Įkraunama...
Įkraunama...

░░░ Epilepsiukai ░░░

QUOTE(JulieTa @ 2010 04 09, 09:42)
kaip ir mano  doh.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2010 04 09, 13:06)
kaip mažasis juliukas laikosi smile.gif ?

QUOTE(Buriuke @ 2010 04 10, 01:17)

dekui,laikomes cool.gif augam labai, tiesiog valandom biggrin.gif ruosiames krikstui bigsmile.gif atrodo tiek.

o su Atene del neigalumo pratesimo ejom kryziaus kelius doh.gif kad butu, kas pasake, kiek reiks nervu sugadint, del lt sistemos, buciau netikejus... unsure.gif ligoninej nebepratese neigalumo, nes nauja psichologe ir nemoka, o Raidos centre eiles po puse metu minimum doh.gif tai zodziu, gerai, kad jau esam ne karta buve ir mus zino, nes kitaip, as nezinau, ka reiktu daryt, kosmaras kazkoks...
baisiausia man tai, kad i tokia vieta, kaip Raidos centras, nepritaikytas nieks vaikui su negale, su vezimu, durys siauros, neatsidaro, ratus reik vezimo nuimt. nesamone kazkokia... siuntinejo pirmyn atgal... buvau tokia pikta, kad sakes... bet aprimau, kai viska susitvarkem 4u.gif
issiliejau doh.gif
geradienes, nors ir lietinga vln mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 04 10, 08:57)
dekui,laikomes  cool.gif augam labai, tiesiog valandom  biggrin.gif ruosiames krikstui  bigsmile.gif atrodo tiek.

o su Atene del neigalumo pratesimo ejom kryziaus kelius  doh.gif kad butu, kas pasake, kiek reiks nervu sugadint, del lt sistemos, buciau netikejus... unsure.gif ligoninej nebepratese neigalumo, nes nauja psichologe ir nemoka, o Raidos centre eiles po puse metu minimum  doh.gif tai zodziu, gerai, kad jau esam ne karta buve ir mus zino, nes kitaip, as nezinau, ka reiktu daryt, kosmaras kazkoks...
baisiausia man tai, kad i tokia vieta, kaip Raidos centras, nepritaikytas nieks vaikui su negale, su vezimu, durys siauros, neatsidaro, ratus reik vezimo nuimt. nesamone kazkokia... siuntinejo pirmyn atgal... buvau tokia pikta, kad sakes... bet aprimau, kai viska susitvarkem  4u.gif
issiliejau  doh.gif
geradienes, nors ir lietinga vln  mirksiukas.gif

Labas rytas Merginos.na žinai ką aš irgi buciau pasiutus ''nuaja psichologe'' tai ko ji ten tik pasikalbejimams?,nu šakės susiparinau.kiap taip galima ?NEMOKA tai jai ateitum pas kirpeja ir sakytu nemoku kirpti tik dazyti g.gif .O kokia grupe jus turit? jai zinoma nenori nerasyk smile.gif .ir kuriam laikui jums ja duoda?Aš dabar vaikinui susitvarkem tai 2 metams dave lengva.GEROS VISIEMS DIENELES,nors ir lietutis lyja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2010 04 09, 22:20)
Sveika 4u.gif
kaip tavo mergytė laikosi?

Sveikutė, na kolkas kaip ir viskas gerai, drebuliukų nebuvo (tfu, tfu, tfu).. smile.gif , pirmadienio laukiam, padarys jie ten Kaune tyrimus bus aiškiau viskas, nes ta nežinomybė nekas... doh.gif

Butinai pranešiu ką Kaune mums sakė...Ačiū, kad rūpinatės.

