Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

QUOTE(Vilyte @ 2010 09 30, 21:23)
mazge1979, aš padėklus atskirai pirkau> Tik nežinau, ar dabar jų yra  g.gif Pirkau pavasarį - tikrai jų būna.

Ir man skaudės širdį tokias gražias išmesti lauk  verysad.gif

reiks paieškot

maniškes ir jau reikia nešt vidun, rausta lapukai
Atsakyti
As jau susinešiau šiandien dieną, pas mus dar lyg ir nebuvo šalnos, tai mano dar graziai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 30, 13:03)
jei kas norės Vilniuje pasidaugint atsparių žemai temperatūrai pelargonijų, galėsiu dalintis, nes loviai tai milžiniški, tiesa, mano kompaktinės

aš mielai mielai mielai paimsiu flianciukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinau, kad čia ne skelbimų tema, bet ta dar neužvest nauja. tai pamaniau, gal nesupyks moderatorė labai. jei ką, tur būt ištrins blush2.gif

Gal kas nori ir turi kur pasipuošti namus wub.gif

Nes aš neturiu kur laikyti per žiemą doh.gif

Pelargonijos
Gražios, nusvirę apie 1 metrą.

Pavasarį (arba norint, galima ir dabar) galima persodinti į didesnius vazonus wub.gif

Turiu 4 vnt. (visos skirtingų spalvyčių) plastikiniuose vazonėliuose, kuriuos galima kabinti jei turite kur.

1 vnt. kaina 20 Lt.

Vilnius. tel. 8 657 68134

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas mus jau tikrai šalnos buvo, žolė visa balta buvo ryte blink.gif
Atsakyti
Tai gelytes salcio egzamina praejo?Manosioms yra teke kelis kartus salcio gauti ,snieguotas,bet sodrias sunesiau ir dar per ziema islaikiau ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip reikia elgtis su flianciukais per žiemą? Ar kambary laikyt ir visaip puoselėt, ar galiu kartu su pernykštėm pelargonijom nešt į koridorių, kur gerokai šalčiau ir tamsiau ir laistyt retai? Kalbu apie jau prigijusius, aišku.
Atsakyti
merginos buvo sakiusios, kad galima ir taip, ir taip.
Atsakyti
Ačiū, Žane 4u.gif
Atsakyti
O, kokia tema numirusi...
Juk sezonas NEsibaigė, žydi mano pelergonijos net prie 5 - 3 laipsnių C pusiau stiklintam balkone :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti