QUOTE(diana34 @ 2010 04 13, 10:47)
sveikos mamytes
.. nu vuot..baigesi mano "iseigines" - parveze mano vaikina tevas namo. ir kaip visada negaliu as su juo susikalbet...kosmaras kazkoks
..kai tik pabuna su tevu tai kokia savaite tenka i ankstesnius remus statyt . tai vakar kai parejau is darbo i nevilti bevaik puoliau.. mano vaikinas kai gryzo is mokyklos paskambino man ir paklause ar gali paimt kelis litus ir nueit i parduotuve nusipirkt ko nors..as jam sakau : tu palauk kol as grysiu ir tada as tau pati duosiu pinigu - galesi nueit. kad neleidau eit jis nuteske man rageli
.. po pusvalandzio vel skambina..sako: tada as suniuka i lauka isvesiu
..as - neleidau. vel nuteske rageli. ir kaip jums atrodo? kad ir neleidau jam to daryt jis vistiek ir suni isvede , ir pinigu pasieme
tai net nebezinojau nei ka daryt kai parejus suzinojau
.. nei graziuoju , nei piktuoju neklauso ..net nebezinau ir ka daryt..o staugt ant jo kiekviena diena juk neiseitis ..jam tik 9 metai dabar, bet jau neklauso..tai kas bus veliau? as jam sakykim liepsiu pareit namo iki 21.00 val, o jis net nemanys klausyt
..
gal ir jus susiduret su "klausos sutrikimais" ? aciu uz bet kokias mintis
Papildyta:
labai butu idomu sudalyvaut susitikime, bet kad viduri savaites niekaip neiseina isvaziuot (mes is kito miesto) . gal parasysit kas ir kaip ?

gal ir jus susiduret su "klausos sutrikimais" ? aciu uz bet kokias mintis

Papildyta:
labai butu idomu sudalyvaut susitikime, bet kad viduri savaites niekaip neiseina isvaziuot (mes is kito miesto) . gal parasysit kas ir kaip ?

Skaitau ir negaliu patikėti

O dabar prisistatysiu, esu hiperaktyvaus sūnaus mama. Jam 10 metų, lanko 3 klasę. Per tą laikotarpį jau pakeitėm vieną mokyklą. Dabartinėje vakar soc. pedagogė, direktorius, klasės auklėtoja ir būrelis tėvų surengė kalbant soc. pedagogės žodžiais "nelinčo" teismą. Tai yra ultimatumas man ir sūnui arba mes pasiimam namų mokymą arba tėvai rašo pareiškimus ir išmeta mus laukan... štai taip... nes trukdo vaikams, cituoja mokytoją per pamoką, kalbasi, nenusėdi, be to jo elgesys piktas, keikiasi, jau bet kokia konfliktinė situacija klasėje, anot mokytojos, yra tik dėl mano vaiko kaltės...Pernai nešiau mokytojai specialius psichologės patarimus, kaip reikia su juo elgtis, ką daryti ir apskritai kas tai per sutrikimas. Chm, sako gerai, skaitysiu, bet kitą dieną vėl nesibaigiantys skundai dėl to, kad pamokje neatidus, kad užduoda klausimus, kad nespėja padaryti kai kurių užduočių, kad eina į tualetą pamokos metu ir dar sugeba užkabinti vieną kitą vaiką ir t.t. Nebežinau nei ką daryti, būtų galimybė, išvis vaiko nebeleisčiau į mokslus, bet kita vertus, jis taip ir neišmoks bendravimo. O man jaučiu, kad prasidėjo depresija