Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (14 tema)

Šiais metais į lysvę nesodinsiu - tik nešiu į balkoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 13, 12:06)

Va vaizdas po operacijos

Ir paskui gydomosios vonios procedūros  mirksiukas.gif
user posted image

Žiūrėsim koks bus pooperacinis laikotarpis  mirksiukas.gif Tikiuosi kad viskas bus gerai- paciantą pavyks išgelbėti  mirksiukas.gif

Kaip sekasi atsigauti po operacijos?
Gavau svogūną, o jo šaknelės tokios lyg su pilku pelėsiu, kaip manot ar reikia jam procedūros, ar galima ir taip bandyti sodinti?? g.gif
O kokia čia vonelė, vanduo raudonas, o šalia brilijantinis žaliasis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2010 05 16, 12:48)
Gavau  svogūną, o jo šaknelės tokios  lyg su pilku pelėsiu, kaip manot ar reikia jam procedūros, ar galima ir taip bandyti sodinti??  g.gif
O kokia čia vonelė, vanduo raudonas, o šalia brilijantinis žaliasis  g.gif ?

Cia, itariu, kalio permanganatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2010 05 16, 15:20)
Cia, itariu, kalio permanganatas smile.gif

Aš taip pat manau, kad mirko kalio permanganato vonioje, po to džiovina ir tepa briliantine žaluma ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri noretu Red Liono?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 05 16, 17:58)
Sveikos,

gal kuri noretu Red Liono?

user posted image

gal ir noreciau mirksiukas.gif biggrin.gif kiek pinigeliu nori?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 16, 09:42)
Ar jusu amariliai jau iskeliave "atostogaut"? biggrin.gif As dali saviskiu susodinau i siltnami,tai dabat abejoju ar jiems nebus ten perkarsta? g.gif Lapai kazkokie sviesiai zali pasidare,tokie pavarge atrodo..o gal tai del to kad tik neseniai persodinau?Gal atsigaus?Ka manot?O gal geiau i lysves darze sodint,lyg ir karsta vasara pranasauja-gal nesupus?

Mano tėtis amarilius TIK lauke vasarai sodina, į šiltnamį niekada neneša mirksiukas.gif Auga sau, bujoja thumbup.gif Tik va visokie kirminai, tai gun_bandana.gif gun_bandana.gif
QUOTE(Linyt @ 2010 05 16, 12:48)
Gavau  svogūną, o jo šaknelės tokios  lyg su pilku pelėsiu, kaip manot ar reikia jam procedūros, ar galima ir taip bandyti sodinti??  g.gif
O kokia čia vonelė, vanduo raudonas, o šalia brilijantinis žaliasis  g.gif ?

Jau tupi ant žemių patupdytas mirksiukas.gif Bus matyt kaip seksis kabintis į žemę mirksiukas.gif Kol kas sausa dieta ir laikas rolleyes.gif O vonelė tai margancofkės mirksiukas.gif Zelionke teplioju tik raudonas dėmes. Puvinius gydau vien margancofke mirksiukas.gif
Fotkėj zelionkė papuolė tik per klaidą- čia pas mane taip "operacinė" atrodo tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 05 17, 07:42]
Mano tėtis amarilius TIK lauke vasarai sodina, į šiltnamį niekada neneša mirksiukas.gif Auga sau, bujoja thumbup.gif Tik va visokie kirminai, tai gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Turbut ir man reiks nest i lysve,bijau kad keptu svogunu kokia diena nerasciau siltnamyje lotuliukas.gif bet lysvej labai bijau sraigiu ir karkvabalio lervu doh.gif bet reiks rizikuot..baltaja kalija jau pasodinau lauke,kai nuzydes ten keliaus ir spalvotos...
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 17, 08:48)
Turbut ir man reiks nest i lysve,bijau kad keptu svogunu kokia diena nerasciau siltnamyje lotuliukas.gif bet lysvej labai bijau sraigiu ir karkvabalio lervu doh.gif bet reiks rizikuot..baltaja kalija jau pasodinau lauke,kai nuzydes ten keliaus ir spalvotos...

O tos lervos bijo gal kokių kvapų g.gif Pvz. gal kokio česnako bijo g.gif tai pasodintum šale česno ir būtų thumbup.gif Reik paieškoti informacijos, ko bijo tie brudai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 16, 12:45)
Šiais metais į lysvę nesodinsiu - tik nešiu į balkoną  ax.gif

O koks motyvas? Aš dar "laužausi" kur sodinti- ar lauke, ar į verandą išnešti g.gif
Atsakyti
Va apie brudų naikinimą mirksiukas.gif čia ir čia
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 17, 07:56)
O tos lervos bijo gal kokių kvapų  g.gif Pvz. gal kokio česnako bijo  g.gif tai pasodintum šale česno ir būtų  thumbup.gif Reik paieškoti informacijos, ko bijo tie brudai  bash.gif

Esu girdejus kad lervos nemegsta tuju kvapo,sako sodinant reikia i duobute sakele idet,gal reiks bandyt.Dar reiks pries sodinant gerai isbedziot ir isrankiot ,jei rasiu.(Del darzoviu taip nesuku galvos kaip del geliu doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti