Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(gitulia @ 2010 11 13, 13:13)
Nors ju neturejau, bet bendrais bruozias, kol atsilieps erikiuxxx, bee pranasumai butu tokie:
Viengubi ratukai, lengviau manevruoja;
vientisa rankena, lengviau vairuoti pvz. kalbant telefonu smile.gif ;
sedyne apsukama i mama arba i kelia;
geresne amortizacija;
grazus dizainas, keiciamos medziagos pagal nuotaika ir norus smile.gif .

aciu. panasiai ir galvojau. tik man bee turi viena dideli minusa, lyginant su maclarenais - susilanksto ne kaip sketukas g.gif
Atsakyti
na taip lankstosi knygute, bet kitiems kai kurie maclarenai netelpa i bagazine, nes sulankstyti i sketi labai ilgi. Cia jau reikia rinktis kas arciau dusios ir kas telpa i bagazine, jei to reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zino, kuriuo mazdaug metu (pavasari/vasara/rudeni ar pan) Maclaren pristato sezono naujienas?
Atsakyti
QUOTE(sofokle @ 2010 11 16, 11:32)
gal kas zino, kuriuo mazdaug metu (pavasari/vasara/rudeni ar pan) Maclaren pristato sezono naujienas?

Jei pvz. rašo 2009/2010 metų kolekcija, tai reik manyti rudenį. Nežinau, tik garsiai svarstau (rašau lotuliukas.gif ) Gal jau išsiaiškinai?
Atsakyti
Internetinese parduotuvese (aisku ne LT) 2011 m. vezimai jau yra pasirode.
Atsakyti
QUOTE(sofokle @ 2010 11 14, 00:09)
aciu. panasiai ir galvojau. tik man bee turi viena dideli minusa, lyginant su maclarenais - susilanksto ne kaip sketukas  g.gif

Man irgi aktualu, kad susilankstytu kaip sketukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 11 21, 19:01)
Internetinese parduotuvese (aisku ne LT) 2011 m. vezimai jau yra pasirode.

gal teko kur uzmatyti 2011 XT modeli - visur, kur randu - tik nauji Quest, Volo ir Juicy Couture.
XT ir XLR, kiek teko skaityti, pagrindines naujienos - naujos spalvos, kas ir buvo man aktualu blush2.gif

o modeliai, kaip jau kazkas rase, pasirodo rudeni (spali) kazkokioj parodoj. bent jau siemet taip buvo.
Atsakyti
Man irgi įdomi nauja kolekcija, gal kas nuorodą įmestų ax.gif
Atsakyti
XT 11 m.
http://www.kiddies24...0299_30665.html
Atsakyti
O kuo skiriasi metu modeliai ?
2008/2009/2010/2011

spalvos lyg ir vienodos, ratai tokie pat o vizualiai skirtumo nesimato ...
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2010 11 22, 11:25)
O kuo skiriasi metu modeliai ?
2008/2009/2010/2011

spalvos lyg ir vienodos, ratai tokie pat o vizualiai skirtumo nesimato ...

Tikrai ............. g.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2010 11 02, 00:50)
Noriu pasigirti ir pagirti  smile.gif  Isigijome prie savo techno xt ir maclareno vokeli skirta butent xt. Na tai galiu pasakyti  thumbup.gif  thumbup.gif  Mazius siltut siltutelis, o ir ziurisi labai graziai smile.gif  Ir skirtumo tarp xt ir xlr praktiskai nebeliko  mirksiukas.gif , isskyrus tai, kad xt lengvesnis.
Bet vokelis tikrai superinis, turime dar ir Emmaljunga vezima su vokeliu, tai Maclareno vokelis man zymiai mielesnis atrodo  smile.gif
Va tokis http://www.mothercar...-...31&mcb=core

turime ir mes toki thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif Pirkome taip pat is mothercare.com wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 04 gruodžio 2010 - 10:08