Įkraunama...
Įkraunama...

Vardai dvynukams/dvynukėms

QUOTE(muminukas @ 2011 02 23, 09:01)
kažkaip tikiuosi, kad vakar man pasigirdo... per buvusią Atleisk paminėjo, kad šeimos dvynukai Simonas ir Saimonas mega_shok.gif

biggrin.gif forume mačiau mamytę, kurios dvynukų porelė- Eimantas ir Eimantė g.gif o štai mūsų poliklinikoje buvo dvynių pora- Deimantas ir Deimantė blush2.gif nežinau, ar čia taip gražiai skamba g.gif

bet šiaip aš esu už dvynukų vardų derinimą: gal reikšmes, gal skambesį, gal kokia istorija... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinaite @ 2010 09 05, 20:28)
Musu draugai susilauke dvynukiu ir dave vardus Igna ir Lina. O susipazino jie Ignalinoj smile.gif

biggrin.gif na va kaip smagu- ir vardai gražūs gavosi ir sąsajos kažkokios lotuliukas.gif
QUOTE(Li_ @ 2010 10 19, 14:57)
Per M1 išgirdau -  Morta ir Jurgis, man gražu  wub.gif

super thumbup.gif man labai gražu. Dievinu senobinius vardus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 24 kovo 2011 - 18:30
QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 24, 18:33)
biggrin.gif forume mačiau mamytę, kurios dvynukų porelė- Eimantas ir Eimantė g.gif o štai mūsų poliklinikoje buvo dvynių pora- Deimantas ir Deimantė blush2.gif nežinau, ar čia taip gražiai skamba g.gif

na, Eimanto ir Eimantės nestatyčiau greta Simono ir Saimono - greta jų kokie Jonas ir Džonas tiktų smile.gif

aš žinau dvynukus Jurgį ir Jokūbą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 24, 20:25)
na, Eimanto ir Eimantės nestatyčiau greta Simono ir Saimono - greta jų kokie Jonas ir Džonas tiktų  smile.gif

pioneer.gif aš mintį supratau mirksiukas.gif
man tik įdomu pamąstyt, ar gražiai skamba kai dvynukai yra porelė, o vardai vienodi, tik skirtinga galūne: vyriška ir moteriška:
Eimantas ir Eimantė
Deimantas ir Deimantė
Simonas ir Simona
Vytautas ir Vytautė
g.gif
Atsakyti
Agnija ir Aistė (nors turejau buti Agne is pradziu, bet taip jau atsitiko) ax.gif
Atsakyti
Girdeti dvynuku vardai ax.gif

Ailonas ir Aironas,
Migle ir Igne,
Lina ir Irena,
Rasa ir Rytis
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 04, 10:10)
Girdeti dvynuku vardai  ax.gif

Ailonas ir Aironas,

kaži, būna dar blogiau?
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 04 04, 11:29)
kaži, būna dar blogiau?

drinks_cheers.gif norrėjau rašyti - baisiau negu baisu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 04, 13:10)
Ailonas ir Aironas

Gerai, kad ne Nailonas doh.gif Nors man ir Aironas kazkoks nesusipratimas, nezinau, ar nuo gelezies, ar nuo lygintuvo doh.gif
Atsakyti
JAV tai mane nukauna
Rėjus ir Rojus
Timas ir Tomas
Džekas -- Džeikas -- Džefas
doh.gif
Atsakyti
žinau dvynukus Kajus ir Pijus smile.gif
Atsakyti
Turim Mildą ir Vaivą wub.gif
Atsakyti
Aš girdėjau šiuos dvynukų vardus: