Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėliai - "skėtukai"

Matau ši temutė gyvesnė smile.gif Norėjau pasiteirauti apie petit zia+. Išsirinkau ir svaigti pradėjau dėl šio vežimuko http://www.nurseryva...reworked-b.aspx , būtent dėl spalvos, nes pagaliau įtiko ir mano vyrui smile.gif Galvoju siųstis iš čia, bet ta B kategorija, gal kas užsisakinėjot būtent iš B, ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 03 17, 17:54)
Noreciau suzinoti, ar Zia minkstai vaziuoja? Jei deciau 4 men leliu kartais ir nuo 6 men nuolat? Ar patogi ta gulima padetis, kai kojytes ne vienam lygy?

Ka manot apie Mamas&Papas modelius Sola http://www.mamasandp...3526200/type-i/ ir naujaji Sync http://www.mamasandp...01c4900/type-i/ ?

Sola turi apsukama sedyne, bet 1 kg sunkesnis. Kazko traukia mane sito gamintojo vezimai, bet jei sulus, tai vargo butu su garantijom  g.gif

Jei is tu triju, as jusu vietoj 4 men vaikui imciau Sola, ir grozis, ir patogumas viskas komplekte thumbup.gif O ir kokybe manau bus aukstesne nei zia.
Atsakyti
Dekui uz atsakymus 4u.gif As kazkaip naiviai tikejaus, kad su vienu vezimu issiversiu iki kol dukra nores sedet, bet nera lengvo ir su mano poreikiais biggrin.gif

Gitulia, o su kokiu jus atveziojot savo vaika nuo 6 men arba kai jau i lopsi nebetilpo?
Atsakyti
Mes is lopsio islipom 5 men (nes atsibodo svoris vezimo) i Jane Slalom Pro. Ratai dideli pripuciami, amortizatoriai taip pat yra, sveria tik 11 kg, o i vezima net drambliukas tilptu biggrin.gif Taigis nenusivylem ir po klasikines vaziuokles tikrai nepasirode kietai ar kaip nors kitaip nepatogu. Po to bugaboo cameleona isbandem, po to PP SI (man is bandytu sketuku patiko labiausiai, bet tai sketukas) kartu su naujus Jane slalomu, po to maclarenas buvo (vietoj PP SI, Jane jau liko iki pat 2 m.), nepatiko maclarenas visai, greitai atsisveikinom, dabar jau su ZAPP vazinejam.
Zodziu po to kiek visko isbandem, galiu reziumuoti, kad tiek vaikui, patogumo atzvilgiu, tiek vaziavimo lengvumu ir kitais aspektais, patogiausiai yra normalus erdvus sportinis. Sketukas kompaktiskas, lengvesnis, bet jis neatstoja to komforto, koki suteikia gerai parinktas sportinis. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 17, 23:48)

O is kokiu dar modeliu rinkotes pries perkant Jane? Paziurejau dabar turi ir su persukama sedyne, labai jau fainas modelis, bet neturi gulimos padeties, o as jos labai noriu, bet jusu PRO modelis irgi neturejo, ar ne? Gal pamenat kokio plocio buvo Jane sedyne?
Nuo kokio amziaus persedot i sketuka?
Atsakyti
PRO gulima padeti tikrai turi, jei ten nugarele ir pakelta kokiu 10 laipsniu kampu, tai man jokiu blogu emociju nesukele. Persukama sedyne Reverse jane modelis jau turi kitokiu minuselliu, ten sportinukas jau labai siauras gaunasi. Sedyne musu tureto per pecius iseina apie 34 cm jei gerai pamenu. Zodziu 15 kg vaikas su striuke ir dar siltu voku pilnai telpa. Erdvesnio vezimo dar nemaciau.
Sketuka mes nusipirkom kai jau buvom virs metu (apie 1 m,. 3-4 men.), iki to laiko man sketukai nepatiko ir atrode mazam vaikui per dideli barskaliukai smile.gif Juos pamilom veliau. Bet pavazinejus sketuku ir vel istraukus normalu vezima, atrodydavo, kad vaika kokiam fotelyje pasodines vezi, ant kiek yra kontrastas sedynes erdvume, minkstume, patogume.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 18, 01:25)

Keista, vienam puslapy radau, kad kampas didesnis bent jau naujam modely, rytoj paieskosiu, dabar neberandu. Kiddicare raso, kad tinka nuo 6 men naudoti, o Mothercare kad nuo gimimo g.gif Idomu kaip is tiesu. O kokie minusai to modelio su persukama sedyne? Jis atseit 13 kg sveria, o PRO 8, is kur tas 5 kg skirtumas? Galvoju, kad turbut teks aukot savo komforta ir paveziot bent iki metuku vaika fotely biggrin.gif Ar kas nors LT prekiauja Jane PRO ir Reversible? Nesurandu g.gif
Atsakyti
Seniau prekiavo vaikutis, kaip dabar nezinau. Gal pagal liniuote tas kampas ir didesnis kazkiek, bet mano 5 men vaikui padetis buvo labai patogi. Nuo gimimo juose veziojama su lopsiais. Naujesnio modelio vaziuokle siek tiek kitokia, todel ji sunkesne, sedyne apsukama, todel automatiskai jos mechanizmas kitoks ir taip pat priduoda svorio. Realus PRO svoris 11 kg. Reverso nezinau, nesveriau, teko tik pastumdyt parduotuveje, bet jis tikrai sunkesnis uz paprasta PRO. Na ir sedynes plotis skiriasi akivaizdziai. Jei noritt erdvaus, tada reverse jums netiks.
O siai jums spresti paciai, gal jums ir sketukai patiks, nepabandes - nezinosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 03 17, 17:54)
Noreciau suzinoti, ar Zia minkstai vaziuoja? Jei deciau 4 men leliu kartais ir nuo 6 men nuolat? Ar patogi ta gulima padetis, kai kojytes ne vienam lygy?

mano kudkis 7 men ir tos kojytes tirkai da vienam lygyje bus dar pora menesiu...vezimuko nugaryte ilga, tad issitenka jis laisvai ten, ir kojytes nekaba...
mes va nuo 7 men ji naudojam pastoviai ir nematau cia problemos...o ir siaip esu laaabai aptenkinta siuo pirkiniu, vis vyrui tai kartoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 16, 21:45)
Jei draugaujat su ebay, tai ten tikrai esu macius ne originala zappui pritaikyta krepsi  cool.gif

tai vat kad nedraugauju su ebay doh.gif reiks kazka mastyt, nes lt parduotuvese tai kainos kosmines verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 03 18, 01:45)

QUOTE(FLEXE @ 2012 03 18, 11:13)

Dekui uz atsakymus, kaip ir apsisprendziau pirkti slaloma, keliuos i Jane tema placiau pasicekavint.

Zia modeliuka ar panasu butinai reikes isigyti trumpiems pasivaiksciojimams veliau.
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2012 03 17, 20:50)
Matau ši temutė gyvesnė smile.gif  Norėjau pasiteirauti apie petit zia+. Išsirinkau ir svaigti pradėjau dėl šio vežimuko http://www.nurseryva...reworked-b.aspx , būtent dėl spalvos, nes pagaliau įtiko ir mano vyrui  smile.gif  Galvoju siųstis iš čia, bet ta B kategorija, gal kas užsisakinėjot būtent iš B, ar verta?

As pirkau is sio puslapio B kategorijos. Gavusi neradau prie ko prikibti (nuliovas) tik be priedu lotuliukas.gif
Atsakyti