Man pati skaniausia barščių sriuba  yra su džiovintais grybais. :4u.
                
                                    
                
                
                
            
                Kazkada buvusioj Šešupėj valgiau Sibirietiškus barščius.Skystimas buroku (žodžiu sriuba raudona),bet vietoj burokeliu sriuboj kopūstai.su frikadelem...nerealiai skanu 
 iki siol galvoju ka nors panasaus reiks bandyt išsivirt 
Papildyta:
As alergiska svogunams ir cesnakams,todel niekur nededu
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 21, 17:58)
as panasiai darau ,tik acto pilu i pacia sriubyte apie pora saukstu.
o del prieskoniu tai man nelabai patinka malti lauro lapai, todel dedu tiesiog lapus, o baigus virti juos isgriebu. ir dar svarbus dalykas, as i burokeliu sriuba būtinai dedu pakepinta svoguna su morkomis, priduoda gero skonio
o del prieskoniu tai man nelabai patinka malti lauro lapai, todel dedu tiesiog lapus, o baigus virti juos isgriebu. ir dar svarbus dalykas, as i burokeliu sriuba būtinai dedu pakepinta svoguna su morkomis, priduoda gero skonio
As alergiska svogunams ir cesnakams,todel niekur nededu
QUOTE(Liwuska @ 2009 12 01, 12:13)
seiptai i tikrus barscius, dedamas raugintas kopustas 
  as tai dar pakepinu salto rukymo lasinuku, nu morku svogunu...burokelius sviezus irgi pakepinu ir kai jau baigdineja kepti, tai idedu pora saukstu pomidoru pastos 
  ir gaunasi laaabai skanei 
Kiek žinau su kopūstais - tai jau ukrainietiški barščiai.
QUOTE(Anita5 @ 2009 11 20, 13:08)
tik va kol burokėlius prisiversdavau išsivirt  
 (jie taip ilgai verda) bet dabar įkišu į mikrobangę 10 min ir burokėliai paruošti vartojimui  
 
Gal galima plačiau
Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą
Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 10, 12:30)
Gal galima plačiau  
 
Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą
 Tik va man ji gaunasi vos vos ružava, o ne sodri  
 
Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius
Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą
Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius
mano vaikai irgi labai megsta burokeliu sriuba
                Bubocka, ačiū, išbandysiu  
                
                                    
                
                
                
            
                Burokėlius galima pakepinti keptuvėje įberus raudonosios paprikos miltelių
Dar galima įberti ciberžolės,arba grybųd dž.miltelių.
Sriubai suteiks pikantišką skonį.
Į burokėlių sriuba galima įdėti ciela obuoliuką,{rūgštesnį},prieš patiekiant jis isimamas
Aš,virdama burokėlių sriuba pakepinu morką,bu
rokėlį tarkuotą,bebaigiant įtarkuoju nedidelį obuolį patroškinu.
Tiekiant į pjaustau česnako skiltelę.
                
                
            Dar galima įberti ciberžolės,arba grybųd dž.miltelių.
Sriubai suteiks pikantišką skonį.
Į burokėlių sriuba galima įdėti ciela obuoliuką,{rūgštesnį},prieš patiekiant jis isimamas
Aš,virdama burokėlių sriuba pakepinu morką,bu
rokėlį tarkuotą,bebaigiant įtarkuoju nedidelį obuolį patroškinu.
Tiekiant į pjaustau česnako skiltelę.
                aš beveik visada į barščius dedu džiovinų baravykų   
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(la_vita @ 2010 01 07, 11:02)
as irgi, man labai skanu
    









