Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokste

O kada tą puokštytę reikia atsiimti? Penktadienio vakare ar šeštadienio rytą? patogiau būtų 5ienį, bet ar nieko per naktį jai neatsitiks?
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 07, 14:16)
greiciausiai darysiuos tokia..kuklia, nedidele  ax.gif :

user posted image

Labai gražutė 4u.gif Ir man patinka tas taip tarsi neklusniai suriškas kaspinėlis ant koto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(augudai1 @ 2010 04 07, 14:22)
O kada tą puokštytę reikia atsiimti? Penktadienio vakare ar šeštadienio rytą? patogiau būtų 5ienį, bet ar nieko per naktį jai neatsitiks?

Na viskas priklauso nuo gelių 4u.gif Bet šiaip tai reikia pasiimti ryte tongue.gif Nes puokštės daromos arba naktį arba anksti ryte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja* @ 2010 04 07, 12:27)
user posted image

Labai gražu  wub.gif

As labai norejau, kad sios geltes utu mano puoskteje prie baltu roziu, bet deja, napavyko verysad.gif o gal kas zn kaip jos vadinasi? smile.gif
Atsakyti
Gal cia lankosi floristes, tad reiktu ju patarimo smile.gif
Kai pamaciau sia puokstele,
user posted image
tiesiog ysimylejau, kadangi vestuves siltuose krastuose kyla abejoniu ar man tokia puokstele atlaikytu bent kelias valandas? Gal galetumet parasyti kokiu tirpaliuku pavadinimus, (kad ilgiau nevystu gelytes )kuriuos galeciau ysigyti ir nusivezti ten?
Aisku dar klausimas ar Kuboj tulpiu rasciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 07, 13:16)

user posted image

tokia buvo mano svajoniu puokste wub.gif bet realybej gavosi taip, kad ne pakalnuciu metu tuokemes biggrin.gif
Bet vis tiek siurpuliukas nubego pamacius sia puokste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 04 07, 15:13)
Gal cia lankosi floristes, tad reiktu ju patarimo smile.gif
Kai pamaciau sia puokstele,
user posted image
tiesiog ysimylejau, kadangi vestuves siltuose krastuose kyla abejoniu ar man tokia puokstele atlaikytu bent kelias valandas? Gal galetumet parasyti kokiu tirpaliuku pavadinimus, (kad ilgiau nevystu gelytes )kuriuos galeciau ysigyti ir nusivezti ten?
Aisku dar klausimas ar Kuboj tulpiu rasciau biggrin.gif

Na tokių tirpaliukų, kad tulpių puokštė išsilaikytų Kuboje až nežinau... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 04 07, 14:34)
As labai norejau, kad sios geltes utu mano puoskteje prie baltu roziu, bet deja, napavyko verysad.gif  o gal kas zn kaip jos vadinasi? smile.gif

tai Stephanotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 07, 10:02)
Labai gražūs darbeliai.Ypač taurės thumbup.gif

aciu darau puokstes vestuvem , puosiu taures, masinas sales kaune ir aplink kauna jei sudominau rasykit

Mano darbai ; http://public.fotki.com/jolitaxx/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute :): 07 balandžio 2010 - 17:49
QUOTE(Mazgelis @ 2010 04 07, 12:16)

user posted image

labai grazi wub.gif , jetau net akys apraibo ax.gif , mano vestuves rugpjuty, ju jau tikrai nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 06, 22:33)
Sveika.Aš kaip tik šiandien buvau konarskio gėlių turgelyje ax.gif Tai tik vienam kioskelyje yra į ką pažiūrėti,o kiti tai  šiaip sau.(na bent man)Ir mergina ten dirbanti maloniai bendrauja ir viską paaiškina.Davė savo tinklalapio adresą,tai visokių gražių puokštelių prisižiūrėjau.Kainos panašios kaip ir visur kiek domėjausi.
Laiko dar turiu,bet manau,kad ten ir užsisakysiu.

sveika,
gal galetum man i az imesti tinklalapio adresiuka? kokios tos kainos pvz tavo puokstelei?

Papildyta:
QUOTE(la_vita @ 2010 04 07, 12:11)
savo puokštę dariausi būtent iš baltų hortencijų su keletu smulių rožyčių, su jauniko butonjere kainavo 80-90 lt, tiksliai nepamenu. bet laikėsi tikrai gerai.
Dariausi salone floravitas Vilniuje  4u.gif  aišku gal ir turgeliuose padarytų...

gal turi kur nuotraukele, nes kaip tik apie kazka panasaus galvoju ir idomu, kaip atrodo ''tikra'' puokste, o ne is interneto:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 07 balandžio 2010 - 20:22

[/quote]

Puikus darbas bigsmile.gif kuriame mieste galima Jus rasti?
Atsakyti
smile.gif+2010 04 07, 19:47-->
QUOTE(saulute smile.gif @ 2010 04 07, 19:47)
aciu darau puokstes vestuvem , puosiu taures, masinas sales kaune ir aplink kauna jei sudominau rasykit

grazios puokstytes, labai patiko balta vien is rozyciu ir apvali su orchidejom, nors pati nesu orchideju vestuvese megeja thumbup.gif ziuriu populiaru karoliukus i puokstes deti?
Papildyta:
[quote=audree,2010 04 07, 22:26]
[/quote]

Puikus darbas bigsmile.gif kuriame mieste galima Jus rasti?
[/quote]

maciau, kad rase, jog kaune 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip žiuriu temelė tapo ne patarimams dalinti, o reklaminė g.gif tongue.gif
Atsakyti