Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

mamkos, kuri jau deklaravot savo pajamas bunant prieziuros atostogose? kiek jum grazinama yra? tiek pat kiek nedamokejo gruodi, ar daugiau ar maziau?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 30, 16:09)
mamkos, kuri jau deklaravot savo pajamas bunant prieziuros atostogose? kiek jum grazinama yra? tiek pat kiek nedamokejo gruodi, ar daugiau ar maziau?

daugiau
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 30, 16:15)

na va, o man ismeta maziau blink.gif duomenis gavot is vmi, ar pati is kur?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 30, 16:17)
na va, o man ismeta maziau  blink.gif  duomenis gavot is vmi, ar pati is kur?

pati pildziau,o sian gavau PD,tai vistiek daugiau iseina.gal kur klaida padaret.
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 30, 16:09)

cia jau kikvienai skirtingai bus, nes priklauso nuo pritaikyto NPD
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 30, 17:09)

man nedamokejo 111-lt.o sake dabar grazins 35 tik.idomu ar galima mokesciuose eiti 2-ra karta pas kita,kazkaip ilgai skaiciavo,man viskas keista,noreciau isitikinti,panasiai kaip daktarais vienu pasitiket negalima.gal kitas kitaip suskaiciuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @KIMIRK@: 30 kovo 2010 - 16:31
vel as cia lotuliukas.gif p8 pabandziau uzpildyt naudodamasi duomenim is vmi, tai tada man kaip klaida meta, ir 46 dar suma kazkokia atsirado. ar esanciom prieziuros a reik pildyt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 30, 17:29)
vel as cia lotuliukas.gif  p8 pabandziau uzpildyt naudodamasi duomenim is vmi, tai tada man kaip klaida meta, ir 46 dar suma kazkokia atsirado. ar esanciom prieziuros a reik pildyt ar ne?

ne nereikia
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 30, 16:20)
pati pildziau,o sian gavau PD,tai vistiek daugiau iseina.gal kur klaida padaret.

pildet ziuredama i sodros egas psl duomenis? atemet uz 12 men npd?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 30 kovo 2010 - 16:42
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 03 29, 17:42)
Sveikos,
praėjusiais metais mokėjau už studijas, ar galima dalį sumos deklaruoti man, o kitą dalį-mamai? Pasiskaičiavom, kad taip susigrąžintume daugiau nei deklaruočiau tik aš, arba tik mama.
Jei taip, ar gali tos dalys nebūti lygios? (tarkim 800lt aš, 200lt mama). Ar reikia išsiimti naują pažymą (turiu tik tokią, kur rašo, jog sumokėta 1000lt)? Ar kažkur reikia pažymėti, jog deklaruoju tik dalį sumokėtų pinigų, o kitų ieškotų kitur?

gal dar kas pastebės, nes norisi jau deklaruoti, o atsakymo nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 03 30, 17:43)
gal dar kas pastebės, nes norisi jau deklaruoti, o atsakymo nežinau rolleyes.gif

nemanau, kad galima taip daryti..
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 30, 16:31)
pildet ziuredama i sodros egas psl duomenis? atemet uz 12 men npd?

taip,kai pati deklaravau.ten viskas parasyta buvo,kiek atimta,tai pati nieko neatiminejau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 03 30, 16:43)

man atrodo kad negalima.
Atsakyti