Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

QUOTE(Reduks 85 @ 2010 04 23, 14:46)
Laba diena , vis skaičiau ,skaičiau ir nutariau prisijungti prie Jūsų.
Žinoma,jeigu priimsit ax.gif

Žinoma, kad priimsim, prašom jungtis smile.gif
Realybe, pakvaišti galima nuo jūsų darbo rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 04 23, 14:51)
Realybe, pakvaišti galima nuo jūsų darbo rezultatų 4u.gif

ne,ne.. kvaisti nereikia schmoll.gif lotuliukas.gif
user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 23, 14:56)
ne,ne.. kvaisti nereikia schmoll.gif  lotuliukas.gif

tai, kad kitaip nesigauna lotuliukas.gif
Jūs paskaitykit komentarus - dauguma merginų/moterų čia galutinai nuo grožio susipainioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 04 23, 14:51)

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image wub.gif tongue.gif
user posted image user posted image blink.gif doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 04 23, 15:00)
tai, kad kitaip nesigauna lotuliukas.gif
Jūs paskaitykit komentarus - dauguma merginų/moterų čia galutinai nuo grožio susipainioja bigsmile.gif

Tikiu.. as pati nezinau ka issirinkciau,man visos geles grazios! rolleyes.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 23, 15:12)
-fb-26040022.jpg[/img] karsta.gif
Tikiu,kad karšta pasidarė,tiek darbo įdėta.Grožis wub.gif
Man prašom tą su meškiniukais mirksiukas.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka, Realybe, Jūsų komentarai šalia gėlių - tiksliai į dešimtuką biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Nesugausi,2010 04 23, 11:09]
Todėl, kad dirbu su gėlytėmis vestuvėms tongue.gif 4u.gif Tai ir žianau kas, kaip ir ką mirksiukas.gif
[/quote]

laba diena,
kadangi esate spec biggrin.gif, dirbate tiesiogiai su gelemis, kaip busima nuotaka noriu paklausti, ar siulote kazka, ko nereiktu nesiotis rankose? zinau, yra mazi vainikeliai ant rankos, bet ar tai nera per daug minimalistiska smile.gif? tiesiog bandau issprest ta nesiojimosi problema smile.gif
[/quote]

na šiaip yra įprasta, kad nuotaka nešasi puokštę rankoje 4u.gif Bet jei Jums tai nėra priimtina ar nepatogu, tuomet manau geriausias variantas bus puokštelė ant rankos ax.gif Nes kad ir koks vainikėlis ar kitokia konstrukcija bebūtų, ją vis vien vienaip ar kitaip teks neštis , todėl šioje situacijoje patogiausia puokštė - apyrankė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 23, 13:48)
QUOTE(Realybe @ 2010 04 23, 13:15)

Ta trečia nuo apačios įdomiai atrodo. mirksiukas.gif
tik tokių ryškių ir gražių LT neteko matyti schmoll.gif

Yra yra ir pas mus tokių, atveža iš Olandijos, o vadinasi ji Curcuma, būna rausvos ir baltos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nesugausi @ 2010 04 23, 14:24)
vargeli, akis baigiu praziuret nuo viso sito grozio, kol perziurejau viska, puse dienos ir praejo. Kas zinot, kada bijunu sezonas? dievinu bijunus, baltas tulpes, baltas alyvas, frezijas, tik va, liepa mazai kas is situ geliu bus belike sad.gif

Konkrečiai bijūnų sezonas yra gegužės - birželio mėnuo, tulpės - ankstyva pavasario gėlė, nors jų galima gauti dar lapkričio mėnesį. O baltų frezijų gausite visus ištisus metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 04 23, 17:00)
man labiausiai patinka, Realybe, Jūsų komentarai šalia gėlių - tiksliai į dešimtuką biggrin.gif

Gerai,kai yra viska pasakantys smailikai,tai ir zodziu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Norejau paklausti frofesionaliu, tos baltos gelytes tai orchidejos? Ar gerai jos laikosi?

ir dar keletas grozybiu :
user posted image

user posted image
Atsakyti
man rodos,kad orchidejos,jei jos,tai tikrai ilgai laikosi mirksiukas.gif
Labai grazios baltos puokstes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 04 23, 18:27)
man rodos,kad orchidejos,jei jos,tai tikrai ilgai laikosi mirksiukas.gif
Labai grazios baltos puokstes wub.gif

As girdejau kad ne visos orchidejos gerai laikosi smile.gif Tik tam tikros rusys , ar ne?
Atsakyti