susidarė įspūdis, kad meistrai taip sąžiningai dirba, nes viską gražiai paaiškino, buvo mandagūs ir suremontavo viską gerai.

bet kaina aukšta, reik tikrint. Žinau tik Martona, Asanavaciute g kazkada pirkdama masina tikrinau, patare, patikrino...nusipirkau gera masina su kuria vargo isvis neturejau daug metu. Martone eile bendra...gal zinote servisa, kur gerai patikrintu, uzsirasnt laikui...
  bet kaina aukšta, reik tikrint. Žinau tik Martona, Asanavaciute g kazkada pirkdama masina tikrinau, patare, patikrino...nusipirkau gera masina su kuria vargo isvis neturejau daug metu. Martone eile bendra...gal zinote servisa, kur gerai patikrintu, uzsirasnt laikui... Kadangi aš apie tuos dalykus nieko gero nenusimanau. Tik žinau kur tie ratai išvis yra
 Kadangi aš apie tuos dalykus nieko gero nenusimanau. Tik žinau kur tie ratai išvis yra  tai paskambinau vieniems, kurie atvažiuoja su savo autobusiuku į pasirinktą vietą ir sumontuoja padangas ten, kur tau reikia. Ir kaina tikrai nesikandžioja, ir dar niekur važiuot ir ieškot nereikia
  tai paskambinau vieniems, kurie atvažiuoja su savo autobusiuku į pasirinktą vietą ir sumontuoja padangas ten, kur tau reikia. Ir kaina tikrai nesikandžioja, ir dar niekur važiuot ir ieškot nereikia  Šitas malonumas yra Kaune. jei kam reikia telefoniuko 868 160190
   Šitas malonumas yra Kaune. jei kam reikia telefoniuko 868 160190

Kadangi aš apie tuos dalykus nieko gero nenusimanau. Tik žinau kur tie ratai išvis yra
 Kadangi aš apie tuos dalykus nieko gero nenusimanau. Tik žinau kur tie ratai išvis yra  tai paskambinau vieniems, kurie atvažiuoja su savo autobusiuku į pasirinktą vietą ir sumontuoja padangas ten, kur tau reikia. Ir kaina tikrai nesikandžioja, ir dar niekur važiuot ir ieškot nereikia
  tai paskambinau vieniems, kurie atvažiuoja su savo autobusiuku į pasirinktą vietą ir sumontuoja padangas ten, kur tau reikia. Ir kaina tikrai nesikandžioja, ir dar niekur važiuot ir ieškot nereikia  Šitas malonumas yra Kaune. jei kam reikia telefoniuko 868 160190
   Šitas malonumas yra Kaune. jei kam reikia telefoniuko 868 160190