Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

Pirmiau buvau įsitikinus, kad noriu mėlynų batelių ir pakalnučių.

Vakar viskas pasikeitė, jau turiu ryškiai ryškiai oranžinius batelius, bet paklnučių vistiek noriu biggrin.gif
Su kuo maišyt?

Laikas gegužės 29, tai kaip suprantu tik viedrynai lieka? g.gif kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 13, 15:34)

Vakar viskas pasikeitė, jau turiu ryškiai ryškiai oranžinius batelius, bet paklnučių vistiek noriu biggrin.gif
Su kuo maišyt?

gal uztektu oranzines atlasines juosteles? g.gif turetu labai tikt prie pakalnuciu bigsmile.gif
Atsakyti

Su kuo maišyt?

Manau,kad vėdrynai būtų super thumbup.gif arba dar labai gražu ornithogalum"dubium"(oranžiniai) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 13, 16:02)
gal uztektu oranzines atlasines juosteles?  g.gif  turetu labai tikt prie pakalnuciu  bigsmile.gif

aha aš ir apie tai galvoju. tikriausiai prie to ir apsistosiu, nebent kas kokią genialią minty mes biggrin.gif

Kažkaip norisi spalvų, tai žadu dar kokius oranžinius papuošalus pasidaryt, arba apyrankę biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 13, 16:34)

Su kuo maišyt?

kur radote oranzinius batukus ? bigsmile.gif
del juiosteles mintis man labai grazi thumbup.gif

gal kas tureite minciu ... prisiziurejau tokiu groziu
ir mastau kad butu gerai musu mazaji aukseli priderinti prie musu ji turi nuostabia sampanine suknute uzdeciau ant jos musu vestuviu temos spalvos juosta ir visai noreciau padaryt jai tokia puokstyte maza bumbiuka ant juosteles tokios pat spalvos . nes kad ir kiek noreciau ji man dar gelyciu nepabarstys per maza... tai tas burbuliukas jai labai graziai atrodytu bet is gyvu gelyciu jei jis nelaikys kaip manote gal ka imanoma sumastyti orginalaus vietoj tu gelyciu
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 04 13, 16:42)
kur radote oranzinius batukus ? bigsmile.gif
del juiosteles mintis man labai grazi  thumbup.gif

gal kas tureite minciu ... prisiziurejau tokiu groziu 
ir mastau kad butu gerai musu mazaji aukseli priderinti prie musu ji turi nuostabia sampanine suknute uzdeciau ant jos musu vestuviu temos spalvos juosta ir visai noreciau padaryt jai tokia puokstyte maza bumbiuka ant juosteles tokios pat spalvos . nes kad ir kiek noreciau ji man dar gelyciu nepabarstys per maza... tai tas burbuliukas jai labai graziai atrodytu bet is gyvu gelyciu jei jis nelaikys  kaip manote gal ka imanoma sumastyti orginalaus vietoj tu gelyciu

Batus radau senus biggrin.gif pas mane stilius vetuvių, toks truputi vintažinis, o juos kažkada pirkau step top biggrin.gif ir nei karto neužsidėjau, nes kulnas negražus, tai pakeisiu kulną ir man labai tiks biggrin.gif

Manau mergaitei bus gražu mirksiukas.gif
O galit į plaukus kokią gėlytę įsekit? Arba butonjerę?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 13, 17:51)
Batus radau senus biggrin.gif  pas mane stilius vetuvių, toks truputi vintažinis, o juos kažkada pirkau step top biggrin.gif ir nei karto neužsidėjau, nes kulnas negražus, tai pakeisiu kulną ir man labai tiks biggrin.gif
Manau mergaitei bus gražu  mirksiukas.gif
O  galit į plaukus kokią gėlytę įsekit? Arba butonjerę?

4u.gif umm as labai noreciau oranziniu galvojau jau pagriebet kur cia lt netikertai ax.gif

matot jai tik 2m tai isims viska doh.gif o toks burbuliukas gal visai patiktu g.gif

Atsakyti

Su kuo maišyt?

na mano nuomone beproto gražu būtų jurginai, bet ne jų metas tuomet bus, kada Jums reikia.. g.gif
O kaip Jums tokia idėja, jei pamaišyti gėles, na nevisai gėles...nzn kaip vadinasi, bet būna toks orinukas maišelis tarsi žiedas, panašus į dumplainį...atrodytų manau egzotiškai...ir kiek netradiciškai mirksiukas.gif
O jeigu dar idėjų iš tradicinių pavasarinių variantų, kaip Jums vilkdalgiai arba dar geriau - našlaitės?Man tai liux thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 13 balandžio 2010 - 16:17
QUOTE(mmmune @ 2010 04 13, 17:16)
na mano nuomone beproto gražu būtų jurginai, bet ne jų metas tuomet bus, kada Jums reikia.. g.gif
O kaip Jums tokia idėja, jei pamaišyti gėles, na nevisai gėles...nzn kaip vadinasi, bet būna toks orinukas maišelis tarsi žiedas, panašus į dumplainį...atrodytų manau egzotiškai...ir kiek netradiciškai mirksiukas.gif
O jeigu dar idėjų iš tradicinių pavasarinių variantų, kaip Jums vilkdalgiai arba dar geriau - našlaitės?Man tai liux  thumbup.gif
]

user posted image
šitas? bet jis ne rudeninis?
Labai gražu clap.gif clap.gif
Man viskas kas netradiciška tas tinka biggrin.gif o pakalnutės mano sena svajonė, tai manau jei aš jį sumaišysiu su pakalnutėms bus visai gražu mirksiukas.gif
Papildyta:
arba dar pagalvojau galiu su pakalnutėmis sumaišyti kažkokias oranžines uogas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 13 balandžio 2010 - 16:23
QUOTE(Forget @ 2010 04 13, 18:24)
arba dar pagalvojau galiu su pakalnutėmis sumaišyti kažkokias oranžines uogas g.gif

thumbup.gif wub.gif labai liuks ideja butu begalo grazu, pakalnutes mano svajone bet man liepa ju gauti tai verysad.gif
Atsakyti
Nusprendziau kad noriu tokios puokstes , bet iskilo klausimas ar rasiu as liepos menesi tu dideliu roziniu geliu ( beje gal kas nors zino kas cia per geles?)

http://s61.radikal.r...aaf0ec2b3ff.jpg
Atsakyti
QUOTE(Savage_cat @ 2010 04 13, 23:41)
Nusprendziau kad noriu tokios puokstes , bet iskilo klausimas ar rasiu as liepos menesi tu dideliu roziniu geliu ( beje gal kas nors zino kas cia per geles?)

http://s61.radikal.r...aaf0ec2b3ff.jpg

man tai atrodo bijūnai čia mirksiukas.gif
Atsakyti