QUOTE (Kate25 @ 2004 10 26, 10:54) |
Kiek as suprantu, mastopatija tai nera guzelis. tai yra kazkokie pakitimai, sustandejimai krutyje, salygoti kazkokio zidinuko. Ir mastopatijos is karto nesiulo gydyti operacija.Nors kiekvienam skirtingai. Man liepe gerti lasiukus, kas 3 men atvykri konsultacijai ir echoskopijai. reikia nuolatines prieziuros ir stebejimo. |
nu man tai buvo guzelis ir jau nemazas. Kaip sake gydytojas mastopatijos zidinelis ar kazkaip. NU kadangi jis buvo labai didelis ir gerai uzciuopiamas tai liepe iskart operuotis.
Fibrodenoma buvo kitoj kruti.
pries keleta metu as irgi aptikau sukietejima krutyje, labai issigandau nulekiau pas ginekologe, tai israse laseliu ir liepe pagerti menesi, jei nepraeis sake tada galvosim
, aisku po menesio nieks nepraejo, tai tada siuntimas i onkologini, apsizliumbiau kaip mazas vaikas, panika baisi, man vezys ir pan.
onkoliginiame operacija, guzelis buvo gerybinis, nustate mastopatija.
siaip kaip supratau visoms rekomenduoja operuotis, nes po keleto ar keliolokos metu neoperuojamas jis gali supyktibeti

siaip kaip supratau visoms rekomenduoja operuotis, nes po keleto ar keliolokos metu neoperuojamas jis gali supyktibeti

o aš noriu paklausti, kai jus operavo-kiek laiko truko operacija ir kaip jautėtės po jos
ir dar kiek laiko gulėjote ligoninėj ir kiek truko nedarbingumas
Nu kažkaip reikia darbus susiplanuoti

QUOTE (NERA @ 2004 10 27, 10:03) |
o aš noriu paklausti, kai jus operavo-kiek laiko truko operacija ir kaip jautėtės po jos ![]() ![]() ![]() |
Nu as jau anksciau rasiau

QUOTE (NERA @ 2004 10 27, 10:03) |
o aš noriu paklausti, kai jus operavo-kiek laiko truko operacija ir kaip jautėtės po jos ![]() ![]() ![]() |
Na mano operacija kiek truko, nezinau, bet teoriskai operuojama apie 15-20 min. Po operacijos jauciausi gerai, ta prasme nepykino

As vakar buvau pasitikrinti. Kaip sunervino mane ten. Laukiau daugiau nei menesi, kol eile atejo. Tai atejus suzinojau, kad mano gydytoja isejo atostogauti.
. Tai nusiunte pas kita gydytoja. ten palaukiau pusvalandi nuejau, tai pasirodo is registraturos mano korteles dar neatnese
. Tai dar turejau laukti.
Na bet viskas gerai
. Jokiu guzeliu neprisiauginau. Israse nakvisos aliejaus 3 men. kursa ir vitamino E. puses metu kursa. Ir po metu ateiti pasitikrinti
.

Na bet viskas gerai

labas visoms,man pris metus aptiko 2fibroadenomas krutyje ties speneliu.pati neuzciuopiau,gal ir buciau nesupratus jei ne med.komisija,i kuria siunte is darbo.kai pasake diagnoze,tai zeme isslido is po koju,mat mano mociute mire nuo kruties vezio.dave siuntima i vilniaus onkologini konsultacijai[DROP=blue],uzsiregistravau visam men.iprieki.per ta men.galvojau,kad isprotesiu,i galva lindo pacios blogiausios mintys,nors panevezyje sake ,kad nepiktybinis.
nuvaziavus,papuoliau pas skyriaus vedeja Sauliu Bruza,fantastiskas zmogus.liepe atvaz.po sav.operacijai
.juodai bijojau,vien no tu vaizdu,kokius ten pamatai oda siurpsta.dar karta padare echoskopa,pazymejo viete kur operuos.kita diena jau gulejau ant stalo.nezinau kiek laiko truko operacija,bet pabudau tik vakare,narkoze buvo ciki,nepykino,nieko.nedaviau nei lito niekam,bet mane pritrenke gydytojo gerumas,svelnumas
.kita diena po operacijos atejo 8val ryto,apziurejo su sypsena ir isleido namo,liepe po men.paskambinti ats.,mat tuos augliukus dar tyre,tai ats.buvo neig.stai tokia mano istorija,nors siemet vel siunte is darbo i med.komisija,tai terapeute liepe gimdyti antra,mat tos fibro adenomos megejos toj pacioj kruty tik kitoj vietoj vel isaugti.tai va dabar as laukiuosi antro,jau 7men.

o kuo gimdymas padeda?

QUOTE (linau @ 2004 10 29, 09:16) |
o kuo gimdymas padeda? ![]() |
Duoda pailseti kiausidems. Sureguliuoja hormonus. Fibroadenomos atsiranda del kiausidziu funkciju sutrikimu ar nepakankamumo.
Beje, patarkite prasau

1. Mastodynon (2k. per diena)
2. Nakvisu aliejus(1k. per diena)
3. Triovit(2k. per diena)
As susipainiojau visai, nes dar turiu teptis Contractubex.
Tai va. Vaistinike patare Mastodynon gerti pusvalandi pries valgi ryte ir vakare. Po valgio ryte ir vakare Triovit. Vakarienes metu dar isgerti Nakvisu aliejaus kapsule.
Kokia jusu tvarka?

As dar nieko negeriu, tai sorry negaliu patarti ir anksciau man liepe tik E gerti... Fibroadenoma pas mane parasyta nepiktybine ten, bet tada nesiule operuotis... ji buvo sumazejus, bet ne visai, tai galvoju jei nesiulys am operuotis, tada pati prasysiuos...
bet tai net nezinau, nejau man reiks trecio vaikelio, kad isvengti nauju tu babaisu
Papildyta @ [mergetime]1099035598[/mergetime]
as darysciau kaip vaistineje pataria, ten jie gerai ir zino, o jei abejoji su gydytoju tarkis..
tiesa as maitinu, tai jauciu teks nutraukti net nezinau
ir labai panikuoju ir seip mano nuotaikos del to baisios...
Va nusipirkau vitamina E ir ten parasyta, kad maitinamciom nepatartina
ir va laukiu...
bet tai net nezinau, nejau man reiks trecio vaikelio, kad isvengti nauju tu babaisu

Papildyta @ [mergetime]1099035598[/mergetime]
as darysciau kaip vaistineje pataria, ten jie gerai ir zino, o jei abejoji su gydytoju tarkis..
tiesa as maitinu, tai jauciu teks nutraukti net nezinau

Va nusipirkau vitamina E ir ten parasyta, kad maitinamciom nepatartina

linau tu tik nesinervink,del tu gimdymu tai gal ir ne 100proc.tiesos,negimdysi juk kiekviena karta kai tau lieps gydytojas,kad isvengtum tu fibro.as tik parasiau,kaip man buvo,o del operacijos tai patarciau issioperuot
,nes paprasciausiai psichologiskai veikia.pastoviai galvoti ar supiktybes ar ne tikrai neverta

QUOTE (Atėnė @ 2004 10 29, 09:29) |
Beje, patarkite prasau ![]() 1. Mastodynon (2k. per diena) 2. Nakvisu aliejus(1k. per diena) 3. Triovit(2k. per diena) |
Man Nakvisu alieju liepe gerti 2 kartus dienoj 3 menesius. Vitamina E 1 karta 6 menesius.
Mastodynon'a as geriau 2 kartus dienoje pusvalandis iki valgio ir uzgerti stikline vandens.