Vakar ir aš dariau šį skanėstą pirmą kartą. Padas iškepė ir susisuko idealiai tik va įdaras skystokas gavosi kažkodėl, nors ir dariau viską pagal receptą Bet skonis dėl to nenukentėjo ir gavosi laabai skanus o jeigu aš jį trumpam į kamerą įdėčiau, gal kiek labiau sustingtų tas įdaras?
Vakar ir aš dariau šį skanėstą pirmą kartą. Padas iškepė ir susisuko idealiai tik va įdaras skystokas gavosi kažkodėl, nors ir dariau viską pagal receptą Bet skonis dėl to nenukentėjo ir gavosi laabai skanus o jeigu aš jį trumpam į kamerą įdėčiau, gal kiek labiau sustingtų tas įdaras?
aš ir padariau ketvirtadienį kuršėnų, lengvai padaromaskaip du kart du ir šiaip aš dėjau sviesto gal net 100g nedėjau, 200g varškės iš sūrelių vidaus vanilinio, nes tokios gaunu, ir paskystint grietinėlės. tai viskas super gavosi skanumėlis :)aišku ir kondensuotą įdėjau