QUOTE(mua @ 2007 12 28, 13:05)
Na gerai, tuomet gal turite slapta nora ismokti dainuoti?
o gal jau kazkur vaikstote i dainavimo pamokas?
Kazkas buvo nerealaus, kai sutikau savo vokalo mokytoja....
Visa laika megau dainuoti, bet tik namie, neturejau drasos, bijojau.. mama buvo nusamdziusi privaciai i muzikos mokykla vokalo pamoku, mokytoja kazkokia ragana, uzkompleksavo dar labiau, pasake, kad nemoku raiskiai dainuoti, kad labai reikia daug darbo ideti, isgrudo i chora tarp kazkokiu vaikigaliu, ir net neuzsieme su manimi, taip ir baigesi mano svajone, maniau, kad daugiau niekada nebeisleisiu melodijos is lupu... nes esu niekam tikusi.. kol nesutikau kitos mokytojos..paprastos muzikos mokytojos savo mokykloje, kurios nuo vaikystes nemegau

Grizau is uzsienio, igijau daugiau pasitykejimo ir ant durniaus nuejau i chora, vadove nereali, zmogus visiskai atidaves save muzikai, uz chora jai niekas nemoka, pati savo laika naudoja, kad tik uzsiimtu su zmonemis.. tada ji mane pastumejo i soline puse... per jos pratimus as atradau to ko pati nesu gyvenime girdejusi.. pirma karta isgirdau, tikraji savo dainavima, verkiau, asaros riedejo is dziaugsmo, kad imanoma patirti toki malonuma ir pajausti balso galinguma..
Bijojau scenos kai velnio, visas organizmas drebedavo jei reikdavo lipti.. Po tos vadoves pamoku, manes niekas nebestabde, buvo nerealus laikotarpis.. i savaite po 5 kartus eidavau i repeticijas + isbudavau ten nuo 9 ryto iki 6val vakaro, nes sielai buvo nepakrtojamas penas.. ir mokytoja is manes neimdavo ne cento... ji sededavo su manimi iki is naktu vien del to, kad ispildyti mano svajone....tiesiog dainuoti.. beprotiskai skatindavo ji mane.
Tik deja atejo laikas baigti, kai teko kraustytis gyventi i kita sali.. vis dar gailiuosi, kad taip lengvai paleidau...
Dabar grizau i Lietuva ir lyg noretusi mokytis vel.. taciau gyvenu kitame mieste, reikia ieskoti kitko, bet taip baisu, kad vel neuzsokciau ant kokios raganos, kuri tyngi pamatyti potenciala.. ir to darbo daug nereikejo ideti, pora savaiteliu ir savaime viskas pajuda. Jeigu zmogus is tikruju sito nori.
Tad dabar bandau ieskoti Panevezyje ar choro, ar ansamblio su nerealia Vadove/u...kad zmogus butu atsidaves savo darbui, o ne dirbtu tik del to, kad reikia.
Subtiliausias malonumas yra teikti malonumą kitiems. (Ž. De La Briujeras)