O kaip Jūs laikotės? Ar berniukas išdykęs? Manoji tai tokia išdykus, kaprizinga, bijau ir griežtesnį žodį pasakyti, kad tik nesinervuotų...tai ir kovojam su vėjo malūnais... doh.gif

gitagita, galvoju aš galėčiau Jums atsiųsti tą filmuką kur mes ją nufilmavome kai ji iš miegų dreba, galėtumėte palyginti ar Jums taip pat tokie drebuliukai buvo..? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(krista... @ 2010 04 10, 10:47)
O kokia grupe jus turit? jai zinoma nenori nerasyk smile.gif .ir kuriam laikui jums ja duoda?

jo, del psichologes, tai nervas ir man, ale ka darysi, negali gi pykt doh.gif sena psichologe isejo i pencija, bet ji labai levai irgi discka pernai mum padare. dabar kai padare, tai aisku, kad ligoninej paprasciau viskas rolleyes.gif nebesiparinu rolleyes.gif
turim sunkia negalia su slauga... unsure.gif isduoda dviem metam iki kol vaikui sueina kazkiek ten metu. aisku, kur gimsta su dauno sindromu, tai duoda visam gyvenimui man regis, nors ir tai buna gi visokiu ligiu. idomiai su tom negalem siaip unsure.gif
Atsakyti
Epilepsija gali pasireiksti del skiepu zalos.
Visa susijusia informacija patalpinau kitoje temoje:
http://www.supermama...?...3707&st=384
Atsakyti
mums šiandien bloga dienelė unsure.gif , buvo du priepuoliukai miego metu ir vienas lauke vaikštant, bet ji spėja pasakyti man bloga,arba spėja atsisėsti ant žemės, tai nors tiek, o taip džiaugiausi jau porą savaičių jų nemačiau rolleyes.gif ,mergina mano labai norėjo išmokti važiuoti dviračiu su dveis ratukais, ir šiandien išmoko, vis rėkė mamyte žiūrėk per langą kaip važiuoju smile.gif , gal sakau čia jai per daug to džiaugsmo ir įspūdžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2010 04 10, 19:34)
mums šiandien bloga dienelė unsure.gif , buvo du priepuoliukai miego metu ir vienas lauke vaikštant, bet ji spėja pasakyti man bloga,arba spėja atsisėsti ant žemės, tai nors tiek, o taip džiaugiausi jau porą savaičių jų nemačiau rolleyes.gif ,mergina mano labai norėjo išmokti važiuoti dviračiu su dviem ratukais, ir šiandien išmoko, vis rėkė mamyte žiūrėk per langą kaip važiuoju smile.gif , gal sakau čia jai per daug to džiaugsmo ir įspūdžių g.gif

console.gif tai gerai, kad ji jaučia kada jai artėja priepuolis. Aš tai niekada nejaučiu verysad.gif
Turbūt tikrai merginai šiandien buvo per daug emocijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2010 04 10, 20:10)
console.gif tai gerai, kad ji jaučia kada jai artėja priepuolis. Aš tai niekada nejaučiu  verysad.gif
Turbūt tikrai merginai šiandien buvo per daug emocijų  4u.gif

naktį tai nejaučia, bet dieną retai būna, bet jai būna tai prieš pora min sako man bloga unsure.gif bet iš lauko namo atbėgti nespėtų unsure.gif
Atsakyti
Maniske, jei diena buna turejus daug ispudziu, visad nakti miega kitaip...Toks vaizdas, kad tuoj prasides priepuolis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.r. @ 2010 04 10, 12:04)
Sveikutė, na kolkas kaip ir viskas gerai, drebuliukų nebuvo (tfu, tfu, tfu).. smile.gif , pirmadienio laukiam, padarys jie ten Kaune tyrimus bus aiškiau viskas, nes ta nežinomybė nekas... doh.gif

Butinai pranešiu ką Kaune mums sakė...Ačiū, kad rūpinatės.

O kaip Jūs laikotės? Ar berniukas išdykęs? Manoji tai tokia išdykus, kaprizinga, bijau ir griežtesnį žodį pasakyti, kad tik nesinervuotų...tai ir kovojam su vėjo malūnais... doh.gif

gitagita, galvoju aš galėčiau Jums atsiųsti tą filmuką kur mes ją nufilmavome kai ji iš miegų dreba, galėtumėte palyginti ar Jums taip pat tokie drebuliukai buvo..? 4u.gif

labas 4u.gif kaip smagu girdėti,kad gerai laikotės 4u.gif

mano bernas tai velnių prišveitęs kaip turi būt doh.gif išdykęs,dabar serga,bet lovoj nenulaikysi nei už ką,tai irgi kovojam.o kas liečia nervukus,tai jo,tik ką griežčiau pasakom susinervina.nežianu,bet iki epilepsijos mano vaikas toks nervuotas nebuvo g.gif gydytoja sako,kad čia vaikam po komos taip būna, aš manau,kad gal vaistų šalutinis poveikis,arba pati liga g.gif

