KT geriau 5 metus (1metus Jasmine, 4 metus Yarina). Anksciau et nenumaniau, kad KT man sukelia nenora myletis. Kartais tas nenoras budavo toks stiprus, kad net buciavimas man keldavo pasislykstejima, nors savo vyra labai myliu. Rutinai to suversti nenoriu, nes kai jis anksciau i uzsieni vazinedavo, kartu budavome po dvi savaites kas 1,5 menesio. Tai myletis nenoredavau jau po dvieju -triju dienu. Taip pat pastebejau, kad kai mm man eina i pabaiga (nors mm negausios, tepliojimas baigiasi 1-2 dienos iki naujos tabletes gerimo), myletis traukia net labai. Ketvirtadieni jau meciau KT, tai ziuresiu, kaip reaguos organizmas.
Nezinau nuo KT ar nuo dar velniai zino ko bet noras visai dinges buvo. Na myletis ok, bet kazkaip tos aistros nebuvo. Tai dabar nebegeriu, atrodo lyg ir geriau, kad uzeina noras tai uuuu Bet su prezervatyvais nu man visai nepatinka, o jei vel tableciu imtis nezinia kaip su tuo noru bus
Aš ir dabar sankryžoj tokioj, nes pirmadienį turėčiau naują pakuotę gert, bet nu nekyla rankos, manau bent kokį mėnesį pailsėsiu, pažiūrėsiu kaip jausiesiu ir jei ką visada spėsiu grįžt prie jų
sveikos, kitą savaitę eisiu pas ginekologę. o kokių prašyt, kad vyro nestumčiau į šoną? esu gėrusi prieš belekiek metų Diane35... irgi lyg nekas tada su tais reikalais buvo...
Na matai, kadangi naudojant KT man absoliuciai jokio noro myletis nebuvo, net glamones budavo nemalonios, tai dabar pasti savim stebiuosi. Ir pati rodau iniciatyva ir kaifuoju nuo mylejimosi