Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

QUOTE(adrija @ 2006 10 26, 19:10)
Aš EUROVAISTINĖS ARBATĄ VAIKAMS duodu.Labai mėgstam.
Paskui dar kmynų išverdu.Niam niam biggrin.gif
Galima ir juodos be priedų duoti.Tik silpnos.Žalia ,raudona tai kažin ar gerai g.gif
O su medum tai reikia irgi labai atsargiai,kad nesualergizuotų.

o Kiap ta EURO VAISTINES arbata? skani patinka vaikui? reiks ir man nusipirk pamegint.
Atsakyti
Aš darau visokių arbatžolių,pradedant nuo melisų,čiobrelių,aviečių lapų,ramunėlių.Labai silpnas padarau ir pasaldinu,nes kitaip negeria,o kai jau įpratom saldesnes arbatas gerti,tai vandenuko net neparagauja.
Atsakyti
As mazei duodu ramuneles duodu ciobrelius,melisa,meta,vaisines arbatas zalia arbata juoda plikoma arbata visokias visokiuausias kokias tik parduoda vaistineseir parduotuvese tik neperku tu arnbatu kur pokeliuose pagal mane jos neseveikos as ir patiju negeriu ir vyrui neleidziu ir vyresniesiems vaikams wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vaistažolių arbatas vaikams duodu tik tada, kada jie sirguliuoja. Taigi, padarau ramunėlių, liepžiedžių, čiobrelių, melisos arbatytes. O šaltuoju metų laiku duodu ežiuolės arbatos 4u.gif
Atsakyti
,maziuke geria HIPPO arbatytes,sutis megsta ivaires,maziau duodu apelsinu ir su citrinomis rolleyes.gif
Atsakyti
geriam ir ramuniu arbata,bet milupa-skirtu vaikams nuo šesiu menesiu.Na ir kitokiu arbatu,bet ne daug.Daugiau geriam pieno.
Atsakyti
mes geriam daugiausei negazuota neptuna arba tiches vandienuka,kartais darau ramunieliu,jai vydurioja tai kminuku,liepuku bet per puse su mineral vandenuku,melesos kartais duodu.hippo arbateles daviau iki 1metu kartais nes negerai dantukam tos arbatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutifruti: 29 liepos 2007 - 12:28
Mes geriam Hipp arbatytes, su juodaja manau dar palauksim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesssija: 29 liepos 2007 - 23:01
aš duodu ir hipp ir paprasta ir vandeni geria kazkaip su skysciais problemų nėra ax.gif
Atsakyti
Mes geriam Hipp arbatytes, t.p ramuneliu, melisu duodu ir juopda nestipria su citrina.
Atsakyti
mes tai geriam įvairias arbatėles iš pakelių- yra įvairių vaikiškų arbatų.o žalia tai labai mėgsta NESTEA žalia arbata, ypač dabar kai karšta,atsigaivinti pats tas ir sveika, aišku tik neperdaug.
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2006 10 20, 11:04)
kur jūs mamytės g.gif Prašau patarimo,ar galima duot žalios,raudonos ir juodos arbatos?Negi niekam neaktuali ši tema? schmoll.gif

O as skaiciau, kad nei zalios nei juodos arbatos vaikiukams duoti nereiketu. Tik va, nepamenu kodel. Gal todel, kad tonizuoja. g.gif
Atsakyti