
Kuršėnų vyniotiniui dėjau plombyrinės varškės ir grietinėlės kremą, varškė standi, plakta grietinėlė irgi, nemėgstu aš irgi sviestinių kremų

[quote=drugelis.,2010 03 08, 15:47]
[quote=Nova,2010 03 06, 14:52]
Ateinu su nauju saldumynu
Dariau "Kuršėnų" vyniotinį pagal čia, SM, rastą receptuka. Na skanumėlis neišpasakytas
O sakykit, jei nenoriu dėti sviesto ( man čia per riebiai skamba, apskritai, nemėgstu jokių sviestinių kremų). Ką galima dėti vietoj sviesto, o jei grietinėlę plaktą? Būtų varškės - grietinėlės kremas
[/quote]
Gali bandyti koki nori idara,kad ir uogienes.Tik tai jau nebebus "kursenu vyniotinis"
[quote=Nova,2010 03 06, 14:52]
Ateinu su nauju saldumynu


O sakykit, jei nenoriu dėti sviesto ( man čia per riebiai skamba, apskritai, nemėgstu jokių sviestinių kremų). Ką galima dėti vietoj sviesto, o jei grietinėlę plaktą? Būtų varškės - grietinėlės kremas

[/quote]
Gali bandyti koki nori idara,kad ir uogienes.Tik tai jau nebebus "kursenu vyniotinis"

sveikos kepiau ta KURSENU vyniotini, na pyragai man visada bogai sekesi, tad ir si karta ne viskas isejo kaip reikiant, tesla man neisipute, tad gavosi gan plona, sunkoka buvo suvyniot
beto prilipo kepimo popierius, ji irgisunku atplest buvo. Kremas labai skanus - tik man sviestas per daugjauciasi ir gadina biski, bent kol nesusales, dabar ikisai i saldytuva ir lauksiu kol gales paragaut, taciau nepaisant mano nemokejimo seimininkauti - manau gavosi netaip jau prastai


QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 11, 21:18)
sveikos kepiau ta KURSENU vyniotini, na pyragai man visada bogai sekesi, tad ir si karta ne viskas isejo kaip reikiant, tesla man neisipute, tad gavosi gan plona, sunkoka buvo suvyniot
beto prilipo kepimo popierius, ji irgisunku atplest buvo. Kremas labai skanus - tik man sviestas per daugjauciasi ir gadina biski, bent kol nesusales, dabar ikisai i saldytuva ir lauksiu kol gales paragaut, taciau nepaisant mano nemokejimo seimininkauti - manau gavosi netaip jau prastai 


Man viena karta tesla buvo neiskilus, nes gerai neissiplake baltymai. O jei labai stipriai prilipo tesla - tai del prasto kepimo popieriaus.
QUOTE(Olesta @ 2010 03 08, 20:54)
Kuršėnų vyniotiniui dėjau plombyrinės varškės ir grietinėlės kremą, varškė standi, plakta grietinėlė irgi, nemėgstu aš irgi sviestinių kremų 

Olesta, padek man trupuciuka.... Ar i varskes -grietineles krema produktai dedami lygiomis dalimis? Ir dar -ar isplakta grietinele imaisai i varske saukstu, ar galima ir mikseriu? As irgi nenoriu sviestinio kremo

[quote=Nova,2010 03 06, 15:52]
Ateinu su nauju saldumynu
Dariau "Kuršėnų" vyniotinį pagal čia, SM, rastą receptuka. Na skanumėlis neišpasakytas

super receptukas
o skonis
nesu konditere profe bet pavyko ..
aciukas uz superini vyniotini
Ateinu su nauju saldumynu



super receptukas




nesu konditere profe bet pavyko ..

QUOTE(Nova @ 2010 03 06, 14:52)
Ateinu su nauju saldumynu
Dariau "Kuršėnų" vyniotinį pagal čia, SM, rastą receptuka. Na skanumėlis neišpasakytas
--------


--------
Labutis , turiu tokį klausimuką - kokio maždaug dydžio skarda turi būti

QUOTE(linaslau @ 2010 03 15, 21:18)
Mano skarda 32 x35 cm. mazdaug

QUOTE(Nova @ 2010 03 06, 14:52)
Ateinu su nauju saldumynu
Dariau "Kuršėnų" vyniotinį pagal čia, SM, rastą receptuka. Na skanumėlis neišpasakytas
-------


-------
na ka gi, gaminau si geri ir as vakar

vienas dalykas kad mano supratimu gavosi per tirsta tesla biskvitui.. gal pas mane miltu saukstai per dideli?

