QUOTE(l'eau @ 2010 03 28, 17:06)
visi įstatymai skelbiami 'valstybės žiniose' bei lrs svetainėje. būtent nepasidomėjime esmė ir yra, nes nėra privaloma apie įstatymus skelbti žiniasklaidoje ar kaip kai kurie matyt tikisi asmeniniais pranešimais
Jūs tai pasakykit kaimo žmonėms kurie apie kompiuterio įpirkimą net negalvoja, jiems internetas yra neįkandamas.

QUOTE(l'eau @ 2010 03 28, 18:50)
užduosiu paprastą klausimą - jūs manote kad tie 72 lt padengia sveikatos draudimo išlaidas?
O tada Jums klausimas. jeigu aš ėjau į gydymo įstaigą ir mokėjau pinigus į ligoninės kasą, už lovą ir t.t. tai kam man dabar mokėti antrąkart

Papildyta:
QUOTE(Sirenete @ 2010 03 28, 19:54)
Aš dirbu, man nereikia mokėti, tačiau ar jūs tikra, kad vieną gražią diena netsiras panašus įstatymas TURINTIEMS DARBĄ Manau jie tikrai sugalvos ką nors įdomaus. Jau išnaikino individualia veikla užsiimančius, todėl, kad dirbant dar lieki skolingas valstybei. Taip ir lupa paskutinį kailį, nes kiti džiaugiasi, kad tik ne jį užkabino, o kaimyną.
tas ir gąsdina kad ryte atsikėlęs gali sužinoti kad esi valstybei skolingas ir niekas nesugebės paaiškinti už ką

dabar solidarumo mokestis bedarbiams, tuoj bus ir dirbantiems, ir verslininkams, tas pats laukia ir mamų ir pensininkų