Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiprekinimo sąrašas

Labai padeda mažiau išleisti parduotuvėse. Neprisirenki visokių "dzinguliuškų".

Aš prasitrinu nereikalingus dalykus, kad ant vieno lapo tilptų keli tokie paruoštukai.

Pirkinių sąrašo paruoštukas

user posted image
Atsakyti
Apie ką čia diskutuosim? Pas ką koks sąrašas? g.gif
Atsakyti
as i parduotuve taip pat visada einu tik sarasu - bet ji pasidarau tam, kad nepamirsciau, ko tikrai reikia, ko namie jau nera arba baiginejasi. taciau vistiek beveik visada - be abejo, kai neskubu, einu per visas lentynas ir prisidedu to, ko nera sarase, bet yra namams reikalinga. retai prisidedu nereikalingu dalyku, kurie nebutini - dabartine situacija deja, to neleidzia daryti. tai sarasas man yra tik kaip pagalbine priemone apsipirkti, bet ne pagrindine, nes vien juo aklai nesivadovauju schmoll.gif
Atsakyti
o aš perku tik griežtai pagal sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
O mes, lengvai paperkami, ateinam duonos, išeinam su jogurtu ir čipsais biggrin.gif
Atsakyti
Darausi beveik visada sąraša, bet jis dažnai taip ir lieka ant šaldytuvo durelių... blush2.gif Visada atkreipiu dėmesį į akcijas, ir kad ir nelabai reikia to produkto - perku, nes žinau, kad reikės.
Atsakyti
didelius uzsipirkimus darom tik su sarasu, kitaip tikrai dali pamirsciau, o jei mazai ko reikia, nesirasau.
Atsakyti
Visada einu su sąrašu, bet tik galvoj. Pasitaiko, kad kartais ir pasimiršta kas rolleyes.gif
Atsakyti
tas pirkiniu saraso paruostukas super thumbup.gif aciu, aistuzka!
Atsakyti
Saraso nedarau,tiesiog einu "per lentynas" ir renku tai,ko namie reikia,i tai kas nebutina ar labai brangu paprastai neziuriu,nes kazkoks sarasas vis del to yra galvoje.Buna,kad pamirstu ka nors,tai tada nusiunciu kuria nors is merginu i parduotuve prie namu ax.gif
Atsakyti
dazniausiai i parduotuve einu su sarasu, kartais buna, kad nuperkam ko nors ne pagal sarasa ax.gif
Atsakyti
Tik labai retai darau sarasa.. Visad paziuriu ko reikia pries iseidama, bet parduotuvej visad nusiperkam daugiau nei reikia doh.gif
Atsakyti