Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(vijana @ 2011 01 10, 10:23)
Labas, o gal kas pasidalins ispudziais, kaip patiko IVONA, BURGUNDO KUNIGAIKŠTYTĖ, kazkaip aprasyma paskaiciau, turetu buti idomus 4u.gif

Man patiko, nueik paziureti
Vienintelis man nepatikes spektaklis Jaunimteatry "Strip man show"
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2011 01 19, 00:15)
Man patiko, nueik paziureti
Vienintelis man nepatikes spektaklis Jaunimteatry "Strip man show"

aciu, gal ir nueisiu,o man Strip man show patiko, pasijuokem, dar i Partiotus noretusi, gal kas matete Patriotus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmartaa @ 2011 01 19, 01:03)
Gal kas matet ,,SEIMYNINIS  IVYKIS,,  kokie ispudziai?

buvau as sitam spektakli, labai jau patiko... ax.gif o jau prisijuoke visi. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu bilietus i BJAURUJI thumbup.gif
Atsakyti
Buvau nuejusi i spektakli Ketvirtoji kede Kauno dramos teatre. Na net nezinau ka pasakyt... eiline komedija, nei gera, nei bloga, - panasaus lygio kaip Stikline arbatos su citrina. smile.gif Bet popietiniam laiko praleidimui tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2011 01 20, 14:49)
aciu, gal ir nueisiu,o man Strip man show patiko, pasijuokem, dar i Partiotus noretusi, gal kas matete Patriotus? 4u.gif

Man strip show labai patiko. Patriotuose buvau, man taip pat patiko. Gal ir ne tokia komedija, bet scenografija puiki, aktoriai ir, aisku, Kazlo vaidyba superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2011 01 20, 21:41)
Man strip show labai patiko. Patriotuose buvau, man taip pat patiko. Gal ir ne tokia komedija, bet scenografija puiki, aktoriai ir, aisku, Kazlo vaidyba superine thumbup.gif

O, tai puiku, reiks vasari pabandyti patekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 12, 01:18)

Ir kaip suprasti su ta "Meile..", laukiu dar nuomonių laugh.gif

Š paskutinis, nevertas vadintis teatru. Visiška chaltūra ir liaudies bukinimas. Ir gerai, kad nuima...

Užtat grąžino Masalskį, dėl ko džaiugiuosi
Atsakyti
Antradienį aplankiau spektaklį „Skapeno klastos“ (Užupio teatro pastatytas, bet rodomas buvo Dramos teatre), patiko, komedija tokia, bet po darbo dienos atsipalaiduoti smagu buvo smile.gif

straipsniukas
Atsakyti
Merginos gal galit Kauno dramos teatre kokia komedija rekomenduot? I Bjauruji jau turiu, bet reik dar viena si menesi aplankyt.
Atsakyti
Jungiuosi prie teatro mylėtojų ax.gif
Gyvenu Kaune, tai esu labiausiai susipažinusi su savo miesto teatrais.
Mėgstu kokybišką teatrą (tie 'komerciniai' labai nežavi, nors kokį kartą į metus ir į jų spektaklį nueinu), rimtas dramas, klasikines pjeses.
Dažniausiai lankausi Kauno dramos teatre bei Kauno kameriniame teatre.

Iš neseniai matytų spektaklių man geriausi (tie, kuriuose tikrai nuoširdžiai plojau atsistojusi) šie:
- "Skėriai", "Palata" (Kauno dramos teatre)
- "Koba", "Neūžauga" (Rubinovo monospektakliai Kauno kameriniame teatre)

QUOTE(Forgete @ 2011 01 22, 15:22)
Merginos gal galit Kauno dramos teatre kokia komedija rekomenduot? I Bjauruji jau turiu, bet reik dar viena si menesi aplankyt.

"Tegyvuoja Bušonas!" 4u.gif
Čia naujas spektaklis, mačiau vieną iš premjerinių sausio 2d.
Apie tai, kaip vienas Prancūzijos kaimelis išradingo mero dėka labai intensyviai įsisavina Europos Sąjungos fondų paramą biggrin.gif Taikli komedija, geri aktoriai.
Juoko terapija garantuota. mirksiukas.gif

"Bjaurusis" man labai patiko. Buvau su drauge pernai. Tai dar su MB planuoju kada nueiti. Abu Tamulytės personažus iki šiol gerai atsimenu. Mielai dar kartą pažiūrėčiau.
Atsakyti
Maciau vakar "Akmenu pelenai"... Mano manymu, pastatymas nera labai sekmingas. Pati istorija gana sukreciama, bet puse dramos efekto prarandama del to, kad spektaklyje mazai veiksmo (herojai dalijasi savo asmeniniais prisiminimais). Vis gi ziurovus gal labiau butu paveike, jei aktoriai visi kartu vaidintu tai, apie ka kalbama tuose prisiminimuose...na, kaip iprasta... Bet bendrai nera taip, kad nepatiko, neblogas, tikrai vertas demesio... ir - kaip minejau - pati istorija tikrai sukreciama, vercianti pamastyt.

Meginos, nelabai supratau, kaip mire jo buvusi zmona? Parasykit prasau a.z. kas matet si spektakli? Aciu.

Cia Kauno dramos teatre... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 23 sausio 2011 - 20:22