Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(jegele @ 2010 11 24, 02:11)
to tikiuosi ir iš Laukinės moters thumbup.gif

Isejau, vos tik ipusejo spektaklis. Totali nesamone.
Atsakyti
jegele, nesinori taip iskart nuteikinet, bet bijau, kad po Urvinio zmogaus nusivilsi pamacius Laukine moteri schmoll.gif bent jau man pastarasis ne is tolo neprilygo Urviniui, silpnokas visom prasmem... Bet cia tik mano nuomone, gal paciai visai kitaip bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2010 11 25, 09:29)
jegele, nesinori taip iskart nuteikinet, bet bijau, kad po Urvinio zmogaus nusivilsi pamacius Laukine moteri  schmoll.gif  bent jau man pastarasis ne is tolo neprilygo Urviniui, silpnokas visom prasmem... Bet cia tik mano nuomone, gal paciai visai kitaip bus wink.gif

Keista..o man patiko..net nezinau kuris geresnis..abu buvo super..ir urvinis zmogus ir laukine moteris..
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2010 11 10, 16:04)
Is jaunimo teatro labai patiko thumbup.gifthumbup.gif  (cia gal musu saraso ketvirtoje vietoje butu) ,,Patriotai"-idomi rezisura, Kazlo vaidyba, ir rimtas ir kartu juokingas spektaklis. Taip pat ,,vargsai aristokratai", ,,triuksmas uz uzkulsiu", ,,kapiniu klubas".
nacionaliniam dramos teatre- ,,Meile pagal grafika" (siuzetas toks kaip ir boing boing", ,,Zmogus is Lamancos"Mazajam tea

Ir man šitie superiniai thumbup.gif

O Mažąjame - "Vestonai", "Madagaskaras".

Buvom prieš porą savaičių Jaunimo teatre "Ivona - Bugrundo kunigaikštytė" Na tokio briedo seniai nebuvau mačiusi... doh.gif

Atsakyti
Ziurejau Kauno dramos teatre spektakli Skeriai.

Gavau, ko tikejausi,ir juoko, ir dramos. Tikrai prasmingas spektaklis.... patiko...bus apie ka pagavot... Bet tokio "Vau" kaip kartais buna si karta nepatyriau. Geras bet buna geresniu. biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, ar patartumete i "paryziaus katedra"? sugalvojau vyrui kaledu proga padovanot bilietus i koki nors spektakli, bet dar nenusprendziau koki.. smile.gif

ir dar kokie atsiliepimai apie "seimynini ivyki"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 27 lapkričio 2010 - 12:06
Buvau Keistuolių PINOKIO KRONIKOS.
Spektaklis švelniai tariant keistokas. Nors A. Kaniavos ir Žitkaus vaidyba puiki, nors ir juokinga buvo, bet pats spektaklis nebuvo toks kažkoks vau, kaip būna kiti keistuolių darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 11 27, 12:05)
sveiki, ar patartumete i "paryziaus katedra"? sugalvojau vyrui kaledu proga padovanot bilietus i koki nors spektakli, bet dar nenusprendziau koki..  smile.gif

ir dar kokie atsiliepimai apie "seimynini ivyki"?

Jei Jusu vyras megsta miuziklus, tai manau tikrai verta dovanoti..Bent man tai labai patiko..Istiesu paruosimas superinis, vaidyba ir balsai uzburiantis.
Atsakyti
Lyg neužmačiau atsiliepimų apie Šekspyriadą Jaunimo teatre?
http://www.jaunimote...spektakliai/49/

Ar geriau rinktis Pagalvinį? g.gif
Atsakyti
Jei būtina rinktis, rekomenduoju Pagalvini. smile.gif Nebent jautriai reaguojate i keiksmazodzius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalias_paršelis @ 2010 11 28, 23:53)
Jei būtina rinktis, rekomenduoju Pagalvini. smile.gif Nebent jautriai reaguojate i keiksmazodzius...  g.gif

Ačiū už nuomonę, rinktis nebūtina, tik svarstau smile.gif o renkuosi šiuos, nes noriu 50 proc. nuolaida pasinaudoti laugh.gif
Atsakyti
Gal yra mačiusių "Batraištis, arba Mylėjau, myliu, mylėsiu..."? Beta akcija išmetė, 15 litų bilietukas blush-anim-cl.gif
Ai nelaukiau atsiliepimų ar kol rasiu su kuo eiti, nusipirkau bilietukus ketvirtadieniui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 29 lapkričio 2010 - 09:38