Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Vika333 @ 2011 06 09, 17:01)
is kur jus tokias nesamones traukiat, kad galima ant idegio?  doh.gif Negalima, raso juk, kad tas sensorius nesuveikia ant idegusios odos, jis neskirtas idegio lygio nustatymui, kada skaityt ismoksit  doh.gif  

Important: The sensor is NOT to be used to determine the level of tanned skin. If a person is naturally a level 1 skin type but a sun tan makes their skin appear to be level 2, it does not mean that they are still safe to use the SensEpil. ANY TANNED SKIN should not be treated with laser or intense pulsed light regardless of the level of the tan. Your skin will most likely burn if you are even slightly tanned.

Kas pazodziui reiskia - Svarbu: sensorius NERA skirtas idegio lygiui nustatyti. Jei zmogaus oda yra 1 spalvos lygio, o idegus tampa 2 lygio - Sensepil naudoti yra nesaugu. Idegusios odos negalima apdoroti lazeriu, IPL, nepriklausomai nuo idegio intensyvumo. Jus apsideginsite, net jei esat tik minimaliai idegusi.

pilna nuoroda Sensor

medicina nera tokia primityvi nei kazkoks supaprastintas masiniam vartotojui skirtas tekstas. Fitzpatriko skale apima daug daugiau faktoriu nei deginimosi iprociui. Patys galite nustatyti savo odos tipa atlike nedideli testa (fotoepiliacija yra netinkama tik 5 ir 6 odos tipui)

http://www.depiliaci...rick-skale.jpeg
Atsakyti
Šiandien konsultavausi Lazerinės dermatologijos klinikoje. Man gydytoja patvirtino tą patį - galimybė atlikti fotoepiliacijos procedūras priklauso nuo įdegio intensyvumo ir odos tipo.
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2011 06 10, 12:09)
Šiandien konsultavausi Lazerinės dermatologijos klinikoje. Man gydytoja patvirtino tą patį - galimybė atlikti fotoepiliacijos procedūras priklauso nuo įdegio intensyvumo ir odos tipo.

taip taip, ir kai po 12 procedūrų tau neiškris nei vienas plaukelis pasakys - uij, turbūt per ruda, ponia, buvote, aparatas nesuprato lotuliukas.gif

Bet jei esi tokia tikra, kad tavo aparatas toks protingas, tai pirk, dar va konsultaciją gavai iš įstaigos, apie kurią tik pačius blogiausius atsiliepimus teko skaityti, tad čia tikrai nei viena tau daugiau nepatars, nes nei viena įdegusios odos neliečia ax.gif
Atsakyti
Laba diena. Tai ar paaiškėjo kas nors dėl lempučių ištempimo? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, tiek idomaus cia pas jus temeleje prisiskaiciau.Man tie vaskai jau taip atsibodo ir skauda aisku, o cia isnaikina plaukelius ir ilgam laikui tai man isvis nerealu.As irgi susigundziau pirkti Viss aparaciuka, tikiuosi jam lempyciu yra paskui pirkt.
Atsakyti
Lemputės yra keičiamos visuose aparatukuose. Pabaigiat vieną, perkat kitą ir darotės procedūras toliau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms už atsakymus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2011 06 09, 18:01)
is kur jus tokias nesamones traukiat, kad galima ant idegio?  doh.gif

Rašo, kad galima g.gif skelbimas Kaip dabar suprasti?
Papildyta:
Skaičiau, kad Espil aparatas irgi turi odos jutiklį. Ir jo lemputė labai didelę apimtį turi, kaip suprasti, kuriam laikui 8000 blyksnių užtektų? Klausimas, naudojančioms aparatą su jutikliu: papasakokyte prašom, kaip šis jutiklis pas jus veikia, ką jis duoda, ar dažnai juo pasinaudojate? Ačiū labai už atsakymus, galva jau susisuko, kiek daug info reikia suvirškinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robkytexex: 14 birželio 2011 - 08:57
QUOTE(Beata11 @ 2011 06 09, 22:33)
medicina nera tokia primityvi nei kazkoks supaprastintas masiniam vartotojui skirtas tekstas.

Beata11, viskas tvarkoj su ta Fitzpatriko skale, bet ji cia visai ne prie ko hihihi.gif mes ne apie juodaodzius cia kalbam, o apie IDEGI, ant kurio jokiu budu negalima fotkintis.

