Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 88 tema

QUOTE(sizike @ 2010 03 31, 22:47)
Artėjančių Velykų proga įdedu savo mamos baigtą siuvinėtą magnoliją wink.gif Jei ką, tai čia 65x90 cm siuvinėtas paveikslas... baigtas mažiau nei per metus

va čia tai grožis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif gražesnio gėlių paveiklos nemačius.
Atsakyti
man grazios taipat visteles ,bet vien del to ir nesiuvineju nieko ant ranksluosciu nes isipurvintu ir nusidevetu. blink.gif o siaip ideja puiki cool.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 04 01, 12:39)
as siuvinejau is ten 3 darbus kada nors imesiu foto,kaip kam patiko,o as pati tai net nzn ka pasakyti,buna ir geresniu schemu,bet ka padariau jau lauk neismesiu ir dar viena is darbu pasiseke parduoti-tai gal nera visos schemos tokios sugadintos

Na bet nežinosi schema gera ar bloga, tad gal geriau sakau nerizikuoti, nes manau ir kitur galima rasti gražių darbų rolleyes.gif
O mangolijos tiesiog pribloškė. Galvojau susimaišė ir įdėjo nuotrauką, bet pasirodo iš tiesų čia darbas toks tikroviškas wub.gif
P.S. O kaip xrest.ru? Ten geros schemos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SheMe: 01 balandžio 2010 - 12:54
Labutis, kokios šaunuolės esat. Labai gražūs darbeliai wub.gif .

O aš jau irgi pajudėjau, vėl grįžo įkvėpimas. Sunku buvo priprasti prie to laiko sukinėjimo. g.gif
Atsakyti
[quote=SheMe,2010 04 01, 13:35]
Na bet nežinosi schema gera ar bloga, tad gal geriau sakau nerizikuoti, nes manau ir kitur galima rasti gražių darbų rolleyes.gif

na nesu tokia patyrusi siuvinetoja ,kad paziurejus i schema matyciau galutini rezultata:) bet rizikuoti nebijau.O nenorincioms rizikuoti internetas pilnas visokiu grozybiu,o siaip tai jau is ten nesiruosiu nieko ieskotis,man jau gana, ir taip numatytiems darbams laiko neuzteks biggrin.gif (tempai leti )
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 04 01, 13:14)

amiyra- pagarba, už negailėjimo savo darbo tokiekms "nedėkingiems" gaminiams, kaip rankšluoščiai  thumbup.gif . Man būtų gaila tokį kabint naudojmui  biggrin.gif

dekui as juos dovonosiu velykine smulkmenele 4u.gif jeigu gailes tai gales pasikabint per velykas kai aksesuara ir tiek smile.gif nors pas mane virtuvej ranksluostukas kabo bet indus as sausinu su popierinem servetelem jis ten toks siaip kad ten butu jeigu staigiai prireiktu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal galetumet pagelbeti? 4u.gif
gal galetumet pasakyti kaip ikelti paveiksliukus? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Joliciux777 @ 2010 04 01, 14:38)
Sveikutes,gal galetumet pagelbeti? 4u.gif
gal galetumet pasakyti kaip ikelti paveiksliukus? blush2.gif

keli per čia
http://imageshack.us/
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 03 31, 22:14)
pasirodau paskutini ranksluosti velykom  assa.gif
ir dar visus kartu pasirodysiu  biggrin.gif

kokie mieli rankšluostukai, Velykom gražiai pasiruošei wub.gif
Atsakyti
sizike, tikrai nesitiki kad siuvinėtas, nerealu swoon.gif wub.gif
amyira, juokingos vištelės tavo biggrin.gif thumbup.gif

Aš rodausi savo ką tik baigtą arkliuką ax.gif
user posted image

Pasakykit man dabar, kaip rėminat juodą kanvą, ar galima be stiklo? ar dulkių nesimatys? nes siuvinėjant vis koks pūkelis užkrisdavo ir matosi iškart g.gif
Atsakyti
Pasakykit man dabar, kaip rėminat juodą kanvą, ar galima be stiklo? ar dulkių nesimatys? nes siuvinėjant vis koks pūkelis užkrisdavo ir matosi iškart g.gif
[/quote]

as labai seniai esu reminusi mazyti paveiksliuka ant juodos kanvos, tai dejau stikla. Siaip manau tikrai matysis dulkes. o kodel tu nenori stiklo deti? Siaip labai grazus arkliukas smile.gif
Atsakyti
Amiyra - vistukes, superines, labai smagus ranksluostukai wub.gif wub.gif
Sizike - Tavo mama tikra kryziavojimo virtuoze wub.gif wub.gif
Sandrulia - labai grazus darbas, butinai remink, dar dek matini stikla drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti