Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipedos krastu "statybininkes"

QUOTE(Reniss @ 2010 04 14, 08:48)
o ilindau paciu laiku, burbuliukus ir as megstu biggrin.gif
apsisodinom biskuti sklypa, pasidarem gyvatvore is vienos puses, bet dar kol ji pasimatys doh.gif ir pora tresnikiu su obelim ax.gif

kokias tresnes pirkot, as ir mastau pasisodint? g.gif
Ir is ko gyvatvore daret? blush2.gif g.gif niekaip neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 04 13, 21:59)
Jei ne paslaptys kokios plyteliu klojimo kainos dabar, ar gerai sudejo, gal kontaktus galima blush2.gif Neuzilgo ir mes priartesim prie sio etapo thumbup.gif Grindys jau pilna uzpile, elektra isvedziojo, sildyma irgi, dabar gipsa suka, beliks apdaila daryti rolleyes.gif

Tikrai labai gerai sudejo ir labai ant tempo du vyrukai dirba. Ne pirmi metai dirbantys ir ne viena kvadrata iskloje. Kaina mes sutarem bendra. Siaip atvaziuotu pas jus isivertintu kiek reikia kloti ar mozaika reikes kloti ar grindis reikes pasilyginti ir susideresit kaina. Del kontakto jei ka man i AZ ax.gif
Atsakyti
Angeliux.Fibo praeitais metai gera kaina gavo Rutulyte is Kauno keliu 235 Lt/m3.Dabar kiek dairomes 268lt/m3 ir daugiau. Jeigu Jus rasite gera kaina ,tai ir man reiketu info dekoju. Galite i AZ.
Atsakyti
QUOTE(leaona @ 2010 04 14, 12:34)
Angeliux.Fibo praeitais metai gera kaina gavo Rutulyte is Kauno keliu 235 Lt/m3.Dabar kiek dairomes 268lt/m3 ir daugiau. Jeigu Jus rasite gera kaina ,tai ir man reiketu info dekoju. Galite i AZ.

Mes du kartus iš jų ėmėm, tai antrą kartą nusilygau po 230 mirksiukas.gif ... bet, mes ėmėm be dokumentų, todėl ir kaina tokia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 04 14, 12:55)
Mes du kartus iš jų ėmėm, tai antrą kartą nusilygau po 230  mirksiukas.gif ... bet, mes ėmėm be dokumentų, todėl ir kaina tokia  cool.gif

O ką jus manote apie siulomus Fibo plius blokelius, jie dedami be vertikaliu siulių, sutaupome mišinio ir armaturos, nereikia papildomo armavimo?
Juos dabar siulo šiek tiek už mažesne kaina negu paprastus Fibo.
Ir dar galvoju, ar nebus pigiau Fibo parodoje?
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 04 14, 13:17)
O ką jus manote apie siulomus Fibo plius blokelius, jie dedami be vertikaliu siulių, sutaupome mišinio ir armaturos, nereikia papildomo armavimo?
Juos dabar siulo šiek tiek už mažesne kaina negu paprastus Fibo.

aš jau nieko nebemanau ir prie blokelių nebegryžtu, nes mūsų namas stovi pastatytas iš paprastų Fibo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 04 14, 09:08)
kokias tresnes pirkot, as ir mastau pasisodint? g.gif
Ir is ko gyvatvore daret? blush2.gif  g.gif niekaip neapsisprendziu doh.gif

Mano vyro vienintelis pageidavimas is vaismedziu- tresnes kad butu biggrin.gif Bet jas lyg po dvi reik sodinti,kitaip nebus uogu, bet kazkur skaiciau,kad lyg jau kazkokios naujoviskos yra,kur pacios apsidulkina,nereik poros g.gif
Man graziausia gyvatvore is slyvuku- o dar ir auga labai greitai thumbup.gif

QUOTE(Angelux @ 2010 04 14, 13:17)

Kiek pastebejau praeitais ir uzpraeitais metais, tai parodose viskas brangiau budavo g.gif Paziuresim kaip siais metais bus g.gif reik nusiziureti keleta daiktu su kainom dabar, kad butu galima parodoj palyginti....
Atsakyti
taip tresnes reikia po dvi sodinti, kad turetu vaisiu biggrin.gif pirkom geltona ir tamsiai raudona-juoda, bent jau man jos skaniausios ax.gif
gyvatvore nusprendem is gudobeliu daryti ax.gif is slyvuku daug siuksliu ax.gif o kadangi mums ne 20 a reikia apsodinti, tai tikrai nespeciau ju surinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 04 14, 13:56)
Man graziausia gyvatvore is slyvuku- o dar ir auga labai greitai  thumbup.gif

oj neapsirikit schmoll.gif
labai gražu kai žydi, gražu kai uogytės atsiranda, gražu kai jos kabo ant medelių .... nu bet paskui, kai jos pradeda byrėt doh.gif Mano uošviai turi nuo kaimynų pasidarę tokią, prie džiovyklos rūbų, tai atrodo ir neinu, nelipu aš ant jų, bet nesu parėjusi švariais batais iš po rūbų džiovimo smile.gif

Nors kaip kam, čia mano nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
laba smile.gif
o as norejau paklausti tu,pas kurias jau gal yra trinkeles kieme.kaip planavot takelius?braizetes kaip nors ir paskui pateiket planiuka tiems klojejams?ar tik nupasakojot kaip,kas,kur? 4u.gif
as dabar suku galva,braizau ant lapu kaip isvedziot viska ir galvoju kaip geriau,kaip graziau g.gif
Atsakyti
Sveikos, o kur jus perkat sodinukus? Kiek už trešnes mokėjot? As tai ateity butinai aktinidija pasisodinsiu prie tvoros (vijoklis). Pas tėvus sodyboj yra nu grožis neišpasakytas kai lapai pabaltuoja ir paružavuoja wub.gif, o ir uogos man skanios, o svarbiausia C vitamino žiauriai daug. Mama man jau nulenkė šakele kad isišaknytu.
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2010 04 14, 15:06)
laba  smile.gif 
o as norejau paklausti tu,pas kurias jau gal yra trinkeles kieme.kaip planavot takelius?braizetes kaip nors ir paskui pateiket planiuka tiems klojejams?ar tik nupasakojot kaip,kas,kur?  4u.gif
as dabar suku galva,braizau ant lapu kaip isvedziot viska ir galvoju kaip geriau,kaip graziau g.gif

dabar desim, tai nubraizem su spalvom visom kas ir kur, isismatavom viska, nes reikia jas tiksliai uzsakyt, juk pinigeliai nemazi, pertekliaus nesinori doh.gif mirksiukas.gif

ir dar kurios aplinka tvarkot , biski ne i tema bet gal bus naudinga:
Didžiausią grėsmę sode augantys nuodingi augalai kelia vaikams, nes mažųjų dėmesį patraukia jų ryškių spalvų vaisiai, kurie dažniausiai ir būna nuodingiausi. Todėl, jei sode yra nuodingųjų augalų, juos aptverkite tvorele, kad augalų negalėtų pasiekti vaikai ir naminiai gyvūnai. Jei jūsų sode mažieji svečiuojasi dažnai, geriau neauginkite augalų su gražiais, tačiau nuodingais vaisiais ir uogomis.

Naikindami nuodinguosius augalus imkitės būtiniausių atsargumo priemonių: apsivilkite darbinius drabužius, apsiaukite guminius batus, į kuriuos susikiškite kelnes, apsimaukite pirštines.

* Mėlynoji kurpelė (Aconitum napellus) - mirtinai nuodinga, ypač vaisiai ir šakniastiebiai.

* Paprastoji pakalnutė (Convallaria majalis) - mirtinai nuodinga, ypač raudonos uogos.

* Bijūnas (Paeonia) - mažai nuodingas, ypač žiedai ir vaisiai.

* Rusmenė (Digitalis) - mirtinai nuodinga, ypač lapai ir vaisiai.

* Pentinius (Delphinium)- nuodingas, ypač nesubrendę vaisiai.

* Karpažolė (Euphorbia) - nuodinga, ypač pieninės sultys.

* Eleboras (Helleborus) - nuodingas, ypač šakniastiebiai.

* Daugiažiedė margutė (Fritillaria imperialis) - nuodinga, ypač žiedai.

* Kukmedis (Taxus rūšys) - mirtinai nuodingas, ypač kiaušinio formos sėklų dėžutės su sėklomis.

* Bugienis (Ilex rūšys) - mažai nuodingas, ypač lapai ir raudoni vaisiai.

* Ligustras (Ligustrum) - mirtinai nuodingas, ypač mėlynai juodos uogos.

* Europinis ožekšnis (Euonymus europaea) - nuodingas, ypač vaisiai.

* Sausmedis (Lonicera rūšys) - mažai nuodingas.

* Pupmedis (Laburnum) - mirtinai nuodingas, ypač ankštys ir sėklos.

* Paprastasis buksmedis (Buxus sempervirens var. sempervirens) - mirtinai nuodingas, ypač lapai.

* Gebenė lipikė (Hedera helix) - mažai nuodinga.

Gėlių loveliuose balkonuose ir terasose auginami augalai taip pat gali būti nuodingi. Atkreipkite dėmesį į vaistinę kasiją (Cassia acutifolia), amerikinę lantaną (Lantana camara), oleandrą (Nerium), kvapujį tabaką (Nicotiana alata) ir bulvinius augalus.

dar Krumas geltonas Forsitija.
Atsakyti