geria hipp arba milupos, bet jau galvoju, kad vaistinej kokiu zoleliu reik paziuret, ramuneliu tai visai negeria

Mum pati geriausia arbatėlė "Nykštukų" iš ETNO.

Mes geriam is naminiu uogieniu, saldytu uogu, dziovintu zoleliu. Kartais ir paprastos juodos arbatos padarau, bet jos nelabai megsta, nebent is mano puodelio

mes geriam"mazas" arba "milupos" arbateles ,bet dabar kartais ir padarau ciobreliu, ramuneliu,kmynu

maniskis vienintele arbata gere, tai kai nupirkau "Skonis ir kvapas" arbata su obuoliais
ten vaisine arbata, ieina obuoliai, persikai, papajos, mango, tikrai labai skani arbata
, bet paziurejau kad be arbatzoliu, tai galima sakyt kad uzplikinus gaunasi panasiai kaip dziovintu vaisiu kompotas

maniau ,kad HIPP pati,pati

As tai vasara prirenku zolyciu: ciobriu, metu, melisu ramuneliu ir per ziema vaikas mielai geria cukrumi saldintas arbateles, arba uogytes saldau su cukrum ir is ju uzpilineju arbateles.
As savo vaikui iki metukų duodavau pankolio arbatą. Man daktarė buvo ją rekomendavus, tai man labai ji patiko - ir virškinimą vaikui gerindavo, ir siaip skani, aisku darydavau silpnesne nei buvo nurodyta. O dabar verdu įvairius kompotukus iš obuolių, iš džiovintų vaisių, iš uogienių. Arba namuose vasarą darytus kompotus skiedžiu ir geriam su pasigardžiavimu

Aš irgi verdu kompotus. Vasarą iš šviežių vaisių, uogų, o dabar dažnai iš džiovintų vaisių. Cukraus nededu, nes ir taip geria. O razinų įdėjus visai saldžiai gaunasi
Gydytoja mums sakė, kad žolelėmis dažnai mėgautis nereikėtų. Priklausomai nuo situacijos ir vaiko savijautos duodu čiobrelių, ramunėlių, silpnos mėtų, melisų, kmynų, aviečių ir aišku kt.kai serga. Dar vaistinėse būna visokių derinių, pvz.pilvo pūtimui mažint, imunitetui stiprint su vit.c. ir t.t., o kitas pati per vasarą prisirenku. O granulių arbatos nedaviau ir nebeduosiu jau, nes pati vaistininkė atkalbėjo
Sakė kam duoti n kartų perdirbtą produktą su priedais, jei yra natūralių žolyčių 
P.S.: o juodos ir žalios arbatų neduodu nei vienai
(na žalios nebent vyresei svečiuose
). Vaikams negalima, nes jose yra kofeino ir tanino.

P.S.: o juodos ir žalios arbatų neduodu nei vienai

Maniskis geria svarainiu , obouliu arbateles. I naturalias sultis ipilu silto vandenuko ir gaunasi sveika ir skani arbatele

Geriam ivairias namines -kmynu,ciobreliu, ramuneliu, taip pat labai daznai verdam kompotus