Sveikos mamaites
vis paskaitineju, bet parasyti tingisi .... mes gyvename gerai -
jau bus 7menesiai be priepuoliuku bijau garsiai ir sakyti, bet tuo paciu noriu pasakyti mamytems, kurioms gydytojai liepe pasirinkti ..... mes pasirinkome vaistukus, ir tikrai nemanau, kad tai yra labai didele blogybe..... priepuoliukai mane ir mano seima vare is proto... ir nezinomybe, kodel, kas ir kaip ...... taip pat manau, kad priepuoliukai vaikui pridaro daugiau zalos, nei vaistukai, bet cia mano nuomone

EEG pas mus irgi nieko nerodo, bet kliniskai vaikas turejo 3 priepuolius, po kuriu mes nusprendeme gydytis vaistais. Siuo metu neabejoju savo pasirinkimu.
Cia Domicelei

- Klaipedoje Volproato koncentracijos tyrimo nebedaro

mums buvo kuriozas - padavem kraujuka, o po dienos skambina sesute is laboratorijos, kad Klaipeda del mazo kiekio tyrimu atsisake volproato rugsties koncentrato tyrimo. Tai turejom vaziuot su dokumentais, atsiemem pinigelius ir sutikome, kad tyrimas (serumas) butu perveztas i Vilniu. Laukeme 2 savaites tyrimo rezultato, bet jie mane nudziugino - truputi pakele (dabar geriame 2x290mg(5ml) Depakino) vaistuko norma, "isitekome" i koncentracijos ribas 61 (kia norma 50-100).
Dar tebelaukiam genetiko tyrimo, nors jau 3 menesiukai praejo. Rugpjucio gale bandysim pas profesore Endziniene patekti, jau ir tyrimus reiketu pasikartoti, EEG turiu minty.
Sveikatytes sergantiems
QUOTE(Fedes @ 2010 07 29, 08:39)
vat kaip aš nekenčiu to gyd žodžių - nuspręsk pati
mes tfu 3k į epi gretas neįsirašėm, tikrinomės kelis kartus, neurologė sakė, kad EEG rodo pakitimus, bet jie būna ir su epi , ir sveikiems vaikams, todėl vaistų neskyrė... neramina kai kurie elgesio momentai, na, bet gyvenam tikėjimu, kad viskas gerai, nes gi vaistai irgi ne toks jau gėris...
aslinkusi manyti, kad sveikiems vaikams EEG nieko nerodo, o musu atveju net ir buvus priepuoliukams EEG nieko nerode.
QUOTE(julys @ 2010 07 29, 11:51)
Laba diena,
Turiu 13 metu berniuka serganti epilepsija (generalizuota). Priepuoliai prasidejo, kai berniukas buvo 4 metu. Priepuoliai dingo kai vaikui sejo devyneri. Bet dabar vel atsinaujino. Gal paauglyste veikia?
Mes pries keleta metu atvaziave is kito miesto ir kol nebuvo tos problemos taip ir neturejome pastovaus neurologo. Dabar, kai prasidejo priepuoliai, vaistukus israse Santariskiu gydytoja. Noreciau, kad vaikas butu pastoviai stebimas neurologo, o pas Santariskiu gydytoja patekti sunkoka.
Sakykit mamytes, gal zinote koki gera neurologa Vilniuje?
mes ne is Vilniaus, bet labai idomi Jusu gydymosi istorija.
Sakykit, kaip pazabojot liga, kodel nuemet vaistukus, kaip pasireiske priepuoliukai geriant vaistukus ir be ju. aciu uz atsakymus. ir sveikatytes

paauglyste irgi isaugama kartu su priepuoliais