taip pat pertepimas gavosi kiek per skystas.. kazin del ko? gal kondensuoto galejau per daug ipilti?
bet siaip labai skanu




QUOTE(Sweety__ @ 2010 03 20, 09:54)
na ka gi, gaminau si geri ir as vakar
vienas dalykas kad mano supratimu gavosi per tirsta tesla biskvitui.. gal pas mane miltu saukstai per dideli?
ir turbut skarda per maza pasirinkau.. nes kiek suprantu biskvitas turetu but plonesnis.. ir viso to pasekoje suluzo biskvitas besukant..
taip pat pertepimas gavosi kiek per skystas.. kazin del ko? gal kondensuoto galejau per daug ipilti?
bet siaip labai skanu
vyras siandien psuryciams puse ir suvalge jau ir labai gyre
tik kad prekines isvaizdos nera
ir liko daug kremo, kurio dalis per krastus dar veliau isbego 

vienas dalykas kad mano supratimu gavosi per tirsta tesla biskvitui.. gal pas mane miltu saukstai per dideli?

taip pat pertepimas gavosi kiek per skystas.. kazin del ko? gal kondensuoto galejau per daug ipilti?
bet siaip labai skanu




Teslos iseina tikrai nemazai, tad ir skardos reikia didesnes. Kazkur cia rasiau, mano skarda mazdaug 32 x 35 cm. Man biskvitas isejo pats tas tokioj skardoj (nors galima butu i dar didesne pilt)

O kremas tikrai skystas neturejo gautis (as ji ne pyliau ant teslos, o tepiau net, nes buvo tokia kaip košytė), matyt padauginai kondensuoto pieno. Arba pats pienas buvo labai skystas (kazkurios firmos yra labai skystas, karta del to teko visa pyraga ismest, nes kondensuotas pienas kaip vanduo buvo ir ne kiek nesustingo kreme).
Bet smagu, kad siaip skonis patiko


QUOTE(Nova @ 2010 03 20, 09:07)
Teslos iseina tikrai nemazai, tad ir skardos reikia didesnes. Kazkur cia rasiau, mano skarda mazdaug 32 x 35 cm. Man biskvitas isejo pats tas tokioj skardoj (nors galima butu i dar didesne pilt)
Galbut tau ir suluzo del to, kad per storas iskepe, ir sunkoka susukt buvo... Nes siaip sitas biskvitas labai tinkamas sukimui, toks tamprus, minkstas iskepa, jei viskas pagal recepta daroma.
O kremas tikrai skystas neturejo gautis (as ji ne pyliau ant teslos, o tepiau net, nes buvo tokia kaip košytė), matyt padauginai kondensuoto pieno. Arba pats pienas buvo labai skystas (kazkurios firmos yra labai skystas, karta del to teko visa pyraga ismest, nes kondensuotas pienas kaip vanduo buvo ir ne kiek nesustingo kreme).
Bet smagu, kad siaip skonis patiko
Kai ne parodai darom, tai svarbu skanu 

O kremas tikrai skystas neturejo gautis (as ji ne pyliau ant teslos, o tepiau net, nes buvo tokia kaip košytė), matyt padauginai kondensuoto pieno. Arba pats pienas buvo labai skystas (kazkurios firmos yra labai skystas, karta del to teko visa pyraga ismest, nes kondensuotas pienas kaip vanduo buvo ir ne kiek nesustingo kreme).
Bet smagu, kad siaip skonis patiko


as kai sudejau miltus i issuktus trynius tai vos bepasukau tesla.. tai arba tryniai per mazi arba miltu per daug



o kondensuotas tikrai skystokas, ir ta desertine varske tokia slapia buvo.. zodziu.. tikrai dar bandysiu.. o kokios firmos tu naudojai kondensuota?
QUOTE(Sweety__ @ 2010 03 20, 10:12)
as kai sudejau miltus i issuktus trynius tai vos bepasukau tesla.. tai arba tryniai per mazi arba miltu per daug
bet sakau turbut mano saukstai per dideli
issimatavau savo skardas ir viena per didele pasirode, tai dariau mazesnej, kuri per maza pasirodo buvo
o kondensuotas tikrai skystokas, ir ta desertine varske tokia slapia buvo.. zodziu.. tikrai dar bandysiu.. o kokios firmos tu naudojai kondensuota?



o kondensuotas tikrai skystokas, ir ta desertine varske tokia slapia buvo.. zodziu.. tikrai dar bandysiu.. o kokios firmos tu naudojai kondensuota?
Oi, i trynius sudejus miltus tikrai neturi buti labai kieta

As kondensuota "Aukselis" emiau si karta (ir pigesnis jis, nei kiti).