Man pati skaniausia barščių sriuba yra su džiovintais grybais. :4u.
Kazkada buvusioj Šešupėj valgiau Sibirietiškus barščius.Skystimas buroku (žodžiu sriuba raudona),bet vietoj burokeliu sriuboj kopūstai.su frikadelem...nerealiai skanu
iki siol galvoju ka nors panasaus reiks bandyt išsivirt 
Papildyta:
As alergiska svogunams ir cesnakams,todel niekur nededu


Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 21, 17:58)
as panasiai darau ,tik acto pilu i pacia sriubyte apie pora saukstu.
o del prieskoniu tai man nelabai patinka malti lauro lapai, todel dedu tiesiog lapus, o baigus virti juos isgriebu. ir dar svarbus dalykas, as i burokeliu sriuba būtinai dedu pakepinta svoguna su morkomis, priduoda gero skonio
o del prieskoniu tai man nelabai patinka malti lauro lapai, todel dedu tiesiog lapus, o baigus virti juos isgriebu. ir dar svarbus dalykas, as i burokeliu sriuba būtinai dedu pakepinta svoguna su morkomis, priduoda gero skonio

As alergiska svogunams ir cesnakams,todel niekur nededu

QUOTE(Liwuska @ 2009 12 01, 12:13)
seiptai i tikrus barscius, dedamas raugintas kopustas
as tai dar pakepinu salto rukymo lasinuku, nu morku svogunu...burokelius sviezus irgi pakepinu ir kai jau baigdineja kepti, tai idedu pora saukstu pomidoru pastos
ir gaunasi laaabai skanei 



Kiek žinau su kopūstais - tai jau ukrainietiški barščiai.
QUOTE(Anita5 @ 2009 11 20, 13:08)
tik va kol burokėlius prisiversdavau išsivirt
(jie taip ilgai verda) bet dabar įkišu į mikrobangę 10 min ir burokėliai paruošti vartojimui


Gal galima plačiau

Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą


Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 10, 12:30)
Gal galima plačiau
Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą
Tik va man ji gaunasi vos vos ružava, o ne sodri
Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius

Mano vaikai labai mėgsta burokėlių sriubą


Gal jūs žinote kokių gudrybių kaip gerai paruošti burokėlius

mano vaikai irgi labai megsta burokeliu sriuba


Bubocka, ačiū, išbandysiu

Burokėlius galima pakepinti keptuvėje įberus raudonosios paprikos miltelių
Dar galima įberti ciberžolės,arba grybųd dž.miltelių.
Sriubai suteiks pikantišką skonį.
Į burokėlių sriuba galima įdėti ciela obuoliuką,{rūgštesnį},prieš patiekiant jis isimamas
Aš,virdama burokėlių sriuba pakepinu morką,bu
rokėlį tarkuotą,bebaigiant įtarkuoju nedidelį obuolį patroškinu.
Tiekiant į pjaustau česnako skiltelę.
Dar galima įberti ciberžolės,arba grybųd dž.miltelių.
Sriubai suteiks pikantišką skonį.
Į burokėlių sriuba galima įdėti ciela obuoliuką,{rūgštesnį},prieš patiekiant jis isimamas
Aš,virdama burokėlių sriuba pakepinu morką,bu
rokėlį tarkuotą,bebaigiant įtarkuoju nedidelį obuolį patroškinu.
Tiekiant į pjaustau česnako skiltelę.
aš beveik visada į barščius dedu džiovinų baravykų

QUOTE(la_vita @ 2010 01 07, 11:02)
as irgi, man labai skanu
