Išlaikiau iš antro karto. Diena prieš egzamina buvo sunki, psichologiškai. Mat per praeitą savaitę greit nusprendžiau, kad reikia laikyt. Visą žiemą buvau nevažinėjus. Atrodė, kad važiuosiu, atiduosiu pinigus ir grįšiu, tačiau važinėjaus su tėčiu taip rimtai mieste, aikštutėj ir į regitrą keliavau su mintim "kaip bus taip". Gavau įstrižą parkavimą, 6 maršrutą. Aikštutėj buvo beveik gerai, tik, kad nepristūmiau iki galo. Liko daugiau nei 40cm iki linijos. Pagreitėjime irgi liko daugiau nei 1m. Jau galvojau bus šaukštai po pietų, nukabinau nosį, bet egzaminuotojas sako ruoškites, važiuosime į miestą. Och, buvau laimės kūdikis :-D . Mieste kelios nekritinės klaidos: posūkio neparodymas, galvos nepasukimas persirykiuojan, koją per ilgai ant sankabos.. Grįžom į regitrą, jis man išvardino mano klaidas ir sako praleisiu :-D och.
Kiek žinau, tai turint teises jei per tuos du metus nepadarai nusižengimų, jų perlaikyti nereiks, bus jos kaip nuolatinės, bet jei, deja, teko susidurt rimtom aplinkybėm su policija, tai teks perlaikyti :-)