Įkraunama...
Įkraunama...

░░░ Epilepsiukai ░░░

Buriuke, kaip smagu skaityt, kad viskas taisosi i geraja puse thumbup.gif
Atsakyti
Agentūros apžvalgą įtraukti šie vaistai:
Karbamazepinas (Carbatrol, Equetro, Tegretol)
Felbamatas (Felbatol)
Gabapentinas (Neurontin)
Lamotriginu (Lamictal)
Okskarbazepinas (Trileptal)
Pregabalinas (Lyrica)
Tiagabinu (Gabitril)
Topiramatas (Topamax)
Valproatu (Depakotem, Depakene, Depacon)
Zonisamidas (Zonegran)

Šiuo metu vartoju tris iš čia paminėtų vaistų, o esu išbandžius 4. ir mano suaugusio dozės visos viršija po 1000mg. (na tik lamictalio 600mg) Kai užeina bloga nuotaika tai upeliais srūva ir taip stogas čiuožia... bet pagalvoji apie du mažus žmogeliukus ir kad niekas geriau jais nepasirūpins tik aš pati ir toliau bandai išsižliumbti ir prasiskaidrinti nuotaiką.Nėrką norėti kad po tokių vaistų viskas būtų be pedsakų. Aš galvoju gal ir turės tai mano sveikatai, bet reikia ją kažkaip atstatyti. Nes kiekvieno priepolių metu smegenys trumpam apmiršta... vos pradedu gilintis ir iš nevilties einu arbatos raminančios pasidaryt, nes kartais mane visa tai gasdina, kai priepoliai kartojasi kasdien (gerai kad tie mažieji). Dabar mano daktarytė kažkokių lašiukų išrašė. kai su suaugusiu tai dar gali daugiau paeksperimentuot. kai su vaikiuku manu kita kitaip. Čia nėra ką ir lyginti. Sergančių vaikiukų mamytės turi pagelbėti savo vaikiukam, aš turiu žiūrėt kad pati serganti galėčiau ką duoti savo vaikam. Palaikom viena kitą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatytės visiem.
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2010 05 07, 08:01)
beje,kas liecia depakina,as pati ji vartoju,kadangi sergu depresija ir jis eina salia gydymo,kaip nuotaika stabilizuojantis vaistas.jokiu salutiniu nejauciu,nenoriu zudytis,nesu agresyvi.kaip tik galiu pasakyti,kad nuotaiku kaitos nebeliko.

ane? blink.gif g.gif
Atsakyti
taip taisosi, ačiū Dievui smile.gif šiandien jau daugiau vaikštom po palatą, pati valgė sriubą. Bet suviduriavom, turbūt nuo antibiotikų
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2010 05 07, 09:44)
Agentūros apžvalgą įtraukti šie vaistai:
Karbamazepinas (Carbatrol, Equetro, Tegretol)
Felbamatas (Felbatol)
Gabapentinas (Neurontin)
Lamotriginu (Lamictal)
Okskarbazepinas (Trileptal)
Pregabalinas (Lyrica)
Tiagabinu (Gabitril)
Topiramatas (Topamax)
Valproatu (Depakotem, Depakene, Depacon)
Zonisamidas (Zonegran)
Šiuo metu vartoju tris iš čia paminėtų vaistų, o esu išbandžius 4. ir mano suaugusio dozės visos viršija po 1000mg. (na tik lamictalio 600mg) Kai užeina bloga nuotaika tai upeliais srūva ir  taip stogas čiuožia... bet pagalvoji apie du mažus žmogeliukus ir kad niekas geriau jais nepasirūpins tik aš pati ir toliau bandai išsižliumbti ir prasiskaidrinti nuotaiką.Nėrką norėti kad po tokių vaistų viskas būtų be pedsakų. Aš galvoju gal ir turės tai mano sveikatai, bet reikia ją kažkaip atstatyti. Nes kiekvieno priepolių metu smegenys trumpam apmiršta... vos pradedu gilintis ir iš nevilties einu arbatos raminančios pasidaryt, nes kartais mane visa tai gasdina, kai priepoliai kartojasi kasdien (gerai kad tie mažieji).  Dabar mano daktarytė kažkokių lašiukų išrašė. kai su suaugusiu tai dar gali daugiau paeksperimentuot. kai su vaikiuku manu kita kitaip. Čia nėra ką ir lyginti. Sergančių vaikiukų mamytės turi pagelbėti savo vaikiukam, aš turiu žiūrėt kad  pati serganti galėčiau ką duoti savo vaikam. Palaikom viena kitą  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveikatytės visiem.