Neringa,žinoma galite atsiūsti tą filmuką,gal Jums bus ramiau 4u.gif parašysiu el paštą i AŽ smile.gif

Papildyta:
aš kai kalbėjau su viena neurologe,tai ji man sakė,kad įspudžiai gali iššaukti priepuolius.ir mūsų atveju kaip buvo,tai vaikas labai laukė gimtadienio,išvakaro gavo daug dovanų,tą diena turėjo būti jo šventė,draugai,tortas(kurio labiausiai laukė ir tik prabudęs iš komos iš karto prašė torto...) tai va,tai neurologai truputi visa tai sieja.bet man tai labai keista,negi šitaip gali paveikti?nors tiesa,jei būtų laiku suteikta pagalba,gal iki komos būklės butume nepriėję?
Papildyta:
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 10, 19:54)
Tai galejo pasireiksti del skiepu zalos.
Visa susijusia informacija patalpinau kitoje temoje:
http://www.supermama...?...3707&st=384

Beje, tie priestraukuliniai vaistai visiskai negydo jusu leliuko ir yra labai zalingi, trikdo jo neurologini vystymasi. Dejau informacija apie tai i "Epilepsiuku" tema.
Sekmes.

Sviesioji,tai yra labai negražu schmoll.gif kaip galima šitaip klaidinti žmones?sory,bet nesusilaikiau.
Papildyta:
http://www.supermama...?...13508&st=12
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2010 04 10, 23:06)
labas 4u.gif kaip smagu girdėti,kad gerai laikotės 4u.gif

mano bernas tai velnių prišveitęs kaip turi būt doh.gif išdykęs,dabar serga,bet lovoj nenulaikysi nei už ką,tai irgi kovojam.o kas liečia nervukus,tai jo,tik ką griežčiau pasakom susinervina.nežianu,bet iki epilepsijos mano vaikas toks nervuotas nebuvo g.gif gydytoja sako,kad čia vaikam po komos taip būna, aš manau,kad gal vaistų šalutinis poveikis,arba pati liga g.gif

Neringa,žinoma galite atsiūsti tą filmuką,gal Jums bus ramiau 4u.gif parašysiu el paštą i AŽ smile.gif

Papildyta:
aš kai kalbėjau su viena neurologe,tai ji man sakė,kad įspudžiai gali iššaukti priepuolius.ir mūsų atveju kaip buvo,tai vaikas labai laukė gimtadienio,išvakaro gavo daug dovanų,tą diena turėjo būti jo šventė,draugai,tortas(kurio labiausiai laukė ir tik prabudęs iš komos iš karto prašė  torto...) tai va,tai neurologai truputi visa tai sieja.bet man tai labai keista,negi šitaip gali paveikti?nors tiesa,jei būtų laiku suteikta pagalba,gal iki komos būklės butume nepriėję?
Papildyta:

Sviesioji,tai yra labai negražu schmoll.gif kaip galima šitaip klaidinti žmones?sory,bet nesusilaikiau.
Papildyta:
http://www.supermama...?...13508&st=12

Na manau ir įspūdžiai ir dar biesas žino kas ten darosi... Aš tai irgi pradedu sau mastyti daug variantų...Pavyzdžiui mums jie prasidėjo kai vaikas labai išsigando, antra versija, kad buvo po daugybės skiepų ir roto ir dar ten kažkokių, net nebepamenu...ir kaip jau yra laiko tai prisimastai...bet kad dabar po vėjarupių skiepo jai vėl kažkaip prasidėjo po ilgo laiko (nebuvo apie 3 mėn) tai net nežinau ar sutapimas...Sakiau nebeskiepysiu, fsio gana, geriau jau pasisaugosim sutapimų, nei rizikuosim... schmoll.gif

Išsiunčiau filmuką...
Atsakyti