Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

QUOTE(Jonele @ 2010 04 14, 20:12)
Siandien uzsisakinejau puokste. Labai norejau gerberu, bet su kazkuo pamaisyt. Pasiule man eustomas  g.gif  Daba bandau isivaizduot, kaip cia viskas atrodys......

Gerberos labai gražiai maišosi su rožėmis, ramuninėmis chrizantemomis, eustomos ir manau neblogai.. g.gif Šiaip geriausia, kad būtų panaši žiedo struktūra...
user posted image
user posted image
Papildyta:
O bent jau eustomas pilnavidures išsirinkote?
Papildyta:
Mergaitės žiūrėkit bigsmile.gif Kokia nuotakos puokštė, o kokia jaunikio gėlytė doh.gif Tai bent suderinamumas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 14, 21:38)
Mergaitės žiūrėkit  bigsmile.gif Kokia nuotakos puokštė, o kokia jaunikio gėlytė  doh.gif  Tai bent suderinamumas  lotuliukas.gif
user posted image

gal ne jaunikis cia lotuliukas.gif
Atsakyti
na toks saldus bučinukas su apsikabinimu kažin su kuo dar gali būti g.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 14, 21:12)
na toks saldus bučinukas su apsikabinimu kažin su kuo dar gali būti  g.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Pirmasis pabrolys bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir su vestuviniu žiedu? g.gif Juk užsienį žiedas maunamas ant kairės rankos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savage_cat @ 2010 04 14, 20:17)
O kodel atsisaket gerberu?

neatsisakiau. Siule viska i viena sudet. Man reikia baltos puokstes su alyviniu-violetiniu akcentu ax.gif Na, ir vyrui i atlapa gerbera kazkaip nelabai.......
Atsakyti

QUOTE(Savage_cat @ 2010 04 14, 16:14)
patarkite kokia puokste issirinkt smile.gif nes nu abi jos man patinka , nors su dviem eik smile.gif))))

http://s61.radikal.r...c78d65e199c.jpg sita jau rodziau

http://i067.radikal....f180439ec94.jpg

Balsuojam ! smile.gif Suknele bus  light ivory spalvos smile.gif

Reikia gal pagal suknelės stilių derint ar net pagal visų vestuvių? Pirma tai tokia miela ir "jauki" atrodo, aš tik gal bijūnus į šviesesnius ar net į baltus pakeisčiau, o antroji tokia elegantiškesnė, griežtesnė man rodos smile.gif . Abi savaip žavios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jollicasa: 14 balandžio 2010 - 23:36

Dar neissirinkau. Eisiu paderinti kita savaite visko iki galo. Jos gal dar parinks geliu pagal spalva doh.gif
Man graziausiai tai vienos gerberos, bet nenoriu vyrui i atlapa jos deti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 04 15, 07:51)

Dar neissirinkau. Eisiu paderinti kita savaite visko iki galo. Jos gal dar parinks geliu pagal spalva  doh.gif
Man graziausiai tai vienos gerberos, bet nenoriu vyrui i atlapa jos deti  g.gif

Na juk gerberos į puokštes dedasi smulkiažiedės, tai ir atlape ji atrodys nedidelė mirksiukas.gif
Atsakyti
Tam, kam aktuali mėlyna 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 04 15, 08:27)
Na juk gerberos į puokštes dedasi smulkiažiedės, tai ir atlape ji atrodys nedidelė mirksiukas.gif

O gali buti, kad puokste is vienokiu geliu, o atlape - kitokia, tik spalvos tokios pacios? ax.gif
Jau nieko nebezinau.....
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 04 15, 09:01)
O gali buti, kad puokste is vienokiu geliu, o atlape - kitokia, tik spalvos tokios pacios?  ax.gif
Jau nieko nebezinau.....

Na šiaip patarčiau derinti gėlę į atlapą su puokštės gėlėmis smile.gif Atrodys geriau ir vieningiau, o šiaip iš pačių smulkiažiedžių gerberų būna dar ir taip smulkesnių žiedelių, kurie ir parenkami gėlytėms į atlapą mirksiukas.gif
Atsakyti