laikykitės kaip nors 4u.gif ,mūsų irgi didelės dozės, depacino per dieną 1500mg gaunam,finlepsino 750mg,ir 2 mg clonazepamo unsure.gif
Buriuke, labai džiaugiuosi už tave ir Amelyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2010 05 07, 14:49)
laikykitės kaip nors 4u.gif ,mūsų irgi didelės dozės, depacino per dieną 1500mg gaunam,finlepsino 750mg,ir 2 mg clonazepamo unsure.gif
Buriuke, labai džiaugiuosi už tave ir Amelyte thumbup.gif

oho kiek daug jūs geriate vaistų smile.gif

aš pati geriu 600 mg finlepsino

jau Amelytė sako, kad nori namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2010 05 07, 14:19)

taip,per diena geriu jo 1500mg.prei depresiju jis laikomas kaip vaistas sutvarkantis nuotaiku kaitas.man taip pat keistai buvo,nes anotacijoj apie tai nerasoma,bet praktikoj naudojamas.
Atsakyti
tai su Depakinu dar gydo ir cerebrinį paralyžių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buriuke: 07 gegužės 2010 - 14:04
QUOTE(Buriuke @ 2010 05 07, 15:00)
oho kiek daug jūs geriate vaistų  smile.gif

jau Amelytė sako, kad nori namo  smile.gif 

jo daug unsure.gif ,ką padarysi, gydytoja tiek paskyrė, nes kaidarydavom koncentraciją kraujyje anksčiaunet minimumonerodydavo, odabar rodo minimumą, tai sakydavo galneįsisavina kraujas vaistukų.
o šaunuolė Amelytė ta tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 05 07, 16:00)
oho kiek daug jūs geriate vaistų  smile.gif

jau Amelytė sako, kad nori namo  smile.gif 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ŠAUNUOLE Tavo mazule.kaip smagu girdeti.Man turbut pavasaris labai itaka daro paskaitau ka nor gero ar nelabai ir bliaunu verysad.gif .
Mano vaikis gere finlepsino600mg per para ir topomaxso 75mg.man atrodo kad daug gaunasi per diena 6 tabletes.Klausiau daktares ka galima profilaktiskai kad biski organizma pastiprinti,pavalyti.Tai sake sveika mityba,aktivus gyvenimas-sportas ir B grupes vitaminu kompleksas...
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif DAUG DAUG GERU LINKEJIMU BURIUKE IR TAVO SAUNUOLYTEI. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista... @ 2010 05 07, 21:24)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ŠAUNUOLE Tavo mazule.kaip smagu girdeti.Man turbut pavasaris labai  itaka daro paskaitau ka nor gero ar nelabai ir bliaunu verysad.gif .
Mano vaikis gere finlepsino600mg per para ir topomaxso 75mg.man atrodo kad daug gaunasi per diena 6 tabletes.Klausiau daktares ka galima profilaktiskai kad biski organizma pastiprinti,pavalyti.Tai sake sveika mityba,aktivus gyvenimas-sportas ir B grupes vitaminu kompleksas...
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif DAUG DAUG GERU LINKEJIMU  BURIUKE IR TAVO SAUNUOLYTEI. 4u.gif

o kaip vadinasi tie b grupės vitaminai?
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2010 05 07, 09:01)
sviesiajai atrodo,kad visos mamytes bukos avys.bet taip nera,mes taip pat domimes,skaitom,ziurim,kas musu vaikams geriausia,bet nebrukam per prievarta savo nuomones.

beje,kas liecia depakina,as pati ji vartoju,kadangi sergu depresija ir jis eina salia gydymo,kaip nuotaika stabilizuojantis vaistas.jokiu salutiniu nejauciu,nenoriu zudytis,nesu agresyvi.kaip tik galiu pasakyti,kad nuotaiku kaitos nebeliko.

4u.gif

QUOTE(imdeco @ 2010 05 07, 09:44)
. kai su suaugusiu tai dar gali daugiau paeksperimentuot.

Kiekvienam vaistai kitaip veikia, kiekvienam kitokie ir šalutiniai arba jų gal išvis nepastebi.... Skirtingai...
Atsakyti