QUOTE(erika08 @ 2010 05 31, 20:46)
na va... pagaliau ir aš sulaukiau savo siuntinuko
užsisakiau balandžio 26 d., tą pačią dieną gavau iš strawberio patvirtinimą, kad siuntinukas jau išsiųstas. Ir tik šiandien, t.y. gegužės 31 d. pas mane į pašto dėžutę atėjo lapukas, kad siuntinys pašte. Rytoj eisiu pasiimti
Viskas būtų ok, ir būtų daug greičiau, jeigu ne mūsų muitinė....
Gavau pasukčiauti - invoisa sufeikinti, kad muito nereikėtų mokėti
kaip sau norit-kažin ar aš daugiau iš ten besisiųsiu...
Įdomu kaip jis ten yra ant siuntinio uždeklaravęs, nes dar prieš keletą metų iš jo per ebay pirkau, tai jam buvo sunku pažymęti "Gift" arba uždėti minimalią kainą - dėjo pilną sumą ir tada muitą sumokėjau
tai dar gerai, kad mutines neuzpuolet nakti ir vogciom siuntinio nepasiimet

man asmeniskai nesunku braskem nusiusti pasto cekiuka ir muitas grazinamas per dvi savaites, net klastot nieko nereikia
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2010 05 31, 19:13)
Mergytės,o kiek toks blizgiukas sukainuotų atsisiųsti
http://eu.strawberry...e/79618/#DETAIL ?

kokia man graži spalvytė

o gal turit pasiūlymų

?
apie 100 litu plius mokesciai, kuriuos prides muitine, tada nusiusit braskems cekiuko foto ir braskes muita grazins, tai galutine kaina vis tiek bus apie 100 lt

o jei norit, kad kazkas toki parduotu, tai ieskokit kosmetikos isparduotuvej
Papildyta:
QUOTE(akosmetika @ 2010 05 31, 17:44)
O ka jus ten perkate? Man pasirode, kad ten kainos vos skiriasi nuo kainu pas mus parduotuveje, o jeigu tar muita reikia moket... Kokias prekes ten perkate?
as perku, kai buna dideles nuolaidos ir specialus pasiulymai, daznai prekes nusipirku su 50 procentu nuolaida, o muitus visada braskes grazina