QUOTE(Laukinukee @ 2013 07 17, 16:13)
Sveikos, merginos,
Patarkite, prasau ir man.
Pries 3 menesius pasidariau onkocitologini tyrima. Rado nezymiu ikiveziniu pakitimu. Aisku asaru pakalne ir t.t. Liepe ateit po 3men. Atejau visa persikreipus is baimes, viska klausinejausi, daktare pasake, kad mano vietoj del sventos ramybes pasiskiepytu, nes net jei pakartojus tyrima pakitimai is nezymiu taps zymiais, skiepas vis tiek pades.
Taigi padare man tyrima dar karta, rezultatas tas pats. Nei pagerejo, nei pablogejo.
Sako ateisi po 3 men, dar paimsim, paziuresim kas tada, o kol kas pasidaryk zpv tyrima. Sakau, o tai gal geriau man pasiskiepyt. Sako pasidaryk tyrima, tada ziuresim, betkokiu atveju be tyrimo skiepo nedaro. Bet kaip supratau is ats, kokie tyrimo rezultatai bebutu, skiepa daryti galima. Tai kokia to tyrimo esme? Ar verta ji daryti? Gal kas is pasiskiepijusiu galetu atsakyti i si klausima?
Kitas dalykas, perskaicius tema pastebiu, kad gavusiu zpv neigiama ats dziaugiasi isvengusius vezio. Bet juk ikiveziniai pakitimai niekur nedingsta, tai mano nuomone reiskia, kad vezys vis tiek atsiras, tik ne nuo zpv, o nuo kazko kito, nuo ko net skiepo nera, kas yra dar blogiau. Ar as kazka ne taip suprantu?
Klausyk, as ne medikė, bet skiepytis kai jau yra pakitimai man kažkaip keista. Čia kaip skiepyti nuo gripo, kai jau gripu sregi. Skiepo esmė ir yra sudaryti natūralią apsaugą, bet pas tave ir taip yra ta apsauga pralaužta. Arba tu čia kažką ne taip susakei.
Nu nepagailėk tu pinigų, pasirodyk pas Mikliušą - jis jaunas gydytojas, bet tikrai specializuojasi būtent šiuose reikaluose. Kažkur rašiau, kad dirbome kartu, bet dabar nebedirbame, tačiau jį tikrai įmanoma surasti. Jei nerasi, parašyk man į až - paieškosiu jo asmeninio telefono numerio. Ir taip, pakitimai niekur nedings savaime, juos reikia arba stebėti ( turbūt tą tavo gydytoja ir daro) arba jų 'atsikratyti' - tačiau tai ne visada išeitis. Dar tas Mikliušas man yra sakęs, kad būna kažkokie pakitimai tam tikrame amžiuje ir tą patalogiją daug kas užskaito kaip vežiuką, nors iš tikro galima išlaukti. Bet iš manęs menkas patarėjas medicinos klausimais