Įkraunama...
Įkraunama...

Vokalo pamokos

Sveiki, apziurejau tema atidziai ir lyg nebuvo tokios temos, tad sukuriau. ax.gif
Gal kas nors zino, kur butu galima mokytis dainuoti Kaune, kai tau jau ne 15 metu, o 21 smile.gif ?
Ar siaip kur nors dainuoti? Koks nors ansambliukas ar choras?
Atsakyti
ir as noreciau dainuot...seip tai dainuoju...bet namie..plaudama indus smile.gif
Atsakyti
Na va, mes jau dviese tokios drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as noreciau Vilniuje.... wink.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau Vilniuje
Atsakyti
Negi nėra nieko Kaune unsure.gif Aš irgi noriu šiaip padainuoti vokalo pamokose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunlight @ 2005 12 05, 18:38)
Sveiki, apziurejau tema atidziai ir lyg nebuvo tokios temos, tad sukuriau.  ax.gif
Gal kas nors zino, kur butu galima mokytis dainuoti Kaune, kai tau jau ne 15 metu, o 21 smile.gif ?
Ar siaip kur nors dainuoti? Koks nors ansambliukas ar choras?

na chorų tai Kaune tikrai gali rasti. Aš pati tai dainavau sakralinės muzikos mokyklos chore "Giesmė" . Ten yra maždaug nuo 14 iki 30 metų maždaug. Bet tikrai yra nemažai tų ansamblių ir chorų.
Atsakyti
Tai gal kas žinot, kur Vilniuj tokius iki 30 dainuot priima? smile.gif
Atsakyti
cia biskiuka ne i tema, bet kol kas nesinori naujos temos skelbti tai destysiu pas jus blush2.gif
as noreciau ne dainuoti, bet ismokti skambinti pianinu viena kurini, noreciau kaip siupriza mylimam zmogui padaryti, bet niekados niekados neesu skambinusi ir nezinau ar tam turiu klausa blush2.gif
kaip manot ar tas imanoma???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 04 gegužės 2006 - 12:10
ir as noreciau dainuoti, tik panevezy. i koki tais ansambliuka kaip faina butu.
Atsakyti
Mane irgi domintu koks nors vokalo mokytojas. Ant senatves ir as uzsimaniau ismokti dainuoti blush2.gif
Atsakyti
Ir man labai idomi tema! Negi niekas nera lankes vokalo pamoku Kaune? Zinau, kad vienas is budu, tai eiti i Muzikos akademija ir klausti smile.gif O choru tikrai yra, priklauso nuo to, kokio lygio daininikas esi smile.gif
Atsakyti