o tai uz miegamojo duru irgi visdelto atvirai?nuo 100zinuciu?
QUOTE(Auges @ 2007 10 03, 09:16)
Jeigu nenorite kalbėti atvirai tai ir nekalbėkite. Jeigu temos nebus viešai rodomos, forumo nebus.
Nieks nepraso nerodyti temu viesai. Nesupratot is visos temos ko praso

Neradau tinkamesnės temos, tai leiskite pkalausti šioje
kai paspaudi "Nariai", pasirodo mini narių sąrašėlis, norėjau paklausti, kodėl būtent tie nariai ten "įmesti", t.y. kodėl būtent tų narių nick'ai yra rodomi? Ačiū už smalsumo patenkinimą

QUOTE(aisvyde @ 2008 01 25, 13:42)
Neradau tinkamesnės temos, tai leiskite pkalausti šioje
kai paspaudi "Nariai", pasirodo mini narių sąrašėlis, norėjau paklausti, kodėl būtent tie nariai ten "įmesti", t.y. kodėl būtent tų narių nick'ai yra rodomi? Ačiū už smalsumo patenkinimą 

Čia yra visų forumo narių sąrašai,o ne sąrašėlis

Ir tavo tarp jų yra.Gali pasiieškot

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 01 25, 14:51)
Čia yra visų forumo narių sąrašai,o ne sąrašėlis

p.s. kažkoks "durnas" smalsumas pagavo

pagal abėcėlę išdėstyti.
tik pirmiau eina su simboliais nikai.
galima pasirinkti ten pagal kokius nori kriterijus ieškoti, ar pagal statusą, ar pagal vardą.
tik pirmiau eina su simboliais nikai.
galima pasirinkti ten pagal kokius nori kriterijus ieškoti, ar pagal statusą, ar pagal vardą.
man reikalinga viena mano pacios rasyta zinute, su tam tikra info, kuria rasiau bendraamziuose rugsejo menesi, o tema jau panaikinta, passiekus max puslapiu skaiciu tai jau niekaip negalesiu savo zinutes rasti??
aciu

QUOTE(Veitė @ 2008 02 03, 17:43)
man reikalinga viena mano pacios rasyta zinute, su tam tikra info, kuria rasiau bendraamziuose rugsejo menesi, o tema jau panaikinta, passiekus max puslapiu skaiciu tai jau niekaip negalesiu savo zinutes rasti??
aciu

Tema ,kuri pasiekia maksimalų puslapių skaičių yra užrakinama,o panaikinama tikrai ne iš karto.Tai manau per paiešką gali susirasti

QUOTE(Veitė @ 2008 02 03, 17:43)
aciu

Nerasi, mat uždaryta dar forume išlieka apie sav. O nuo rugsėjo nemažai laiko jau praėję

QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 03, 18:15)
Nerasi, mat uždaryta dar forume išlieka apie sav. O nuo rugsėjo nemažai laiko jau praėję

Kaip keista,