Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Blogytė @ 2010 08 26, 14:35)
Ar gerai supratau, kad prieš fotoepiliaciją reikia apie mėnesį plauką tik skusti ar depiliaciniu kremu šalinti?

Gerai suprantate, mažiausiai mėnesį plauko negalima rauti.
Atsakyti
Atsibosiu su savo klausimais smile.gif ar hp light turi tokią funkciją, kad 1 plauką pašalinti, o ne visą plota (čia kai vėliau reiks pakartotinų procedūrų)?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 30, 10:20)
Atsibosiu su savo klausimais  smile.gif ar hp light turi tokią funkciją, kad 1 plauką pašalinti, o ne visą plota (čia kai vėliau reiks pakartotinų procedūrų)?

Nea, neturi, galima apdoroti tik visą plotą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 08 30, 10:36)
Nea, neturi, galima apdoroti tik visą plotą  4u.gif

O kuris nors fotoepiliatorius turi tokią funkciją?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 30, 11:13)

Drįsčiau abejoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 30, 05:13)

Kad būtų ir po vieną plauką, ir didesniais plotais, tai neteko girdėti dar apie tokį aparatą.
Atsakyti
Laba diena,

Aš norėčiau įsigyti šį fotoepiliatorių, tačiau esu maitinanti mama, na ir planuoju maitinti dar ilgai. Įdomu ar kuri nors naudojote maitindama?

Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2010 09 04, 19:24)
Laba diena,

Aš norėčiau įsigyti šį fotoepiliatorių, tačiau esu maitinanti mama, na ir planuoju maitinti dar ilgai. Įdomu ar kuri nors naudojote maitindama?

Sveiki 4u.gif

Klinikiniai tyrimai ir visi įrangos bandymai nebuvo atliekami ant nėščiųjų ir maitinančių, šalutinis poveikis yra nežinomas, todėl gamintojas griežtai draudžia daryti fotoepiliaciją, jei laukiates ar matinate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 06 rugsėjo 2010 - 15:04
Sveikutes,

Ir vel as cia smile.gif, atidarau nauja "plikinimosi" (taip mano vyras vadina) sezona biggrin.gif . Per vasara nieko nedariau, nes deginausi, viskas ataugo. Uzsisakiau jau lemputes, viska reiks isnaujo pradet doh.gif .

Sekmes visoms
Atsakyti
Labas merginos. Nusipirkau Silk'n iš Vokietijos ir neturiu lietuviškos naudojimo instrukcijos. Gal kas galėtų pagelbėti? O gal internete kur nors yra? Ačiū jei kas galės padėti 4u.gif
Atsakyti
Įsigijau HPLight fotoepiliatorių, pirkau tik dėl bikinio na gal ateityje ir visa kita tvarkysiu, bet dabar svarbiau problemines vietas sutvarkyti smile.gif parašysiu po kurio laiko kaip man sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 09 07, 16:06)
Labas merginos. Nusipirkau Silk'n iš Vokietijos ir neturiu lietuviškos naudojimo instrukcijos. Gal kas galėtų pagelbėti? O gal internete kur nors yra? Ačiū jei kas galės padėti  4u.gif

Sveiki smile.gif Elektroninės versijos deja neturiu, bet galėčiau duoti arba atsiųsti paštu Jums atspausdintą knygutę. Jei dar reikia, parašykit až mirksiukas.gif
Atsakyti