Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėliai - "skėtukai"

QUOTE(angeloangel @ 2012 02 03, 12:54)
tai kad ta sėdynė nesilanksto g.gif  lankstosi tik ratukai blush2.gif
aha čia pink emily wub.gif ir su buomeliu atsirado tik 2011 vidury berods g.gif
pigiau man atrodo ieškotis seno zapp'uko ir nusipirkti naują sėdynę 4u.gif

Ai matai ten buvo paprastas zapukas su buomeliu kur susilanksto viskas kartu:)
Aha reiks pabandyt paieskot seno zapuko ir nusipirkt ta sedyne pink emily,nes jau spalvyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kaip gaila pasiskambinau i babycentra jau nebeturi pink emily spalvytes ir neaisku kada betures blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 03, 13:44)
Ai matai ten buvo paprastas zapukas su buomeliu kur susilanksto viskas kartu:)
Aha reiks pabandyt paieskot seno zapuko ir nusipirkt ta sedyne pink emily,nes jau spalvyte thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

senas tai taip ax.gif

QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 03, 15:24)
kaip gaila pasiskambinau i babycentra jau nebeturi pink emily spalvytes ir neaisku kada betures blush2.gif

paprašykit, kad užsakytų. Jie tikrai gali užsakyti viską tik reikia palaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 02 03, 15:55)
senas tai taip ax.gif
paprašykit, kad užsakytų. Jie tikrai gali užsakyti viską tik reikia palaukti 4u.gif

Kad man pasake neturi ir kol kas netures g.gif ir net nepasiule ,kad gali uzsakyt g.gif
Atsakyti
o zapp ir zap extra vaziuokle vienoda? stikrias tik sedyne? ir ta sedyne extra babycentery tik galima pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 02 03, 16:42)
o zapp ir zap extra vaziuokle vienoda? stikrias tik sedyne? ir ta sedyne extra babycentery tik galima pirkt?

Taip vaziuokle ta pati,tik reikia adapteriu ir sedynes ekstros bigsmile.gif As buciau taip ir darius tik gaila nera pink emily spalvytes ,nes ji man tokia grazute thumbup.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja sedyne nauja su adapteriais?
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 02 03, 17:03)
o kiek kainuoja sedyne nauja su adapteriais?

329lt bigsmile.gif
Babycentre mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada9: 03 vasario 2012 - 17:15
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 03, 16:10)
Kad man pasake neturi ir kol kas netures  g.gif  ir net nepasiule ,kad gali uzsakyt g.gif

pabandykite paprašyti, jog užsakytų 4u.gif

QUOTE(Agatka @ 2012 02 03, 16:42)

ta pati, kol kas atskirai taip tik ten 4u.gif ir adapterius duoda kai perki sėdynę 4u.gif aš mokėjau su akcija 260 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 02 03, 17:45)
pabandykite paprašyti, jog užsakytų 4u.gif
ta pati, kol kas atskirai taip tik ten 4u.gif  ir adapterius duoda kai perki sėdynę 4u.gif  aš mokėjau su akcija 260 4u.gif

o idomu kada tokios akcijos vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 03, 18:54)
o idomu kada tokios akcijos vyksta?

gruodžio mėnesį quinny produkcijai taikė 20% nuolaidą 4u.gif reikia stebėti, sekti arba šiaip pamėginti pasiderėti galų gale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 02 03, 18:57)
gruodžio mėnesį quinny produkcijai taikė 20% nuolaidą 4u.gif  reikia stebėti, sekti arba šiaip pamėginti pasiderėti galų gale 4u.gif

Na viskas aisku reikia pirmiausia gauti tokia spalvyte kokia noriu bigsmile.gif
Atsakyti