Įkraunama...
Įkraunama...

Geri autoservisai

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 22, 12:02)
jis saskaitu turbut neraso? g.gif  man reikia tokio, kuris israsytu, tai jauciu reikes i martona keliauti rolleyes.gif

Aaa, tada netinka, nes sąskaitų nerašo ax.gif
Atsakyti
Merginos, neseniai man rekomendavo naują remonto paslaugą, todėl ir jums norečiau rekomenduoti. Buvo sugedę elektriniai pakelėjai priekiniai, padėvėtų negalėjau rasti o nauji kainavo virš 600 už viena. Draugė rekomendavo vyrukus, kurie surado pakelėjus. Mes susitarėm kad jie atvažiuos ir padarys viską. Iš darbo vietos paėme mašiną ir grąžino po dviejų valandų sutaisytą ir užmokėjau tik 230 už viską! Kaip aš supratau, tai už paslaugą jie paėmė tik 20 litų. Pas ką problemos su remontu Klaipėdoje, tikrai rekomenduočiau smile.gif vadinasi įmonė Artau.lt
Atsakyti
Pigiausiai ratus montuoja 867168227,ir labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As uz 4 ratus sumokejau 30lt.Cia Vilniuje kaip vaziuoti i pilaite po kaire puse yra garazai ,ten labai malonus berniukas dirba,kabo iskaba didele ant pozeminiu garazu duru "keiciame ratus".Gaila neuzrasiau nei telefono ,nei firmos pavadinima.Jie ten ne tik padangas keicia .
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 22, 13:02)
jis saskaitu turbut neraso? g.gif  man reikia tokio, kuris israsytu, tai jauciu reikes i martona keliauti rolleyes.gif

Staneviciaus gatvej yra tokia "Autoga",ten saskaitas raso (bet del ratu tikriausiai reikia paprasyt,del tokios smulkmes nelabai man rodos jie popieriu gadina smile.gif ),darbai atliekami greitai ir kokybiskai,kainos nesikandzioja,gyva eile smile.gif Siandien ten batukus pasikeiciau,montuot nereikejo,su balansavimu ir permetimu (+ nemokamas zieminio oro priputimas biggrin.gif ) paskaiciavo 32lt,pritaikius neoficialia nuolaida gavosi 30lt uz visus keturis ratus cool.gif
Atsakyti
vaziavau i martona, tai pataikiau ant tokio saunuolio, kuris ne tik pakeite ratus , bet uz ta pacia kaina sutvarke masinoj bagazines spynele, kuri mane vare is proto, nes tai atsirakindavo, tai ne doh.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2010 10 23, 17:55)
Staneviciaus gatvej yra tokia "Autoga",ten saskaitas raso (darbai atliekami greitai ir kokybiskai,

kazka dar ten tvarketes be ratu keitimo? rasot, kad kokybiskai darbus atlieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 23, 23:47)
kazka dar ten tvarketes be ratu keitimo? rasot, kad kokybiskai darbus atlieka ax.gif

Rimtesnius darbus arba jei reikia skubiai tvarkausi pas juos,vaziuokle,stabdziai-isskirtinai pas juos,zinau,kad galesiu drasiai vaziuoti.Ir jei kazkas staigiai suluzta,sugenda-pas juos begu.Pirma karta kai palikau masina baisu buvo,nepasitikejau,pakeistas dalis apziurinejau,bet pamazu pamazu...uzsitarnavo jie ta pasitikejima ax.gif Siaip vyrukai ant pirstu galiuku pries klientus nesokineja ir i subine nelenda,bet ir makaronu ant ausu nekabina,o dirba gerai,ir tas yra svarbiausia smile.gif
Atsakyti
isidemesiu si autoservisa smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,mergaites.Galiu pasiulyti dar viena gera servisiuka Kaune.Buvo tokia situacija tech.apziuroi,kad nepraleido manes del zibintu ir tas kuris tikrino,pasiule jau pirkti naujus zibintus.Sake blogai sviecia ir nesklaido sviesos.Priejas kitas darbuotojas,pasiule zibintus nusipoliruoti,bet abejojo,jog jie susipoliruos.Beja vazineju su BMW 5.Pavartes savo uzrasine,dave telefona.Pasiskambinau.Jis vardu Imantas,berods taip,susitariau ir nuvaziavau.Zibintus poliruoja be eiles.Bendravimas auksciausiame lygija,labai malonus,kava pavaisino,viska paaiskino ir dar daugiau-susitariau del automobilio poliravimo.Jei kam bus naudinga,jo telefonas 861414440.Matau cia dar vizitineja yra ir tinklapis jo www.imantopoliravimas.lt .Zodziu patenkinta tikrai esu.Uz abieju zibintu poliravima sumokejau 80 litu,o prie to pacio gavau ir doze informacijos ir skanios kavos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Beja dar sake,pavasari prades ir salonus valyti. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 22, 12:25)
Aaa, tada netinka, nes sąskaitų nerašo  ax.gif

O maniskis berniukas poliravimui raso.Zibintus nupoliravo ir paklause ar nereik kvituko. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidule2: 26 spalio 2010 - 18:42
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 11, 10:33)
Puikius važiuoklės meistriukus Kaune rasite adresu : Ateities pl.1 4u.gif tel. 860802277

geras poliruotojas taippat.Labai malonus ir ismanantis savo darba-861414440
Atsakyti
siandienos situacija:
Grizta vyras is serviso. reikejo broliui pakeist guoli (nzn nei kas nei kam nei kodel ten kas), nuvaziavo i servisa sako atvezi masina ir pajeiciam uz 300Lt, o jei atnesi tik dali, kurioj tas guolis yra tai pakeisim uz 120Lt..Tie nuvaziavo i parda pasizet tu guoliu, sako kaina 10Lt tik, kad isidet paciam lotuliukas.gif o kinisku net ir uz 6Lt yra :DDDD man cia patiko kainu santykis :DDD
Atsakyti
Sveikos!

As vakar padangas keiciau autoservise "Kelias", Tilze g. Super viska greitai ir kokybiskai padare plius dar nuolaidele pritaike. Siaip mano ratukai yra dideli 18'' ir vieno rato keitimas plius balansavimas kainuoja 20 lt, bet man nuolaidele pritaike, nes as pas juos pavasari pirkau vasarines padangas ir ratlankius, tai sumokejau 60 lt ir dar be eiles prieme blush2.gif
Meistrai labai geranoriski, viska paaiskina, pakonsultuoja, pataria, savo klientus prisimena ir vertina. Matyt, butent todel ir klientu turi net krizes laikais.
Zodziu rekomenduoju 4u.gif

Atsakyti