Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(sania @ 2010 04 06, 22:18)
Dabartiniam name nera, bet va 'busimajame", tai darysiu, nes tambure bus langas, tai mastau, kad gal per ziemos sventes noresiu kokia girlianda ten pakabint, tai tada pravers. Kaip as sakau:razeciu niekada nebus per daug mirksiukas.gif  biggrin.gif

As tam lauke darysiu rozete ax.gif . Tai tambure reiktu langa praverta laikyt tavo atveju ar kaip?
Tai daugiau lyg niekam nereik rozetes lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 07, 00:24)
As tam lauke darysiu rozete  ax.gif . Tai tambure reiktu langa praverta laikyt tavo atveju ar kaip?
Tai daugiau lyg niekam nereik rozetes lyg  g.gif

Nea as cia kalbu, apie tai, kad viduj det kokia girlianda ar svieciancia dekoracija...O lauke, tai kas be ko yra razeciu...jau spejom ir per sias sventes pasinaudot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 06 balandžio 2010 - 22:27
QUOTE(sania @ 2010 04 06, 22:26)
Nea as cia kalbu, apie tai, kad viduj det kokia girlianda ar svieciancia dekoracija...O lauke, tai kas be ko yra razeciu...jau spejom ir per sias sventes pasinaudot smile.gif

Nu bet as durna baba lotuliukas.gif , pagalvojau, kad lauke jungsi girlianda i rozete viduj lotuliukas.gif . Pavargau siandien doh.gif . Rytoj vel varom abu i statybas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 04 06, 16:48)
Sveikos mergaites, gal kas ruosiates statyti is ARKO M blokeliu? mums liko 4 plates M18 ir palete M24, kaina tikrai suderetume .... nera ju kur sandeliuoti, vieta uzima...

Sveika,
sudomino pasiulymas,tik nenoriu prizadet,nes dar truputi metomes Fibo ar Arko.Geguzes pradzioje bus aisku.Jei nuspresim Arko,tai M18 paimtume.Koks jusu namas,vieno ar vieno su mansarda auksto ir kodel Arko,del stiprumo? Kaip siltinot? Klausiu,nes tureciau pavyzdi,todel idomu suzinot kas nuleme pasirinkima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 06, 23:11)
Indruciuk, o pas jus ka santechnikas darys dabar ir kokios darbu kainos ax.gif ?
[/b]Ar det tamure rozete??? Pakolkas man jos ten tikrai nereikia.

Polistirolo dejimas,grindinio sildymo vedziojimas, radiatoriai,vandentiekis ir kanalizacija- nu zodziu visas vandentiekis ir sildymas iki katilines- 4800t. turejom ir pigesniu pasiulymu,bet viska nuleme rekomendacijos mirksiukas.gif

Pas mus tamburas nedidelis- tik 3,5kv, bet pakolkas ir jo nebus (gal ir niekada, ziuresim kaip saltis eis mirksiukas.gif ),tai dariau rozete hole per metra nuo "tamburo". Ir is vis, rozeciu negailejau, geriau daugiau, nei kad truks biggrin.gif
bet ir tai gyvatukui rozete nauja reiks daryti, nes keitesi jo vieta (gerai,kad santechnikas pastebejo)
QUOTE(sania @ 2010 04 06, 23:18)
Indruciukas...ar tau dar reik deziu, ar ir su kreidike jau piesei smile.gif Jei ka , tai sestadieni darbe pas mane turetu but kartono-deziu mirksiukas.gif

Reikia reikia thumbup.gif tik ar as jas pas save i kulvertuka sutalpinsiu g.gif Ar reik vyro masina pasiimti g.gif Kokio mazdaug dydzio tos dezes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 07 balandžio 2010 - 07:59
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 07, 09:59)
Reikia reikia thumbup.gif  tik ar as jas pas save i kulvertuka sutalpinsiu  g.gif Ar reik vyro masina pasiimti  g.gif Kokio mazdaug dydzio tos dezes?

