Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėliai - "skėtukai"

QUOTE(looo @ 2012 02 23, 15:15)
+ shiam vezimui puikai tinka lietaus apsauga nuo quinny speedi, tesiog idealiai.

o gal zinot kokia tase tinka? gal ir quinnio? g.gif

to vokisko anksciau neuzmaciau, gal butume susidomeje...bet as su savo 176 turbut susilenkus tureciau stumti smile.gif nors greit bus matyt kaip su zia bus...gal visi nepatiks ir pardavinesim biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo del aukscio jie visi turetu but panasus, tas vokiskas gal net biski aukstesnis del tos vientisos rankenos formos g.gif

Petite star zia ismatavimai:
•Folded: 75 x 36 x 34cm
•Unfolded: 107 x 72 x 60cm
•Handle height: 100cm

Quinny zapp ismatavimai:
•Handle Height: 90 - 104cm
•Folded Dimensions: L69 x W26 x H26cm
•Unfolded Dimensions: L79 x W60 x H104cm

Atsizvelgiant i ismatavimus, manau zappo tase gali netikti zia vezimui, o rankenu aukstis manau bus toks pat kaip quinnio, t.y. aukstiems zmonems labai daznai buna, kad netinka g.gif

babywelt moon flac ismatavimai:

Länge 70 cm x Breite 58 cm x Höhe 102 cm
Zusammengeklappt: Länge 76 cm x Breite 44 cm x Höhe 37 cm
Sitzfläche: Länge 43 cm x Breite 34 cm
Schieberhöhe: 102 cm

Rankenos vos vos aukstesnes uz zia, sulankstytas vos didesnis, bet jis turi aksesuaruose savo transportavimo tase, kam tai aktualu.
Zodziu tokio lankstymo principo vezimai pagal ismatavimus labai panasus, tik skiriasi kokybe, pakojo buvimas-nebuvimas, aksesuaru kiekis, komplektacijos. Kaip sakant kiekvienam pagal kisene ir norus daug skirtingu modeliuku smile.gif

Kam idomu, is kokybisku panasiu vezimu yra dar :

Hartan I-GO (vokiskas);
TFK DOT (irgi vokiskas visai sviezias modeliukas).
Atsakyti
Bet zia+ ir 2012 m modeliuose renkenos ilginasi. Vokiskas brangesnis...na lazdos principu turim sketuka, tad jei ka liksim su senu smile.gif
Atsakyti
zia+ aukstis iki 105 reguliojasi. dar patiko kad tos rankenos gumines o ne plastmasines.
Atsakyti
zappa raso nuo 90 iki 104 cm. g.gif idomu koks ten realus, reiks kada istraukus ismatuoti.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 02 23, 13:02)
gaila , kad tu vezimu nera lt gyvai paziureti. aiksu tai nebus quinio kokybe, bet kaip skietukas vaiksciojanciam vaikui, visai ok, kudikiui tuolab, tik neradau ar visikai nugara isilanksto... bet kudikiui nuo 5men tokios padeties pakanka...
user posted image

tikrai puiki alternatyva quinniui.

Oi,kaip sunku su tais vezimeliai.. Ziuriu as i juos ir matau,kad teks apsistoti ties Espiro Magic 4. Ji galima nusipirkti lietuvoje. Jis,kaip ir atitinka visus reikalavimustik tas dizainas grubokas. ax.gif
http://freemarket.ki...504/1057796.jpg

Patiko man tie Zia, bet nei man ji kas nupirks nei ka... blush2.gif blush2.gif . Dar idomu kokia jo kaina ??
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_35 @ 2012 02 24, 11:21)

Patiko man tie Zia, bet nei man ji kas nupirks nei ka... blush2.gif  blush2.gif . Dar idomu kokia jo kaina ??

reworked apie 50svaru, naujas apie 90. +parsisiuntimas 50lt
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_35 @ 2012 02 24, 10:21)

Patiko man tie Zia, bet nei man ji kas nupirks nei ka... blush2.gif  blush2.gif . Dar idomu kokia jo kaina ??

Airijoj 160e naujas. Ale nerandu,kur pirkti doh.gif ta prasme,radau neto saita,viskas ok,bet noretusi pirma paciupinti...Nes as noriu butent violetines spalvos,juodu daugiau kur yra...
Atsakyti
o ka manot apie peg perego si? galvoju ar patogus?
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 02 24, 12:25)
Airijoj 160e naujas. Ale nerandu,kur pirkti doh.gif  ta prasme,radau neto saita,viskas ok,bet noretusi pirma paciupinti...Nes as noriu butent violetines spalvos,juodu daugiau kur yra...

O man labiau patinka petite star zia 4 ,nes jis su buomeliu ax.gif Tik vat spalvu visai nera schmoll.gif . O as mergytei noreciau grazios spalvytes.. 4u.gif pvz; rozines,avietines... blush2.gif Bet su tuo paciupineju tai tikriausiai nieko neiseis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_35 @ 2012 02 24, 12:01)
O man labiau patinka petite star zia 4 ,nes jis su buomeliu  ax.gif  Tik vat spalvu visai nera schmoll.gif . O as mergytei noreciau grazios spalvytes.. 4u.gif pvz; rozines,avietines... blush2.gif  Bet su tuo paciupineju tai tikriausiai nieko neiseis... doh.gif

kt. sav. gale parkeliau mano petite zia 3, prasom atvykti paciupineti biggrin.gif
Papildyta:
o moon maciau skelbimuose Klp pardavineja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_35 @ 2012 02 24, 12:01)
O man labiau patinka petite star zia 4 ,nes jis su buomeliu  ax.gif  Tik vat spalvu visai nera schmoll.gif . O as mergytei noreciau grazios spalvytes.. 4u.gif pvz; rozines,avietines... blush2.gif  Bet su tuo paciupineju tai tikriausiai nieko neiseis... doh.gif

Man irgi jis labiau patinka,bet nerandu,kur pirkti doh.gif UK yra ligu,o pas mum Airej tik kaip travel system komplektuota parduoda... O del spalvytes,tai man irgi norisi ne juodo,vis gi kazkaip mergytei man si spalva per niuri ax.gif
Atsakyti