Temutes pabaigai pasireiksiu ir as
Keptas visciukas1.5 kg visciuko.
Marinatas: 2 saukstai alyvu aliejaus, Santa maria Vidurzemio juros prieskoniai, soju padzas, druska, pipirai , cesnakai.
1 didelis svogunas luptas.
visciuka istryniau prieskoniais ir aliejumi,palikau per nakti.
Veliau ikisau svoguna vistai i pilva, surisau kojas, sonuose biski ipjoviau oda ir sukisau sparn u galiukus i tas kiseneles va taip:

kepiau rankoveje apie 2 val. Nepaprastai skanu buvo
Vegetariski makaronai (kaip tik pasninkui

)
Megiamus makaronus isvirti iprastai.
Padazui:
6 dideli pievagrybiai
1 svogunas
cesnako skiltele
2 pomidorai
dziovintu papriku
prieskoniniu zoleliu
Vorcesterio padazo
Alyvu aliejaus.
Pomidoru padazo 2 saukstai
Aliejuje apkepiau svogunus, sudejau siaudeliais pjaustytus grybus , po poros minuciu pomidorus, sudejau prieskonius ir pomidoru padaza. Kepiau, kol iskepe pomidorai. Labai skanus ir lengvas makaronu variantas

Ir sio vakaro topas:
Idaryta krutinele suriu, sviestu ir zalumynais.4 krutineles su odele itryniau druska, pipirais ir zolelemis, pries tai nupjoviau mazaja file, bet odele palikau. Po to peiliu iduriau storesni krutineles gala kiek imanoma giliau. Paskui pirstu praplatinau 'kisenele'.
Idarui smulkiai patarkavau surio apie 100 gr, idejau sviesto, saldytu petrazoliu ir krapu, ispaudziau cesnako. Viska sutryniau sakute, kol gavosi toks 'plastilinas'

Juo ir prikisau krutineles.
'Kisenele' uzsandarinau odele, apvoliojau kiausinio plakinyje, dziuveseliuose. Kepiau aliejuje ant nedideles ugnies... kol iskepe

skerspjuvis:

Gavosi sultinga ir skani mesyte.
Tai tiek

: