QUOTE(neringa.r. @ 2010 04 10, 12:04)
Sveikutė, na kolkas kaip ir viskas gerai, drebuliukų nebuvo (tfu, tfu, tfu)..

, pirmadienio laukiam, padarys jie ten Kaune tyrimus bus aiškiau viskas, nes ta nežinomybė nekas...
Butinai pranešiu ką Kaune mums sakė...Ačiū, kad rūpinatės.
O kaip Jūs laikotės? Ar berniukas išdykęs? Manoji tai tokia išdykus, kaprizinga, bijau ir griežtesnį žodį pasakyti, kad tik nesinervuotų...tai ir kovojam su vėjo malūnais...
gitagita, galvoju aš galėčiau Jums atsiųsti tą filmuką kur mes ją nufilmavome kai ji iš miegų dreba, galėtumėte palyginti ar Jums taip pat tokie drebuliukai buvo..?
labas

kaip smagu girdėti,kad gerai laikotės
mano bernas tai velnių prišveitęs kaip turi būt

išdykęs,dabar serga,bet lovoj nenulaikysi nei už ką,tai irgi kovojam.o kas liečia nervukus,tai jo,tik ką griežčiau pasakom susinervina.nežianu,bet iki epilepsijos mano vaikas toks nervuotas nebuvo

gydytoja sako,kad čia vaikam po komos taip būna, aš manau,kad gal vaistų šalutinis poveikis,arba pati liga
Neringa,žinoma galite atsiūsti tą filmuką,gal Jums bus ramiau

parašysiu el paštą i AŽ
Papildyta:
aš kai kalbėjau su viena neurologe,tai ji man sakė,kad įspudžiai gali iššaukti priepuolius.ir mūsų atveju kaip buvo,tai vaikas labai laukė gimtadienio,išvakaro gavo daug dovanų,tą diena turėjo būti jo šventė,draugai,tortas(kurio labiausiai laukė ir tik prabudęs iš komos iš karto prašė torto...) tai va,tai neurologai truputi visa tai sieja.bet man tai labai keista,negi šitaip gali paveikti?nors tiesa,jei būtų laiku suteikta pagalba,gal iki komos būklės butume nepriėję?
Papildyta:
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 10, 19:54)
Tai galejo pasireiksti del skiepu zalos.
Visa susijusia informacija patalpinau kitoje temoje:
http://www.supermama...?...3707&st=384
Beje, tie priestraukuliniai vaistai visiskai negydo jusu leliuko ir yra labai zalingi, trikdo jo neurologini vystymasi. Dejau informacija apie tai i "Epilepsiuku" tema.
Sekmes.
Sviesioji,tai yra labai negražu

kaip galima šitaip klaidinti žmones?sory,bet nesusilaikiau.
Papildyta:
http://www.supermama...?...13508&st=12