Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

Neseniai bemaitindama vaika apciuopiau riesuto dydzio guzeli krutyje. Pasiskaiciau apie mastopatija, tai net pasiurpau blink.gif Bet raso, kad kudikio zindymas kaip tik turetu uzkirsti kelia tokioms problemoms. Guzelis neskauda, pienas irgi bega. Jau panikuoti ar dar ne? g.gif
Atsakyti
na panikuoti nereiketu, bet as nuosirdziai siulau nueiti pas gydytoja...!
gali buti siaip koks sukietejimas, o gal ir kazkas rimciau, taip kad geriau jau pasitikrinti manau...
Atsakyti
Nueiti reikia butinai, o pergyventi is anksto ne. Tokius dalykelius turi stebeti gydytojai. wink.gif
Atsakyti
Momo, panikuoti tikrai neverta, o pasitikrinti tikrai vertetu.
Atsakyti
Aciu, mamos, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
O man visiskai nieko gero sad.gif .
Krutyje aptikau nemaza (slyvos dydzio) guzeli. Buvau pas ivairius gydytojus, padare echoskopija, paeme lasteliu megini. Augliukas nepiktybinis smile.gif , bet gydytojai siulo operuotis.
Krutyje guzeliai buna dvieju rusiu: cistos ir tie kiti smile.gif t.y. augliukai.
Papasakokite ar dar kam nors taip buvo. Ka darete. Ar operavotes?

Atsakyti
QUOTE (Atėnė @ 2004 09 21, 13:27)
Krutyje aptikau nemaza (slyvos dydzio) guzeli. Buvau pas ivairius gydytojus, padare echoskopija, paeme lasteliu megini. Augliukas nepiktybinis smile.gif , bet gydytojai siulo operuotis.
Krutyje guzeliai buna dvieju rusiu: cistos ir tie kiti smile.gif t.y. augliukai.

Kazkaip nerodo mano zinutes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Atėnė @ 2004 09 21, 13:27)

Kazkaip nerodo mano zinutes unsure.gif
Atsakyti
atene, piktybinis ar ne, patariu operuoti. tie guziukai turi bjauru iproti supiktybeti mad.gif mano tevui (taip, TEVUI) buvo du guzai krutyje, pasirodo ir vyrams taip buna, tai jam gydytojas pasake- pjauk, nes jie supiktybes vistiek viena diena. o operacija bus nedidele, jei tik pati guziuka salins. ir turesi sventa ramybe.
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 09 22, 14:57)
atene, piktybinis ar ne, patariu operuoti. tie guziukai turi bjauru iproti supiktybeti mad.gif mano tevui (taip, TEVUI) buvo du guzai krutyje, pasirodo ir vyrams taip buna, tai jam gydytojas pasake- pjauk, nes jie supiktybes vistiek viena diena. o operacija bus nedidele, jei tik pati guziuka salins. ir turesi sventa ramybe.

Jei supiktybes, tai aisku, geriau operuoti. Bet, sakau, gal ........ pranyks unsure.gif O gal vaistu kokiu yra?
Atsakyti
Atene, as tai siulyciau operuotis. Mane operavo 2 kartus. Fibrodenomas. Jis tikrai nepranyks ir man atrodo nera jokiu vaistu jiems isnaikinti jei jau uzaugo reikia operuoti.
Atsakyti
Va va, fibrodenoma! Stai kaip ji vadinasi!
O kaip narkoze, pilna? Kiek dienu reikia guleti ligonineje? Koks randas?
Man tai keista, viena mano drauge turi, kaip ji pati sako, riebalini guzeli jau n metu. Vieni gydytojai siulo operuoti, kiti, kad ne. Tai cia ne tas pats, kas fibrodenoma?
Papildyta @ [mergetime]1095940182[/mergetime]
Va va, fibrodenoma! Stai kaip ji vadinasi!
O kaip narkoze, pilna? Kiek dienu reikia guleti ligonineje? Koks randas?
Man tai keista, viena mano drauge turi, kaip ji pati sako, riebalini guzeli jau n metu. Vieni gydytojai siulo operuoti, kiti, kad ne. Tai cia ne tas pats, kas fibrodenoma?
Atsakyti