QUOTE(sabaliuk @ 2010 04 06, 09:03)
Labai netiketai suzinojau, kad laukiuosi. Dabar yra 5 savaites. Gimdyti apie gruodzio viduri, i dekreta apie spalio viduri. Kadangi nelabai ka suprantu finansuose, sakau paklausiu cia.
Perskaiciau Sodros info apie pasalpas supratau, kad man pasalpa skaiciuos apytikriai uz 2009.10.15-2010.10.15 laikotarpi. Iskilo klausimas: jei siuo laikotarpiu 2 menesiu buvau neapmokoestinamose atostogose - ar jos isiskaiciuos?
Taip pat jei darbe gaunu labai mazas pajamas - kokia yra minimali pasalpa? Ir jei papildomai prisiduriu is individualios veiklos - ar sios pajamos isiskaiciuos?
nieks nuo 15 d. iki 15 d. neima. nemokamos atostogos įsiskaičiuos, dešimt mėnesių bus su alga o 2 su 0 Lt. O minimali atrodo apie 300.
Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2010 04 06, 09:09)
Mergaites, gal zinote...
MAn i dekreta balandzio 12, ar pgal dabarine tvarka darbdavys viska siucia sodrai internetu ir nebereikai rupintis, ar dar galima isakyma su prasymais paciam nesti i sodra??? Idomu, ar uztenka darbdaviui pateikti gydymo istaigos pazyma, jei siuo metu esu vaiko pr atostogose iki 3 metu???? AR dar kokio atskiro prasymo reikia, kadii dekreta isleistu???Kokius dok reikia pateikti sodrai: del NPD, Del atostogu ir darbdavio isakyma????
tai kai pagimdysit manau reiks rašyti vaiko (antro) auginimo atostogoms prašymą.