Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 30, 10:31)
o kuo netiko?nepakankamai gerai nuvalo? man Rasa jautriai odai geresnis pasirode,bet ir sis pakankamai neblogas kaip uz tokia kaina ax.gif

Taip, nepakankamai, reikia kelis kartus braukyti ir išsausina odą. Nusivalius juo jausdavausi, net nežinau kaip pasakyti, murzina doh.gif Mano favorit yra Vichy, tačiau šiuo metu tiek pinigėlių negaliu skirti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 30, 10:31)
o kuo netiko?nepakankamai gerai nuvalo? man Rasa jautriai odai geresnis pasirode,bet ir sis pakankamai neblogas kaip uz tokia kaina ax.gif

Man tai ir Margarita, ir Rasa jautriai vienodi kažkokie iš esmės smile.gif tik Rasa labiau patinka, nes be dažų, kvapų ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Tikriausiai tai yra paskutinis šudel mugel biggrin.gif bet bent jau lengviau plaukai išsišukuodavo, turėjau jau 2 bonkutes
user posted image
Atsakyti
Vakar subaigiau
user posted image

Nepatiko, nes labai issausino oda.
Atsakyti
user posted image

damušiau šiandien cray.gif biggrin.gif šiaip jau tikrai ne pirmas buvo, kartosiu, bet turbūt nelabai greitu metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 03 30, 09:37)
Taip, nepakankamai, reikia kelis kartus braukyti ir išsausina odą. Nusivalius juo jausdavausi, net nežinau kaip pasakyti, murzina  doh.gif Mano favorit yra Vichy, tačiau šiuo metu tiek pinigėlių negaliu skirti  verysad.gif

manau jis Jusu odos tipui tiesiog netinka,mano riebia oda jis nekiek nesausina,ir nera to pojucio "murzino veido" lipnumo,kas buvo su medetku toniku..reikia pagal savo odos tipa rinktis 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 30, 10:11)
Man tai ir Margarita, ir Rasa jautriai vienodi kažkokie iš esmės smile.gif tik Rasa labiau patinka, nes be dažų, kvapų ir pan biggrin.gif

man jie labai panasus,bet Rasos maziau reikia,kad nuvalyti,negu margaritos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 30, 11:11)

Ir Rasa be mėtų, kas aplink akis svarbu, nes čia plona ir jautri oda, tai kai kam gali ir ne itin palankiai makiažo valymas baigtis (pvz., man biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 29, 09:44)
Pabaigiau:
user posted image

Ir kaip patiko?

QUOTE(Almost @ 2010 03 30, 11:08)
user posted image

damušiau šiandien  cray.gif  biggrin.gif šiaip jau tikrai ne pirmas buvo, kartosiu, bet turbūt nelabai greitu metu  ax.gif

Ir ka jau taip labai patiko? g.gif As siuo metu naudoju toki pati, bet ne sampuna, o balzama, tai laukiu nesulaukiu pakol pabaigsiu, nes man tai labai prastas doh.gif
Atsakyti
Maybelline Volume tušas. n tasis. į jo vietą lygiai toks pat
user posted image

Matrix Sleek Look Miracle Reconstructor. Sesė atidavė, nes jai neypatingai patiko.
Iš tikro tai nieko stebuklingo. Plaukai likdavo tikrai labai švelnūs, minkšti, bet galų pūrumo jis "nenuimdavo" schmoll.gif reikėdavo labai daug tept, kad plaukai būtų švelnūs.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 03 30, 15:56)
Ir kaip patiko?
Ir ka jau taip labai patiko?  g.gif  As siuo metu naudoju toki pati,  bet ne sampuna, o balzama, tai laukiu nesulaukiu pakol pabaigsiu, nes man tai labai prastas doh.gif

man taip pat jis nekoks g.gif
Atsakyti
[quote=Kissable_lips,2010 03 29, 17:18]
Pagaliau pabaigiau savo neoriginaliuosius Britney Spears Fantasy 100ml, kvapas patiko, bet norėjau užbaigti, nes gavau naujų dovanų, kitų kvapų originalų, tai labai džiaugiuos su šitais jau atsisveikinus biggrin.gif Galbūt kada nors pirksiu originalą, bet tik kokius 30ml, nes sunkoka visą 100 užbaigt, nors dabar gavau escada Moon Sparkle 100ml tai galėsiu kankintis visą pavasarį/vasarą biggrin.gif
norejau paklausti, kaip kvapas analogu kvepalu, ar atitinka originalus, kaip kvapas laikosi? cia tie kur buna turguose pirkti? maciau, kad net buteliukai tokie pat, bet niekada neisdrysau pirkti ax.gif
Papildyta:
ups sorry, viska sumaliau i viena zinute doh.gif bet gal atsirinksit kas pas ka ko klausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 03 30, 15:56)

kadangi naudojau šampūną, o ne balzamą, tai negaliu kalbėt už balzamą. bet šis tikrai patiko, plaukai ne taip vėlėsi. Kiek tiesino, kiek ne, konkrečiai nepasakysiu, bet kvepėjo skaniai ir šiaip malonus buvo. Pirmą kartą išbandžiau jį parsivežtą iš Lenkijos, tai patiko gal labiau, nei pirkti Lietuvoje... Ir kaina mažesnė buvo, kiek pamenu. Na bet visada ateina laikas vieną produktą pakeist kitu, bet į šitą tikrai nespjaunu smile.gif Man patinka, kad jis neišpučia plaukų dirbtinai ir kad jie atrodo tokie, kokie yra - normalūs ax.gif biggrin.gif
Atsakyti