Įkraunama...
Įkraunama...

Vokalo pamokos

Dėl vokalo pamnokų tai Kaune muzikos akademijo studentai užsiima tokiais dalykėliais. Tik reikia nueiti ir ten duoti skelbimą. Šiaip aš pati vaikus mokau dainuoti, kai kuriuos vokalo pagrindų, groti pianinu ir t.t. Žodžiu visko, kas susiję su muzika. Manau, kad su suaugusiais dar paprasčiau būtų. Pati esu muzikos mokytoja. Jei domina rašykit.
Atsakyti
laba,niu va kol gyvenau lt tai puoselet savo aistra dainavimui (nors mokuklos chore bet vis sis tas 5m pralankiau)turejau galimybe,o dabar i nevilti pulti tik belieka,nezianu kaip uzsienyje susirasti kur dainuoti....sad.gif
Atsakyti
Sveikutes:) galiu parekomenduoti vokalo mokytoja Vilija, Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos bakalaurantė, vokalistų konkurso diplomantė, įvairių tarptautinių festivalių dalyvė, Gospel choro vadovė. Jos tel. +37060386181 emailas Mazintaitevilija@yahoo.com
4u.gif Pamokos Vilniuje;)

As asmeniškai mokau vaikučius groti pianinu. Esu Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos Magistro 2-o kurso studentė. Tarptautinio N.Rubinsteino pianistų konkurso Paryžiuje laureatė, 2005-2006m. stažavausi G.Verdi konservatorijoje Milane. Tad jei kas susidomėsite, pamokos vyksta Vilniuje, Šiaurės miestelyje.

kontaktuoti tel +37065129390 arba emailu ugnesabaityte@yahoo.com

Iki malonaus
Atsakyti
Man labai idomu, kiek kainuoja vokalo kursai? g.gif
Atsakyti
ieskau dukrai (8m)vokalo mokytojos,siaip ji dainuojanti bet norisi daugiau,mes is kauno,jei atsirastu kas gali padeti parasykit,aciu
Atsakyti
QUOTE(chrizantema @ 2007 11 07, 12:53)
ieskau dukrai (8m)vokalo mokytojos,siaip ji dainuojanti bet norisi daugiau,mes is kauno,jei atsirastu kas gali padeti parasykit,aciu

pabandykit tarp muzikos akademijos studentų paieškot, manau tikrai atsirastų.
Atsakyti
pagaliau radau tema kurios reikia.gal kas zinoy kainas vokalo pamoku,aisku noreciau pas koki meskela ar gabali mokytis,bet gal ka panasaus galima rasti kaune???padekit kas nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabyyy @ 2007 11 16, 21:47)
pagaliau radau tema kurios reikia.gal kas zinoy kainas vokalo pamoku,aisku noreciau pas koki meskela ar gabali mokytis,bet gal ka panasaus galima rasti kaune???padekit kas nors  4u.gif

kainos gali būti nuo...iki. priklauso nuo mokytojų ir nuo vietos kur jie moko.
Atsakyti
Aš taip pat labai norėčiau lankyti vokalo pamokas Šiauliuose.
Atsakyti
jei ką domina vilniuje, tai galėčiau pasiūlyti 4u.gif
o kituose miestuose.. hm...
Atsakyti
As tai jau studijuoju Kaune ketvirtus metus, bet per tiek laiko neradau kokio nors idomaus ansambliuko kur butu galima pasireiksti - as dainuoju nuo gimimo bigsmile.gif bet kai atvaziavau studijuot - tai vat ir baigesi tas malonumas mano g.gif gaila, kad visi privatus vokalo uzsiemimai gana brangiai kainuoja ir tik karta per savaite unsure.gif gal tikrai kas nors zinot kur galima dainuoti? gal kokius kontaktus turit? doh.gif buciau labai dekinga, jei parasytumet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inngridute @ 2007 11 29, 22:25)
As tai jau studijuoju Kaune ketvirtus metus, bet per tiek laiko neradau kokio nors idomaus ansambliuko kur butu galima pasireiksti - as dainuoju nuo gimimo  bigsmile.gif  bet kai atvaziavau studijuot - tai vat ir baigesi tas malonumas mano  g.gif  gaila, kad visi privatus vokalo uzsiemimai gana brangiai kainuoja ir tik karta per savaite  unsure.gif  gal tikrai kas nors zinot kur galima dainuoti? gal kokius kontaktus turit?  doh.gif  buciau labai dekinga, jei parasytumet  thumbup.gif

netikiu, kad Kaune nėra jokių ansambliukų. turi būti, reikia ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti