atene, niekada nezinai, ka tas guzelis darys ateityje. ir kol jis gerybinis, dziaukis tuo ir trenk ji greiciau is saves. pjuvis bus nedidukas, nes tik pati guzeli isvalys, ir viskas. rando daug tikrai buti neturetu. narkoze gal duos... nezinau
pasidomek. bet mano nuosirdus patarimas - PJAUK TU JI LAUK. bus rami galva. nes jei supiktybes, gali paskui su visa krutimi tekti atsisveikinti...tada isgramdo net ir pazasti, limfmazgius, viska. atleisk, as tikrai nenoriu taves isgasdinti ar ivaryti tau panika. bet apsvarstyk tai, nes juk niekad nezinai, kaip gali viskas pakrypti. kam tau ta rizika? pats guzelis greiciausiai neisnyks...

Atene, ir pas mane krutyje buvo febroadenoma.
Tada man buvo tik 18 m., gydytojas patare operuoti. As jo patarimo paklausiau ir tikrai nesigailiu. Siulau tokius brudus pjauti. Man padare grazu pjuvi po krutim, tai nelabai matomoje vietoje. O jei ta randa po operacijos dar patepi kremuku, tai visai graziai uzsitraukia.
Narkoze dare pilna, bet man dar operacijos metu tyre ar nepiktybinis, tai nezinau, jei tokie tyrimai buna anksciau atlikti, tai gal narkoze buna tik daline... negaliu tiksliai atsakyti...

Na, man irgi buvo guzelis, nors ir jauna buvau, gal kokiu 21. Zirniuko dydzio. Skaudedavo, tiksliau, mausdavo, o ypac pries menesines. As ji issioperavau, o kartu ir nedideli apgama, kuris buvo ant spenelio ribos, ir turejo tendencija dideti. Guzelio pavadinimo neprisimenu, zinau, kad nepiktybinis. Operavo su vietine nejautra, po operacijos kaip ir neskaudejo... Rando nera net zymes. Zodziu, as uz operacija

QUOTE (Atėnė @ 2004 09 23, 13:49) |
Va va, fibrodenoma! Stai kaip ji vadinasi! O kaip narkoze, pilna? Kiek dienu reikia guleti ligonineje? Koks randas? Man tai keista, viena mano drauge turi, kaip ji pati sako, riebalini guzeli jau n metu. Vieni gydytojai siulo operuoti, kiti, kad ne. Tai cia ne tas pats, kas fibrodenoma? |
Siaip kiek as zinau riebalinius guzelius galima ir viastais gydyti (jei neklystu). Tai tikrai ne tas pat kaip fibredenoma.
Man dare pilna nakoze, pirma karta tai gulejau visa savaite. O antra karta tai pries operacija viena diena, o paleido sekancia diena. Randeliai tikrai nedideli. pirmo tai isvis nesimato, nes prie pat spenelio pjove, o kitas truputi matesi, dabar jau pabalo tai

Tikrai siulau ryztis operacijai.
Aciu uz patarimus ir palaikyma
. Manau, kad niekur nesidesiu, operuosiuos ir tiek. Pasikonsultavau (teisingiau drauge su juo snekejo) dar su vienu gyd. is Onko ligonines, skyriaus vedeju, kuris ir darys operacija. Tai sake, kad maza tikimybe, jog mano fibrodenoma supiktybes, bet operuoti butina. Man svarbiausia, kad visu gydytoju, kiek buvau, nuomones sutampa. Butu daug sudetingiau, jei vieni kalbetu viena, kiti kita.
Aciu

Aciu

zinoma, kad reikia operuotis. Pas mane taip pat buvo fibroadenoma, tai patare operuotis, nes kaitaip tai lyg nesiotis bomba kiseneje. Pries pora metu issioperavau ir toliau sau ramiai gyvenu. Ir pats procesas labai greitai vyko, teko ligoninej praleisti 3 dienas, tik kad ten aplinka, onkologiniam skyriuje, isties nekokia, na bet pabuvus ten supranti, kokia esi LUCKY YOU, kad cia tik fibroadenoma.
QUOTE (Rucelie @ 2004 09 28, 09:54) |
![]() ![]() |
Aciu! Bet neramu kazkaip. Dabar tureciau paskambinti gyd., kad ji man pasakytu kada paskirta operacija, bet

Aciu aciu! Rytoj guluosi....