6 dienas gulėt sad.gif

Tai labai juokinga buvo, kai akušerė paaiškino, kad vaikų odelei ne pampersai kenkia, bet visokios servetėlės, o kai atjungė karštą vandenį, ėjo į trasą tos servetėlės kaip reikiant mirksiukas.gif . Pati irgi su servetėlėm. Buvo toks atvejis - atėjo valytoja ir pasakė, kad bendram tualete koridoriuj yra padėta prišildyto vandens, bet... reikėjo turėti savo talpą, kad įsipilti, tai taip ir likau be vandenuko bigsmile.gif

Na, o dėl palatos, tai nereikia užsisakinėti iš anksto, nes neaišku kada pagimdysi. Aš iškart, kai tik pagimdžiau pareiškiau norą atskirai palatai, tai iš mano gimdyklos susiskambino ir pasiteiravo ar yra laisvų. Tai kaip ir anksčiau jau rašiau, šeimyninės buvo užimtos, bet laisva buvo vienvietė palata su atskiru tualetu ir bidė šalia. Tai mes ją ir rezervavom.
Patarimas - nepagailėkit pinigų tam reikalui, nes nieko nėra geriau kaip gulėti vienai - nes nežinai kokia palatos kaimynė papuls, be to nelabai norisi to bendravimo su svetimu žmogumi; plius dar neaišku kaip su vaikiukais. Jei nors vienas neramus, kažkas liks neišsimiegojęs.
Atsakyti