Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

QUOTE(Dvi @ 2010 05 05, 22:23)

SUPER kvietkiukas wub.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos drinks_cheers.gif

Kažin kodėl taip nutiko,kad pernai pirktas Jewel pradeda žydėt kaip paprastas baltas amarilis.Ta prasme ne pilnaviduris...liko tik tas nuotabus kvapas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 gegužės 2010 - 09:36
QUOTE(@asta @ 2010 05 06, 10:34)
Sveikos merginos  drinks_cheers.gif 

Kažin kodėl taip nutiko,kad pernai pirktas Jewel pradeda žydėt kaip paprastas baltas amarilis.Ta prasme ne pilnaviduris...liko tik tas nuotabus kvapas  unsure.gif

Mistika blink.gif O TIKRAI praeitais metais žydėjo kaip Jewel g.gif blush2.gif
Įkelkit foto mirksiukas.gif Labai gražios jūsų foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 gegužės 2010 - 10:10
Mistika ir man,už tai atėjau pas jus apie tai paplepėti smile.gif Na dar pilnai nėra išsiskleidęs,bet ir viduriuko nematyti unsure.gif

Šiemet vėliau žydėti pradeda,bet matyt gerai pailsėjo,kad net po porą žiedynstiebių pas kai kuriuos lenda wub.gif
Štai pernai metų žiedai,na ne pernai,bet užpernai prieš pat Naujus metus žydėjo,pernai ilsėjosi,ir kaip susitarę visi unsure.gif

user posted image

O čia vaizdas šios dienos.Vidury lyg ir yra kažkas tokio,panašaus į lapelį,bet skleistis nelabai ruošias smile.gif Gal kiti žiedai bus tokie kaip turi būti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2010 05 06, 11:17)
Mistika ir man,

O gal čia kitas baltukas (mačiau kad turit) g.gif Gal susimaišė g.gif

Nu tikrai įdomu bigsmile.gif Palaukiam kito žieduko, gal apsigalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 06, 10:21)
O gal čia kitas baltukas (mačiau kad turit)  g.gif Gal susimaišė  g.gif

Nu tikrai įdomu  bigsmile.gif Palaukiam kito žieduko, gal apsigalvos  mirksiukas.gif

Sumaišyt tikrai negalėjau,ne Jewel su kortele ir jo svogūnas didžiausias rolleyes.gif

Laukiam,stebim kas bus toliau,nes nedažnai tokie kuriozai pasitaiko smile.gif
Atsakyti
merginos šiandien maximoj mačiau beveik visiems prasiskleidę žiedai ir visokios rūšys baltais g.gif ar tai gali būti todėl kad buvo dėžutėse ir trūko šviesos g.gif ar kitais metais gali pasirodyti tikroji spalva ax.gif ta prasme kitokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 06, 12:49)
merginos šiandien maximoj mačiau beveik visiems prasiskleidę žiedai ir visokios rūšys baltais  g.gif  ar tai gali būti todėl kad buvo dėžutėse ir trūko šviesos  g.gif  ar kitais metais gali pasirodyti tikroji spalva  ax.gif ta prasme kitokia  ax.gif

TAIP mirksiukas.gif Netgi parsinešus į namus į normalią natūralią šviesą pasirodys tikroji spalva mirksiukas.gif
Aš kur pirkau šeštadienį iš dėžutės, tai jau raudonuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 06, 13:09)
TAIP  mirksiukas.gif  Netgi parsinešus į namus į normalią natūralią šviesą pasirodys tikroji spalva  mirksiukas.gif
Aš kur pirkau šeštadienį iš dėžutės, tai jau raudonuoja mirksiukas.gif

maniškio kur buvo jau sukrauti pumpurai tai visi šviesūs,
user posted image
bet sakau jei kitą užauginsiu gražiai tai gal bus kitokios spalvos ax.gif ,nes krašteliai ružavi matosi ax.gif

tik man ant svogūno rausva dėmelė atsirado unsure.gif gal patepti zelionke ją g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 05 06, 14:36)
maniškio kur buvo jau sukrauti pumpurai tai visi šviesūs,

tik man ant svogūno rausva dėmelė atsirado  unsure.gif  gal patepti zelionke ją  g.gif

Čia tau nuskilo mirksiukas.gif , kad vietoj raudono gavai TOKĮ gražuolį thumbup.gif

O dėmelę BŪTINAI patepk zelionke ir tepk dabar dažnai mirksiukas.gif kol matysi, kad užgeso tas raudonumas rolleyes.gif

Nors dabar pasižiūrėjau, kad tavo svogūnas nuluptas iki baltų marškinių. Tai tas paraudimas gali reikšti, kad tiesiog lukštas rausta mirksiukas.gif matai, sunku ką ir pasakyti realiai nemačius.
bet kokiu atveju patepk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 gegužės 2010 - 13:48
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 06, 14:47)
Čia tau nuskilo  mirksiukas.gif , kad vietoj raudono gavai TOKĮ gražuolį  thumbup.gif

O dėmelę BŪTINAI patepk zelionke ir tepk dabar dažnai  mirksiukas.gif kol matysi, kad užgeso tas raudonumas  rolleyes.gif

Nors dabar pasižiūrėjau, kad tavo svogūnas nuluptas iki baltų marškinių. Tai tas paraudimas gali reikšti, kad tiesiog lukštas rausta  mirksiukas.gif matai, sunku ką ir pasakyti realiai nemačius.
bet kokiu atveju patepk  mirksiukas.gif

a reik apžiūrėt,bet jis toks rausvas,o ne ruduojantis,o nulupau aš jį nusipirkus,nes buvo pažeistų vietų unsure.gif

na nepyksiu jei ir toks liks thumbup.gif

gal kuri Šiaulietė turi raudoną pardavimui ax.gif
Atsakyti
*MONAMI*
dar kartą pastebiu, kad Jūsų baltukas bus "girtas" ar apsigimęs Jewel. Pavyzdys prieš tai kolegės nuotrauka. Įtariu dėl žiedo formos ir rudo viduriuko, ko neturi kiti balti meileniai.
Žodžiu ateitis parodys.
Atsakyti