Na ten tokios dezes nuo batu. Buna ivairiu dydziu(priklauso, kiek poru batu buna mirksiukas.gif ) O ciaip jas gali sulankstyt-suspaust...Manau, kad dideles masinos nereik,aisku ziurint kiek tau ju reiks lotuliukas.gif
Tai penktadieni tada susirasysim, nes daba palieku trumpam Lietuvele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 04 07, 09:02)
Na ten tokios dezes nuo batu. Buna ivairiu dydziu(priklauso, kiek poru batu buna mirksiukas.gif ) O ciaip jas gali sulankstyt-suspaust...Manau, kad dideles masinos nereik,aisku ziurint kiek tau ju reiks lotuliukas.gif
Tai penktadieni tada susirasysim, nes daba palieku trumpam Lietuvele smile.gif

Gerai, iki 4u.gif geros keliones 4u.gif
Papildyta:
Ai, dar santechnikas sake,kad is tikro pirmiausiai reikia tinkuoti sienas,o tik paskui vedziotis sildyma ir vandentieki mirksiukas.gif del to,kad paskui tinkuotojai tuos pasienius kur kompensacine juosta eina nesaugo ir prikrato tinko,ir dar grindinio sildymo betonui negerai kai tas kalkinis tinkas taskosi.. nu kazkaip taip.. tai teks mums tinkuotojus laaabai priziureti doh.gif

ir dar vis tiek pristosiu- merges, paidalinkit is kur emet plytkas? Ir gal tinkuotoju kokiu kontaktu kas galetu pameteti ax.gif blush2.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 07 balandžio 2010 - 08:15
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 06, 23:11)

Dar siandien isejo vieni meistrai, pradirbe 7 menesius. Sake nei vienam objekte taip ilgai nedirbo  biggrin.gif . Jei MB sutars normaliai kaina del terasos, tai gal jie darys, tai as sakau MB, na ant mano 30-ecio butu neblogai jau terasa saslyciokui pakept  bigsmile.gif

Oho kaip greitai bus, jei ant trisdesimtmecio spes terasa padaryt bigsmile.gif

O pas mane jau lysvej daugiau geliu pralindo - tulpes, narcizai, krokai...Tik nezydi dar krokai kazkodel, tokie maziukai pas mane, o pas mama, uosviene ir kaimynes tai jau prazydo...Gal per giliai buvau pasodinus, ar vieta netinkama g.gif
Idesiu i albuma keleta fotosesijos nuotrauku...Ideciau ir uzuolaidu bei kitu naminiu foto, tik va jau keleta menesiu nerandam laido nuo fotiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 04 07, 09:09)
Idesiu i albuma keleta fotosesijos nuotrauku...

ilonux, nuotraukos thumbup.gif wub.gif Koki fotografa isrinkai?
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 04 07, 10:42)
ilonux, nuotraukos  thumbup.gif  wub.gif  Koki fotografa isrinkai?

Aciu smile.gif Fotografe Dovile, www.dovilefoto.lt . Radau per interneta, atsitiktinai ir patiko jos darbai...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 04 07, 09:09)
O pas mane jau lysvej daugiau geliu pralindo - tulpes, narcizai, krokai...Tik nezydi dar krokai kazkodel, tokie maziukai pas mane, o pas mama, uosviene ir kaimynes tai jau prazydo...Gal per giliai buvau pasodinus, ar vieta netinkama  g.gif

Idesiu i albuma keleta fotosesijos nuotrauku...Ideciau ir uzuolaidu bei kitu naminiu foto, tik va jau keleta menesiu nerandam laido nuo fotiko  verysad.gif

cia dauguma lauko gelemis dziaugiasi, as dar , deja,tokiu neturiu verysad.gif Bet uz tai pas mane visos keturios orchidejos jau zydi wub.gif

grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
sveikos,
kitoj temutej galit pakeist mano namo statusa.vakar jau pradejo fibo muryt.viskas taip greit vyksta,kad net nesitiki.vakar uzsakem perdengimo plokstes,tai uz poros savaiciu atvez,darem nestandartines,galvojom uztruks kokius pora menesiu.
Atsakyti