Supaprastintas masiniam vartotojui tekstas, kuri ikeliau, yra parasytas GAMINTOJO, o ne kazkokios neaiskios lietuviskos kontoros, kuri belenkaip savaip traktuoja gamintojo nurodymus. Jei pats gamintojas raso, kad sensorius NERA skirtas idegio lygiui nustatyti, kam cia fantazuoti? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2011 06 11, 09:24)
Laba diena. Tai ar paaiškėjo kas nors dėl lempučių ištempimo? 4u.gif  mirksiukas.gif

skambinau tam parazitui, zada duot ziniu sia savaite, parasysiu iskart 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(robkytexex @ 2011 06 14, 09:57)
Rašo, kad galima  g.gif

Meluoja, bile ibrukt schmoll.gif Ant tvoros irgi raso, ziu, o ten malkos...
Atsakyti
Niu, nieko sau, kokiu cia baiku visokiu prisiskaiciau... O dar taip buvau susidomejusi situo metodu doh.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes;) jau senkai seku sita tema, nusprendziau jungtis prie Jusu ir rudeni pirkti Viss IPL.
Viename uzsienio forume radau idomu dalyka, gal kuri esate girdejusios apie CARBON DYE? (Pazodziui verstusi anglies dazai) Tai skystis naudojamas pries IPL procedura. Yra labai geru atsiliepimu, man su anglu kalba nera labai gerai, bet kiek suprantu kaikurioms jau po 2 proceduru su tuo carbone dye ir Viss 100proc. isnyko plaukeliai thumbup.gif galit paskaityti:
http://www.essential...t...;&start=375
http://www.youtube.c...h?v=S_LSffIHjo0
Tai idomu gal kas susiduret ar girdejot ar lietuvoje imanoma toki dalyka gauti? Kiek domejausi tai labai efektyvu, bet cia dar niekas nekalba...
Atsakyti
Sveikos!
Turiu klausimą toms kurios turi VISS ar Espil epiliatorių. Ar ten tikrai toje lemputėje toks lyksnių resursas, kaip rašo, Viss 4000, o Espil 3000-8000? Kažkaip man tai kelia abejonių, nes jų konkurentai siūlo epiliatorius, kurių resursas tik 750 g.gif

Ir apskritai, pasimečiau ir nežinau kurie geresni ir kurių sąnaudos palankesnės šitų epliatorių http://www.hairfree.lt/ ar http://depiliacija.lt/ šių? Ką patartumėt rinktis? Kokį konkrečiai modelį imti, tai man išsirinkti nesunku, bet nežinau, kurią iš šitų firmų geriau pasirinkti g.gif
Atsakyti
Na štai ir mano eilė palikti savo įrašą šioje skundų knygoje hihihi.gif Prisižaidžiau aš su savo eksperimentais, ir galiausiai dabar turiu visiškai pilnai "atsigavusį" bikini vidury vasaros. Kaip tame "Aukso veršyje" - atsibudo saulutė, suvešėjo žiemkenčiai doh.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Vatide @ 2011 06 15, 15:31)
Viename uzsienio forume radau idomu dalyka, gal kuri esate girdejusios apie CARBON DYE? (Pazodziui verstusi anglies dazai) Tai skystis naudojamas pries IPL procedura. Yra labai geru atsiliepimu, man su anglu kalba nera labai gerai, bet kiek suprantu kaikurioms jau po 2 proceduru su tuo carbone dye ir Viss 100proc. isnyko plaukeliai thumbup.gif  galit paskaityti:

Užsakiau aš šios priemonės sau, bandysiu išravėti bikinį ir apsičirškint su Carbon Dye, turėsiu kelis buteliukus, galėsiu pasidalinti, jei kas norėtų, žada atkeliauti per 2,5 sav. Ypatingų stebuklų nesitikiu, nors kažin... Ši priemonė turėtų būti naudojama iškart išrovus plaukus, kaip rašo, ji užpildo kanalus, kur buvo plaukeliai, ir suveikia vietoj plauko, t.y. pagauna šviesą ir paverčia ją šiluma. Jei viskas yra taip, kaip rašoma, tuomet nei plauko spalva, nei jų augimo fazė jau nebeturės jokios reikšmės blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 06 19, 20:25)
Sveikos!
Turiu klausimą toms kurios turi VISS ar Espil epiliatorių. Ar ten tikrai toje lemputėje toks lyksnių resursas, kaip rašo, Viss 4000, o Espil 3000-8000? Kažkaip man tai kelia abejonių, nes jų konkurentai siūlo epiliatorius, kurių resursas tik 750 g.gif

Taip, tikrai taip ax.gif Viss turi 4000-6000 blyksnių, Espil 3000-8000. Jokių stebuklų, aparatai turintys 750 impulsų yra 2008-2009 m. modeliai. Pvz. Sensepil - 2008, HPLight - 2009. Viss ipl yra 2010, o Espil - 2011 m. Techninio progreso nesustabdysi mirksiukas.gif
Papildyta:
Gera žinia naudojančioms HPLight - greitai pradėsime pildyti sunaudotas lemputes, taip kad neišmeskite senų lempų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 27 birželio 2011 - 17:51